29 yaşındayım. Yeni evliyim.
Her zaman bakımıma dikkat etmeye çalıştım.
Günlük duş, cilt ve diş temizliği zaten bakım sayılmaz bunlar kişisel hijyen ve asla atlamam.
Güzellik merkezinde en geç 2 ayda bir medikal cilt temizliği yaptırırım. Elimden geldiğince kaliteli markaların maskelerini haftada bir uygularım. Günlük tonik ve nemlendiricimi kullanırım.
Iki duşta yani iki günde bir duş sonrası cildim kuru olduğundan tüm vücuduma bazen krem, bazen bakım yağı uygularım. Ayda ya da iki ayda bir hamama gider kese yaptırır ölü derilerden arınırım.
Ayda bir ipek kirpik ve tırnak bakımına, 2 ayda bir de dip boyaya giderim. Saçlarıma her daim maske ve serum kullanırım.
2 senedir düzenli botoks yaptırıyorum, sevdiğim için de dudak dolgusu.
Düzenli diş kontrollerine gider gerektigi zaman diş temizletirim, yakın zamanda beyazlattım daha da iyi durdu.
Alışveriş yapmayı çok severim, çeşitli ve şık giyinirim. Biraz feminen bir tarzım var, dişi görünmeyi seviyorum. Hem temizlik hem bakım olarak kendimle ilgilenirim.
Zaten temizlik, kıyafet, güzel bir koku, saç, makyaj, manikür pedikür, güzel gülüş, güzel saçlar, özendiğin bir vücut, sevip değer verdiğin bedenin olunca daha ne olsun.