- Konu Sahibi hemifrithemperi
-
Zehirlemek suç tehdit suçu sadece insana karşı işlenebilir. Ayrıca şikayete tabidir. Yani tehditse uğrayan şikayetçi olmazsa siz bir ...yapamazsınız .Ss aldım, hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım, hayvanı alenen zehirlemekle tehdit etmişsiniz. Yaptığınız 5199 nolu yasaya göre suç! Hadi bakalım.
Öf şimdi sana emsal kararları bir bir yapıştırırdım burada da zaman ayırmaya değer misin? Hayır! Hadi bbZehirlemek suç tehdit suçu sadece insana karşı işlenebilir. Ayrıca şikayete tabidir. Yani tehditse uğrayan şikayetçi olmazsa siz bir ...yapamazsınız .
Ayrıca konu sahibi sonuna kadar haklı.
tamamdır edin. sonuçta zehirlemiş değilim. korkum yok. köpek sahibi de edebilir. zehirleyecek değilim. benim karşımda hiç kusura bakmayın diyen biri var. bana düzgünce gelip zaten gideceğim bile demedi.Ss aldım, hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım, hayvanı alenen zehirlemekle tehdit etmişsiniz. Yaptığınız 5199 nolu yasaya göre suç! Hadi bakalım.
Yapistirirsan memnun olurum özür dilerim ama yapistiramazsan bil ki bilgin yanlışÖf şimdi sana emsal kararları bir bir yapıştırırdım burada da zaman ayırmaya değer misin? Hayır! Hadi bb
aç kapıyı gardiyannnnYapistirirsan memnun olurum özür dilerim ama yapistiramazsan bil ki bilgin yanlış
İşte maalesef komşunuz gibi insanlar yüzünden gerçek hayvanseverler de zan altında kalıyor, her hayvansever komşunuz gibi zannediliyor ve onlar yüzünden olan hayvanlara oluyor.onun için gidip mühürlü teyip alıp 24 saat önce sessiz sonra sesli kayıt lazımmış ona da hemen getirmiyorlarmış. bu gece de zabıta çağırdım. zabıta da 6 aydan fazla sürer dedi. zaten yaza gidiyorum istersen mahkemeye ver istersen evime her gün polis çağır diyor. bir daha da tasmasız gördüğüm de şikayet edeceğim. 200 tl mi ne ceza kesti gitti sanırım. ilk taşındığı zamanlar balkonda bağlıyordu başka komşu zehirlerim diye tehdit ediyordu. zaten köpekte suç yok. o köpeği alıp apartmana tıkan da suç. Sibirya kurdu sonuçta hayvan ya sıcaktan rahatsız ya da zaten bunlar aşırı dramatik köpekler. sinirim yıprandı artık. daha önce de köpek besleyen komşular oldu. hayvan saldırgan zaten değil görünce kendini önümüze atıp sevdiriyor. ama artık tahammül edemiyorum
Ne alaka ya evde bakıma müsait olmayan bir köpekse ve sürekli havlayıp, uluyup bir başkasını rahatsız edecekse sahibi baştan almayacaktı. Aldıysa da artık koyduğu odaya izolasyon mu yapar, ya da başka yöntemleri varsa öyle mi çözer , yoksa kendine müstakil bir ev alıp öyle mi bakar kendine kalmış.bunları köpeğe anlatın,anlayacak mı? peki ne olsun istiyorsunuz? sahibi taşınsın mı? köpeği ormana mı atsın ne yapsın?
youtube gerek yok ben zaten köpek besleyen insanım
Sizin üst kat komşunuza gönderebilir.bunları köpeğe anlatın,anlayacak mı? peki ne olsun istiyorsunuz? sahibi taşınsın mı? köpeği ormana mı atsın ne yapsın?
youtube gerek yok ben zaten köpek besleyen insanım
Ceza almıyorlarlar mı? Şimdi de var olan yasanın düzgün işlemediğini mi belirtiyorsunuz okeytamamdır edin. sonuçta zehirlemiş değilim. korkum yok. köpek sahibi de edebilir. zehirleyecek değilim. benim karşımda hiç kusura bakmayın diyen biri var. bana düzgünce gelip zaten gideceğim bile demedi.köpeği alelen öldüren insanlar bile ceza almıyor. suçsa cezamı çekeriz. benim amacım benim huzurum olmadığı gibi onun da olmasın. bakın tüm gün çektim bu sesi hala çekiyorum. söyleyeyim de sizin altınıza taşınsın
Ne yapması lazım ?Resmen komşunuzu taciz ediyorsunuz gece gündüz, inşallah o sizi mahkemeye verir.
Köpek sesi konusunda haklı olabilir ama konu sahibinin ruh sağlığı hiç iyi değil göründüğü kadarıyla, yok zehirlerim yok saçını başını yolucam dövücem medeni ve normal insanlar sorunlarını böyle mi çözüyor? Sesten rahatsız oluyorsa yasal yollara başvurabilir, kadını gördüğü her yerde taciz etmeye tehdit etmeye hakkı yok.Ne yapması lazım ?
Uyarması lazım tabiki.
