Sürekli bakımlı olmayı nasıl başarıyorsunuz

Temiz bir saç
Temiz bir cilt (en azından günlük yıkayıp nemlendirin)
Temiz kokmak
Derli toplu giyim
Biraz da makyaj yeter de artar. :KK49: Yoksa buram buram parfüm, abartılı makyaj, leopar mini etek bana bakımlı gelmiyor kastınız buysa :olamaz:
O buram buram parfümcüler varya maskeliyken biz bile boğuyorlar beni.. Güzel koktuklarını sanıyorlar ama mide 🤢 bulandırıyorlar sadece🤬

O buram buram parfümcüler varya maskeliyken biz bile boğuyorlar beni.. Güzel koktuklarını sanıyorlar ama mide 🤢 bulandırıyorlar sadece🤬
fazla makyaj abartılı giyim aşırı parfümm:yaşından büyük gösteren ve klas görünmeyen kadındırr.

Ben bakımı abartanladanım sanırım her gün maskemi haftada 2 peelingimi haftada 2 saç maskemi dermarollerımı botoxumu her şeyimi aksatmadan yapıyorum. 15 yaşımdan beri de böyleyim hatta yaş ilerledikçe artttı. Her gün mutlaka eyeliner göz kalemi rimelimi sürerim eşim gelmeden önce ve üzerime güzel şeyler giyerim her daim parfüm kokarım. Evlendikten sonra özellikle arttı bu durum. Evli erkek arkadaşlarım çok yakınırdı eşim bakımsız eve geldiğimde pijamayla karşılıyor dışardaki kadınlar bakımlı diye o kadar beynime işlemişler ki o zamanlar diyordum “deniz aklına not et bunları” diye. Şimdi bir gün bile istesem de bırakamıyorum kendimi. Hep söyledikleri geliyor aklıma. Kızlar çok dikkat edin kendinize benim çocuk yok umarım çocuk olunca da dikkat edebilirim. Burdan bol kepçe konuşuyorum da inşallah değişmem. 😄

Herkes basitmıs gibi cevaplamks ama bence de cok zor.ev ıslerının guclerının arasında sacı her gun sekıl ver, yuze peeling, rimel ruj vs zor.ayrıca fondoten sürmeden bakımlı gb durmuyorjm mesela ben..cok zor cidden.

Rutin günde 2 kez diş fırçalamak, makyaj varsa yüz temizleme sütü var gül suyu katkılı mis gibi kokuyor, onunla temizler bi de o cildimde kalmasın diye tekrar yıkarım. Gece yatmadan nemlendirici sürüyorum artık yaşlanma karşıtı olanlara başladım. Kaş aldırma durumum pandemi surecinde olmadi ama rahatsız edici yoğunlukta çıkmıyorlar. Bu hafta cesaret edip kuafore gideceğim bi ombre yaptirmayi ve kiriklari aldirmayi düşünüyorum.
Duş alsam da saçlarımı her gün yıkamam o zaman tüm nemi gidiyor ve cansızlaşıyor.
Temiz kıyafetler giyerim dışarıda giydiğimi evde giymem.
Akşam 8den sonra pijama moduna giriyorum ama gün içinde evdeyken eşofman ya da tayt bluz ya da günlük pamuklu elbiselerden giyerim.
Evet Ben de bakımsızım yazarken fark ettim.

Herkes basitmıs gibi cevaplamks ama bence de cok zor.ev ıslerının guclerının arasında sacı her gun sekıl ver, yuze peeling, rimel ruj vs zor.ayrıca fondoten sürmeden bakımlı gb durmuyorjm mesela ben..cok zor cidden.
evim 5 oda 185 metrekare pandemiden önce 1.5 ayda bir kadın alırdım cam falan silemediğim için marttan beri o da yok.hergün 3 çeşit yemek yaparım en az.evden yaptığım bir işim de var drsleriyle ilgilenmem gereken çocuk ta var bakmam gereken yaşlım da var buna rağmen bakımlıyımm gayet de oluyor yani önemli olan alışkanlık haline getirmekk severek yapmak bakımları yoksa tabi ki zor gelir .maske sürmek 1 dakika soymak ya da yıkamak da 1 dakika krem serum sürmek en fazla 1 dakikaa saça bakım banyoda yapılıyor maskeyi yap 10 dakikaa :KK70:

