- 2 Temmuz 2013
- 3.811
- 8.128
- 358
- Konu Sahibi hemifrithemperi
-
Evet. Cins ve büyük köpek almışlar. Bari cins köpek alacaklarsa sessiz bir cins alsalardı, insan apartmanda sorun yaşayacağını nasıl düşünmez?Ğnormal bir düşünce değil mi sokak köpekleri çocukları yiyor. kaç tane olay var. sokaklar hayvandan geçilmiyor. insanlar da ırk köpek alıp besliyor.
Konu sahibine hak verenlere de köpek düşmanı falan diyorlar. Ben yan odanın gece telefonla konuşma huyu yüzünden kaç ay işkence yaşadım. Komşu gürültüsünün kadar berbat bir şey yok. Ve hayvanının çocuğunun gürültü yapmasını normal görmek de normal değil. Toplu alanda yaşıyorsan ona göre hayvan alırsın. Tüm gün yalnız kalınca üzülüp havlayan köpek mi alınır apartmana? Bir de vakti yoksa cinsini de sıkılmayan bir cins secmeli. Gitmişler bu komşuya hayvansever demişler. Ben kuşumu yanıma almadım ben okuldayken sıkılır diye.Öncelikle merhaba çok üzüldüm yaşadıgınız sorun için. Bir de burada inanmıyorum o kadar ses olduğuna falan diyenler olmuş, sanki sizinle yaşıyorlar gibi. Köpek sorunu ülkemizin de büyük bir sorunu maalesef.. Benim de köpeğim var müstakil evde yaşıyorum ve bahçemde besliyorum. Apartmanda yaşasam ve komşumu bu denli taciz derecesinde rahatsız etsem yerin dibine girerdim herhalde. Bu köpeğin suçu değil, onu apartman dairesine tıkanın suçu orada da hemfikiriz sanıyorum. İnsanın en güvenli ve rahat yeri evidir, böyle insanlar yüzünden insan evinde diken üstüne oluyor, psikolojik olarak bitiyor cok iyi bilirim. Çözüm olarak ya karşı taraf ya da sizin taşınmanızdan başka bir çözüm göremedim. Yazın gidecek yazmıssınız, birkaç ay daha sabır diliyorum size en kötü ihtimalle.
Evet sokaktaki haberleri de görüyoruz, onlara ses cıkarınca da hayvan düşmanı oluyoruz şaka gibi. Bizim bahçemizde köpek var hayvan düşmanı nasıl olabilirim mesela. Sevmesem bakar mıyım?Konu sahibine hak verenlere de köpek düşmanı falan diyorlar. Ben yan odanın gece telefonla konuşma huyu yüzünden kaç ay işkence yaşadım. Komşu gürültüsünün kadar berbat bir şey yok. Ve hayvanının çocuğunun gürültü yapmasını normal görmek de normal değil. Toplu alanda yaşıyorsan ona göre hayvan alırsın. Tüm gün yalnız kalınca üzülüp havlayan köpek mi alınır apartmana? Bir de vakti yoksa cinsini de sıkılmayan bir cins secmeli. Gitmişler bu komşuya hayvansever demişler. Ben kuşumu yanıma almadım ben okuldayken sıkılır diye.
Apartmanda köpek bende hiç istemezdim ama zehirli ete bakar vs çok olmamış mı sizce de? Sahibi onu o apartman dairesine tıkmissa köpeğin ne suçu varsabah komşu işe giderken yakaladım yine kavga ettik bu sese tahammül edemiyorum yeter artık diye. bir zehirli ete bakar yıllarca ağlarsın dedim. ne yapayım ağzını mı bantlayayım diyor. evde bu köpeğe bakmazsın dedim. kötü yorum yapanların başına gelince görürüm. bir de yok kulak tıkacı al yok onu al şaka mısınız nesiniz ya kendi evimde neden bir ses bombasıyla yaşamayı normalleştireyim? bu ev satın alındı 3 ay önce. ucuz da değildi. kiraya verip müstakil eve de çıkabilir. bilerek insanları huzursuz etmek için taşındı yani. o köpeği de bilerek aldı. bir de mesajda gayet yazıyor tasmasız geziyor sonradan eklemedim. sahibi şişman olduğu için muhtemelen yürümek zor geliyor. tasmasız salıyor köpek kendi kendine koşuyor. nefret ediyorum artık bu kadından. döveceğim az kaldı cidden az kaldı. hala köpek bağırıyor çünkü. ben köpek düşmanı değilim tahammülsüz hiç degilim daha önce de köpek bakan üst komşu alt komşu vardı. alt komşunun gürültülü çocukları vardı. kadın zaten yavaş yürüyecek bildiği için mahkemeye ber Diyor. ayrıca asılsız şikayet değil gürültü suçtur. kimse kimsenin huzurunu böyle bozamaz.