Sabah akşam demeden evde bakılmaya musait olmayan bir köpek cinsini besleyen komşusu pekala taşınabilir.
tamam köpeğin sahibi etsin şikayet de alsın uzaklaştırma siz kimsiniz? ben de ss alıp sizi tehdit etmekten şikayet edeyim. karşılıklı dava açalım birbirimize? işlediğim bir suç yok. en son gördüğüm haberde biri komşunun köpeğini vurdu para cezası aldı. o da beni tehdit ediyor sonuçta dava aç istediğini yap diye. korkacak değilim suç işliyorsamCeza almıyorlarlar mı? Şimdi de var olan yasanın düzgün işlemediğini mi belirtiyorsunuz okeyArkadaşımın köpeğini zehirlemekle tehdit eden komşusu bu yaz 6 ay uzaklaştırma ve para cezası aldı. Şimdi tutanak örneğin istedim onu da yollarsa iletirim. Çok güvenmeyin kendinize.Eki Görüntüle 3352180
Abla kadının köpeğini zehirlemekle tehdit etmiş konu sahibi onu okudunuz mu? Konu sahibi de melek değil yani.İşte maalesef komşunuz gibi insanlar yüzünden gerçek hayvanseverler de zan altında kalıyor, her hayvansever komşunuz gibi zannediliyor ve onlar yüzünden olan hayvanlara oluyor.
Bir kere hangi ırk olursa olsun balkona, odaya vb yerlere kapatılmaz, kapatılırsa hiç durmadan havlar ulur sahibini yanına ister, komşunuz evde bir terrier de baksa sürekli havlardı çünkü köpekler ilgi bekleyen canlılardır, ki bazı köpek ırkları diğerlerine göre daha enerjik ve yerinde durmaz karaktere sahiptir, onlarla ayrıca ilgilenilmeli dışarı çıkarıp enerjisini atmasını yorulmasını sağlamalısınız ki hayvan eve geldiğinde sessizce bir köşede uyusun.
Evcil bakarken her şeyi düşünmek gerekiyor, komşunuz uzlaşmacı biri değil ha düşünmeden her dakika tepemize halı silkeleyen ya da sabahın köründe elektrik süpürgesi açan veya gece yarısı bile çocukları koşup bağıran komşu, ha köpeğini evde yalnız bırakan balkona ya da odaya kapatan komşu hiç fark etmez, toplu yaşam kurallarını hiçe saymak saygısızlıktır.
benim karşımda gelip bir kere bile özür dilemeyen kadına ne yapacağım? tasmasız gezdiriyor. bu da suç. sinirlerim artık yıprandı katlanamıyorum. köpek sesi de suç. ben vicdansız birisi değilim. ama artık tahammül edemiyorum. bu köpek ağlıyor bağırıyor. umursamıyor bile söylediğimi. köpeğini seven insan gider gezdirir. bir kere gezdirdigine bile şahit olmadım. enerjisini atmıyor bile.Abla kadının köpeğini zehirlemekle tehdit etmiş konu sahibi onu okudunuz mu? Konu sahibi de melek değil yani.
Ekran resmini aldim. Bende sikayet edecegim sizi. Ha sikayet ederkende kopek bile demeyecegim komsuduna tehdid diyecegim. Ifadeye cagrilinca komsunuz da bu konuyu gorur insallah planlarinizi anlar.sabah komşu işe giderken yakaladım yine kavga ettik bu sese tahammül edemiyorum yeter artık diye. bir zehirli ete bakar yıllarca ağlarsın dedim. ne yapayım ağzını mı bantlayayım diyor. evde bu köpeğe bakmazsın dedim. kötü yorum yapanların başına gelince görürüm. bir de yok kulak tıkacı al yok onu al şaka mısınız nesiniz ya kendi evimde neden bir ses bombasıyla yaşamayı normalleştireyim? bu ev satın alındı 3 ay önce. ucuz da değildi. kiraya verip müstakil eve de çıkabilir. bilerek insanları huzursuz etmek için taşındı yani. o köpeği de bilerek aldı. bir de mesajda gayet yazıyor tasmasız geziyor sonradan eklemedim. sahibi şişman olduğu için muhtemelen yürümek zor geliyor. tasmasız salıyor köpek kendi kendine koşuyor. nefret ediyorum artık bu kadından. döveceğim az kaldı cidden az kaldı. hala köpek bağırıyor çünkü. ben köpek düşmanı değilim tahammülsüz hiç degilim daha önce de köpek bakan üst komşu alt komşu vardı. alt komşunun gürültülü çocukları vardı. kadın zaten yavaş yürüyecek bildiği için mahkemeye ber Diyor. ayrıca asılsız şikayet değil gürültü suçtur. kimse kimsenin huzurunu böyle bobozamaz.
Yaa yok, komsusunun hic bir sey yapmadigina eminim. Kadin takmis komsuya hayvani zehirli etle öldürmeyi planliyor.İşte maalesef komşunuz gibi insanlar yüzünden gerçek hayvanseverler de zan altında kalıyor, her hayvansever komşunuz gibi zannediliyor ve onlar yüzünden olan hayvanlara oluyor.
Bir kere hangi ırk olursa olsun balkona, odaya vb yerlere kapatılmaz, kapatılırsa hiç durmadan havlar ulur sahibini yanına ister, komşunuz evde bir terrier de baksa sürekli havlardı çünkü köpekler ilgi bekleyen canlılardır, ki bazı köpek ırkları diğerlerine göre daha enerjik ve yerinde durmaz karaktere sahiptir, onlarla ayrıca ilgilenilmeli dışarı çıkarıp enerjisini atmasını yorulmasını sağlamalısınız ki hayvan eve geldiğinde sessizce bir köşede uyusun.
Evcil bakarken her şeyi düşünmek gerekiyor, komşunuz uzlaşmacı biri değil ha düşünmeden her dakika tepemize halı silkeleyen ya da sabahın köründe elektrik süpürgesi açan veya gece yarısı bile çocukları koşup bağıran komşu, ha köpeğini evde yalnız bırakan balkona ya da odaya kapatan komşu hiç fark etmez, toplu yaşam kurallarını hiçe saymak saygısızlıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?