evim 5 oda 185 metrekare pandemiden önce 1.5 ayda bir kadın alırdım cam falan silemediğim için marttan beri o da yok.hergün 3 çeşit yemek yaparım en az.evden yaptığım bir işim de var drsleriyle ilgilenmem gereken çocuk ta var bakmam gereken yaşlım da var buna rağmen bakımlıyımm gayet de oluyor yani önemli olan alışkanlık haline getirmekk severek yapmak bakımları yoksa tabi ki zor gelir .maske sürmek 1 dakika soymak ya da yıkamak da 1 dakika krem serum sürmek en fazla 1 dakikaa saça bakım banyoda yapılıyor maskeyi yap 10 dakikaa :KK70:
Makyaj var mı. Saca sekıl vermek falan.. bravo tabı kacta kalkıyorsunuz kacta uyuyorsunuz merak ettim

Teşekkürler. Sac için tonlarca urun kullandim da ben :olamaz: en son dermarollera geçtim onuda bıraktım hamilelik dolayisiyla.
Bu tarz urunlerde sürekli kullanmak cok önemli ama cok pahali olunca olmuyor. Birde surekli bu tarz bir sey kullanmak beni sıkıyor. Zeytinyagi vs gni organik degil insan ilerde ya bir seye sebep olursa diyor. O sebeple ben hep 6 ay kullanip biraktim sonra basladim 3 ay kullandim biraktim vs. Hayat boyu diyorlar o kadar yapamam.
Sac bakimini banyoda hic yapmam dustan rn az yarim saat once surerim. Banyoda kac dakika tutabiliyorsunuz ki

Makyaj var mı. Saca sekıl vermek falan.. bravo tabı kacta kalkıyorsunuz kacta uyuyorsunuz merak ettim
erken kalkmam 9 da kalkarım borsayla ilgilenirim kahve içip işim o yanii :KK70: kızım online derse başlayınca 10 a doğru ben de hızlıca odaları toparlarımher gün süpürür 3 günde bir silerim bu arada serum maske yaparım ama arada pc başına gidip hisselerimin durumuna bakar gene işe devam ederim öğleden önce 2 yemeğimi de yaparım pilav vs. akşama doğruya kalır .makyaj göz kalemi ve beyaz pudradır evde sadece kirpik kaş serumu da kullanırım günde 2 kere.pandemi olduğu için arabayla bir dolaşırl gelirim yarım saat anca sürer.bir sitede kullanmadığım kıyafet oyuncak vs. satıyorum satılmışsa onu kargolarım .telefon konuşmalarımı iş yaparken yaparım ara vermem.kızıma ve başka3 çocuğa ödevlerinde yardım ederim diğer 3 çocuk whatsapta.banyo yapacaksam akşam yaparım saçlarıma hindistancevizi yağı sürüp 1.5 saat öncesinde.akşam 9 dan sonra da boşumdur buraya takılırım kitap okurum gece 3 ten önce uyumam .tek kötü huyum bu maalesef.yanii evde otururken bakım yapılıyor para kazanılıyor eşe çocuğa ve yaşlıya da bakılıyorr.

Teşekkürler. Sac için tonlarca urun kullandim da ben :olamaz: en son dermarollera geçtim onuda bıraktım hamilelik dolayisiyla.
Bu tarz urunlerde sürekli kullanmak cok önemli ama cok pahali olunca olmuyor. Birde surekli bu tarz bir sey kullanmak beni sıkıyor. Zeytinyagi vs gni organik degil insan ilerde ya bir seye sebep olursa diyor. O sebeple ben hep 6 ay kullanip biraktim sonra basladim 3 ay kullandim biraktim vs. Hayat boyu diyorlar o kadar yapamam.
Sac bakimini banyoda hic yapmam dustan rn az yarim saat once surerim. Banyoda kac dakika tutabiliyorsunuz ki
banyoda kullandıklarım hazır maskeler dermokil bee beauty vs.onlara en fazla 10 dakika yetiyor .ama hindistancevizi yağı jojoba yağı vs. yaparsam onlar en az 1.5 saat mümkünse 3 saat kalmalı saçta.yüze dermatolog önerisiyle pilli temizleyici aldım elimle temizlemiyorum uzun süredir.bir cihazım daha var o da hiç bir şey kullanmadan yüz temizliyor siyah noktaları hallediyor cildi soyuyor

Cilt bakimi urunlerinin ise yaradigina inanmayanlardanim. Temiz beslenme, bol su icmek ve hareket. Sac ve cilt bakimi ikisi icinde yeterli.
Ekstra olarak yaptigim tek sey evde mayalanmis yogurdu yuzume surmek, bazen bal olur, bazen yumurta beyazi.
Bunlarin da rutini falan yok aklima geldikce, estikce diyelim 🙄

29 yaşındayım. Yeni evliyim.
Her zaman bakımıma dikkat etmeye çalıştım.
Günlük duş, cilt ve diş temizliği zaten bakım sayılmaz bunlar kişisel hijyen ve asla atlamam.