yapacağımdan değil yapmam. ama sahibi huzursuz olsun istiyorum içi içini yesin istiyorumApartmanda köpek bende hiç istemezdim ama zehirli ete bakar vs çok olmamış mı sizce de? Sahibi onu o apartman dairesine tıkmissa köpeğin ne suçu varBende komşumun kopeginden rahatsizim ama zehirli et vs aklımdan geçmez. İnsan gibi söylüyoruz uyarıyoruz fayda etmiyor.. Ama canınada zarar gelsin istemem yani.
Siz çok kötü birisinizsabah komşu işe giderken yakaladım yine kavga ettik bu sese tahammül edemiyorum yeter artık diye. bir zehirli ete bakar yıllarca ağlarsın dedim. ne yapayım ağzını mı bantlayayım diyor. evde bu köpeğe bakmazsın dedim. kötü yorum yapanların başına gelince görürüm. bir de yok kulak tıkacı al yok onu al şaka mısınız nesiniz ya kendi evimde neden bir ses bombasıyla yaşamayı normalleştireyim? bu ev satın alındı 3 ay önce. ucuz da değildi. kiraya verip müstakil eve de çıkabilir. bilerek insanları huzursuz etmek için taşındı yani. o köpeği de bilerek aldı. bir de mesajda gayet yazıyor tasmasız geziyor sonradan eklemedim. sahibi şişman olduğu için muhtemelen yürümek zor geliyor. tasmasız salıyor köpek kendi kendine koşuyor. nefret ediyorum artık bu kadından. döveceğim az kaldı cidden az kaldı. hala köpek bağırıyor çünkü. ben köpek düşmanı değilim tahammülsüz hiç degilim daha önce de köpek bakan üst komşu alt komşu vardı. alt komşunun gürültülü çocukları vardı. kadın zaten yavaş yürüyecek bildiği için mahkemeye ber Diyor. ayrıca asılsız şikayet değil gürültü suçtur. kimse kimsenin huzurunu böyle bozamaz.
aynen ben kötüyüm de alt komşu melek uysal. başınıza gelince görürüm iyiliği kötülüğü. yapacağımdan değil. huzursuz olsun diyeSiz çok kötü birisiniz
Eveeett işte beklediğim tepkiler geldi fdjdkdkd okeytoo görüşürüzHadi kardeşim hadi, amma uzattın tamam anladık insanlara çatmayı bırakta biraz yaşam kaliteleri artsın, bella ciao bella ciao ciaooooo..
Sana bitkisel hayatında başarılar diliyorum umarım insanlara çatmamayı öğrenirsin, gerçi pek sanmıyorum ama laftan da anladığın yok çünkü belki ağlayarak günlüğüne yazabilirsin bye cınım...
aynen ben kötüyüm de alt komşu melek uysal. başınıza gelince görürüm iyiliği kötülüğü. yapacağımdan değil. huzursuz olsun diye
Sizi onemseyip insan gibi cevap yazdım ben hakikaten empati kurdum sizinle.sabah komşu işe giderken yakaladım yine kavga ettik bu sese tahammül edemiyorum yeter artık diye. bir zehirli ete bakar yıllarca ağlarsın dedim. ne yapayım ağzını mı bantlayayım diyor. evde bu köpeğe bakmazsın dedim. kötü yorum yapanların başına gelince görürüm. bir de yok kulak tıkacı al yok onu al şaka mısınız nesiniz ya kendi evimde neden bir ses bombasıyla yaşamayı normalleştireyim? bu ev satın alındı 3 ay önce. ucuz da değildi. kiraya verip müstakil eve de çıkabilir. bilerek insanları huzursuz etmek için taşındı yani. o köpeği de bilerek aldı. bir de mesajda gayet yazıyor tasmasız geziyor sonradan eklemedim. sahibi şişman olduğu için muhtemelen yürümek zor geliyor. tasmasız salıyor köpek kendi kendine koşuyor. nefret ediyorum artık bu kadından. döveceğim az kaldı cidden az kaldı. hala köpek bağırıyor çünkü. ben köpek düşmanı değilim tahammülsüz hiç degilim daha önce de köpek bakan üst komşu alt komşu vardı. alt komşunun gürültülü çocukları vardı. kadın zaten yavaş yürüyecek bildiği için mahkemeye ber Diyor. ayrıca asılsız şikayet değil gürültü suçtur. kimse kimsenin huzurunu böyle bozamaz.
belli siz de bu kadar savunduğunuza göre, 24 saat gürültü yapan köpeğiniz var. empati yaptınız. eminim tek sıkıntı benimdir. oynayınca susuyor mu o ırk? hiç sanmıyorum
Felisim, üst kat komşumuzun engelli bir çocuğu var gece gündüz durmadan bağırıyor, 6 Şubatı yaşadığım için onun bağırışlarına sürekli sıçrayarak uyanıyorum ama tolere ediyorum çünkü o bir çocuk ve dahası engelli, anne babası ne yapabilir ki? Köpek de o kadının evladı gibi, ne demek barınağa gönderilsinBenim de üst katımdaki ve onun da üstündeki iki aile de çocuklu ve abartısız söylüyorum tüm eşyaları günün gecenin hangi saati olsun dikkat etmeksizin çekiyor, itiyor ve çığlık çığlığa bağırıyorlar. Apartman grubunda belirttik e çocuk bu dediler, evlerin yalıtımı kötü biz napalım dediler. Çünkü bunlar insan (sözde) ve insan yapınca nedense her gürültünün her pisliğin tolere edilmesini bekliyorlar.
Ben evimde köpek besleseydim yüz kere kapıma polisle gelmişlerdi ama gece 11’de çivi çakmak ve top oynamak serbest.
İnsanın bu kibirinden nefret ediyorum tıpkı bir kaç münferit olay yüzünden köpeklerin çocuk yiyen terminatörler gibi gösterilmesinden ettiğim gibi. Köpek düşünemeyen bir canlı, plan yapmıyor mantığı yok ama insan planlıyor, zevk alıyor onlara tecavüz ederken, yakarken, üzerine asit dökerken ya da öldürürken.
Belediyelerden düzgün bakım evleri ve ciddi kısırlaştırma talep edileceğine bir kısım içindeki hayvan nefretini bu münferit olaylarla kusup kendini belli ediyor. Bu konuya da hemen damlamışlar hiç şaşırmadım.
Ss aldım, hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım, hayvanı alenen zehirlemekle tehdit etmişsiniz. Yaptığınız 5199 nolu yasaya göre suç! Hadi bakalım.sabah komşu işe giderken yakaladım yine kavga ettik bu sese tahammül edemiyorum yeter artık diye. bir zehirli ete bakar yıllarca ağlarsın dedim. ne yapayım ağzını mı bantlayayım diyor. evde bu köpeğe bakmazsın dedim. kötü yorum yapanların başına gelince görürüm. bir de yok kulak tıkacı al yok onu al şaka mısınız nesiniz ya kendi evimde neden bir ses bombasıyla yaşamayı normalleştireyim? bu ev satın alındı 3 ay önce. ucuz da değildi. kiraya verip müstakil eve de çıkabilir. bilerek insanları huzursuz etmek için taşındı yani. o köpeği de bilerek aldı. bir de mesajda gayet yazıyor tasmasız geziyor sonradan eklemedim. sahibi şişman olduğu için muhtemelen yürümek zor geliyor. tasmasız salıyor köpek kendi kendine koşuyor. nefret ediyorum artık bu kadından. döveceğim az kaldı cidden az kaldı. hala köpek bağırıyor çünkü. ben köpek düşmanı değilim tahammülsüz hiç degilim daha önce de köpek bakan üst komşu alt komşu vardı. alt komşunun gürültülü çocukları vardı. kadın zaten yavaş yürüyecek bildiği için mahkemeye ber Diyor. ayrıca asılsız şikayet değil gürültü suçtur. kimse kimsenin huzurunu böyle bozamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?