Güzellik merkezinde en geç 2 ayda bir medikal cilt temizliği yaptırırım. Elimden geldiğince kaliteli markaların maskelerini haftada bir uygularım. Günlük tonik ve nemlendiricimi kullanırım.
Iki duşta yani iki günde bir duş sonrası cildim kuru olduğundan tüm vücuduma bazen krem, bazen bakım yağı uygularım. Ayda ya da iki ayda bir hamama gider kese yaptırır ölü derilerden arınırım.

Ayda bir ipek kirpik ve tırnak bakımına, 2 ayda bir de dip boyaya giderim. Saçlarıma her daim maske ve serum kullanırım.
2 senedir düzenli botoks yaptırıyorum, sevdiğim için de dudak dolgusu.
Düzenli diş kontrollerine gider gerektigi zaman diş temizletirim, yakın zamanda beyazlattım daha da iyi durdu.

Alışveriş yapmayı çok severim, çeşitli ve şık giyinirim. Biraz feminen bir tarzım var, dişi görünmeyi seviyorum. Hem temizlik hem bakım olarak kendimle ilgilenirim.
Zaten temizlik, kıyafet, güzel bir koku, saç, makyaj, manikür pedikür, güzel gülüş, güzel saçlar, özendiğin bir vücut, sevip değer verdiğin bedenin olunca daha ne olsun.

Son düzenleme:
benim idolüm türk kadınlarında nebahat çehredir .o yaşında giyim tarzı modernliği saçının şekli benim diyen genç kadınlarda yok.nebahat hanımın kısa boylusuyum ama boya çare yok ne yapayımm :KK53:
Ben de o kadına bayılırım. Bir de modern family de yaşı o kadar olmasa da- sanırım şu an 50 kusurdur-su yaşı büyük adamla evli kolombiyalı kadın var ona hayranim ben yaşına göre taş yani her şeyiyle. Konuya uymadı ama o kadının tarzına tipine konuşmasına her şeyine hayranım.

29 yaşındayım. Yeni evliyim.
Her zaman bakımıma dikkat etmeye çalıştım.
Günlük duş, cilt ve diş temizliği zaten bakım sayılmaz bunlar kişisel hijyen ve asla atlamam.

Güzellik merkezinde en geç 2 ayda bir medikal cilt temizliği yaptırırım. Elimden geldiğince kaliteli markaların maskelerini haftada bir uygularım. Günlük tonik ve nemlendiricimi kullanırım.
Iki duşta yani iki günde bir duş sonrası cildim kuru olduğundan tüm vücuduma bazen krem, bazen bakım yağı uygularım. Ayda ya da iki ayda bir hamama gider kese yaptırır ölü derilerden arınırım.

Ayda bir ipek kirpik ve tırnak bakımına, 2 ayda bir de dip boyaya giderim. Saçlarıma her daim maske ve serum kullanırım.
2 senedir düzenli botoks yaptırıyorum, sevdiğim için de dudak dolgusu.
Düzenli diş kontrollerine gider gerektigi zaman diş temizletirim, yakın zamanda beyazlattım daha da iyi durdu.

Alışveriş yapmayı çok severim, çeşitli ve şık giyinirim. Biraz feminen bir tarzım var, dişi görünmeyi seviyorum. Hem temizlik hem bakım olarak kendimle ilgilenirim.
Zaten temizlik, kıyafet, güzel bir koku, saç, makyaj, manikür pedikür, güzel gülüş, güzel saçlar, özendiğin bir vücut, sevip değer verdiğin bedenin olunca daha ne olsun.
Iste bakımlı kadın böyle olunuyor ya:) tebrik ederim. Ben daha belirli aralıklarla hamama gitmeyi beceremedim. Dediginiz gibi ölü deriden arınmak için birebir.

X