- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.421
- 598
- Konu Sahibi hemifrithemperi
-
TesekkurlerLütfen yapın bunu destek olabileceğimiz bir şey olursa size destek olmak isterim. Hepimiz anladık zaten konu sahibinin derdi gürültü değil. Birkaç kişi ona hak verince tasmadan, hayvanın dümdüz yürümesinden vs rahatsız olduğunu kendisi söyledi. Alenen hayvan düşmanlığı yapıyor
Avukatim zaten cok yakin arkadasim. Konudan bir kac mesaj okuyunca cellallendi. O is bende diyor. Arkadasim diye demiyorum cokta cirkeftir. O is bende diyorsa o is ondadirAvukatınız dilekçeyi yazdıktan sonra birkaç tüyom ve tavsiyem olacak onları da ekleyin mutlaka özel mesaj atacağım size böylece takipsizlik vermesi imkansız hale gelecek savcının o verse de takipsizliğe itirazdan kesinlikle dava açılması sağlanır. Hayvanlara karşı en ufak ölüm düşüncesini aklına getirenlere nerede karşılaşırsak karşılaşalım hukuk önünde büyük bedeller ödetmeliyiz ki o leş zihinlerini ulu orta kusamasınlar. Ben geçen gün yine benzer bir konudan şikayetçi oldum. Hiç ihmal etmeyin yapıştırın şikayeti
GsgsgsgsgsKomşuluk hukukuna aykırılıktan tazminat davası acabilirsin konu sahibi.
Zabıta bişey yapmıyor
Evet dertleri çocuk değil, ettiğim yardımları anlatmaktan hiç hoşlanmıyorum ama geçen burada çocuklu bir aileye yardım konusu açıldı, ben ve hayvansever olarak bildiğim birkaç arkadaşım yardımcı olduk yine, başka kimse yoktu. Çünkü toplumun en zayıf halkası olan hayvana vicdan yapan insan zaten nefes alan bütün canlılara üzülür ve yardım eder. 2+2=4Dertleri de çocuk olsa keşke. Hikaye anlatıyor. Çocukların başına neler neler geliyor. Sistematik bir şekilde hayvanlardan gelen saldırıyı konuşurken çocukların başına gelen insan kaynaklı hiçbir şey umurlarında değil. Üstelik bir istatikstik çıkarsak hayvan saldırısı devede kulak kalır. İçlerindeki hayvan düşmanlığını bu şekilde etik kalıplara uydurmaya çalışıyorlar ama olmuyor. Bizi de salak yerine koyduğunu zannediyor. Hayvan=insanı hiç anlamaz bu kibirle o konuya girmeye gerek duymadım
Olabilir fakat kimseyi rahatsız etmeye de hakkımız yok köpekle. Ayrıca bu hayvanları eve hapsetmek hayvan severlik olmuyor. Doğası gereği bunlar çok hareketli, gürültücü ve diğer ırklara göre az komut alan hayvancıklar. Belli ki köpeğin bir sıkıntısı var ki uluyor, havlıyor... Bunu çözmek yerine kadın sabredin ulusun ulusun dursun zaten yazın gideceğiz diyor resmen. İnsanlar bunu çekmek zorunda değiller. Ayrıca köpek sahiplenirken görüntüsüne göre sahipleniyorlar. Bunlar çok çok güzel köpekler ama ev yaşam ortamı mı bu hayvanın? Evde bakacaksanız ona göre bir ırk seçersiniz. Köpek sahiplenirken her ihtimali düşünürsünüz. Bir hayvan sahiplendiğiniz zaman sürekli bir vicdan muhasebesi yaparsınız, ailenin bireyi olurlar. Böyle boşverilmez, çözüm aranır.Herkes hayatının her döneminde aynı imkanlara sahip olamıyor. Komşu belki daha önce daha iyi bir yerdeydi imkan daha müsaitti sonra mecbur buraya taşındı bunu siz yada biz bilemeyiz mecbur sahibi ile yaşayacak müstakil eve imkanı yok diye köpeği ne yapabilir ki? Buraya taşınınca aldı diye bir detay belirtmemiş çünkü.
Siz de az değilsiniz belli ki! Bu ne canilik.sabah komşu işe giderken yakaladım yine kavga ettik bu sese tahammül edemiyorum yeter artık diye. bir zehirli ete bakar yıllarca ağlarsın dedim. ne yapayım ağzını mı bantlayayım diyor. evde bu köpeğe bakmazsın dedim. kötü yorum yapanların başına gelince görürüm. bir de yok kulak tıkacı al yok onu al şaka mısınız nesiniz ya kendi evimde neden bir ses bombasıyla yaşamayı normalleştireyim? bu ev satın alındı 3 ay önce. ucuz da değildi. kiraya verip müstakil eve de çıkabilir. bilerek insanları huzursuz etmek için taşındı yani. o köpeği de bilerek aldı. bir de mesajda gayet yazıyor tasmasız geziyor sonradan eklemedim. sahibi şişman olduğu için muhtemelen yürümek zor geliyor. tasmasız salıyor köpek kendi kendine koşuyor. nefret ediyorum artık bu kadından. döveceğim az kaldı cidden az kaldı. hala köpek bağırıyor çünkü. ben köpek düşmanı değilim tahammülsüz hiç degilim daha önce de köpek bakan üst komşu alt komşu vardı. alt komşunun gürültülü çocukları vardı. kadın zaten yavaş yürüyecek bildiği için mahkemeye ber Diyor. ayrıca asılsız şikayet değil gürültü suçtur. kimse kimsenin huzurunu böyle bozamaz.
Arkadaşımın komşusu yüklü para cezası ve uzaklaştırma aldı aynı tehditten egecell.Bir de böyle milletin köpeğini kedisini zehirlemek ile ilgili bol keseden atıyorsunuz. Çok sevdiğim bir söz vardır birkaç hızlı hareket yavaşlatır gençliğini diye. Hani çocuğuna saldırı tehlikesindeki annenin tüm iç güdüleri devreye girer ya düşünüyorum birisi benim kedilerimi zehirlemenin imâsını yapsa dünyanın en tehlikeli kadını olurum o insan için. Ki benim yapacaklarımın sınırı yoktur gözüm dönünce e ben çok özel bir insan olmadığıma göre benim gibi çok insan vardır. Üst komşunun kuduran çocuğuna çocuğunu zehirlerim görürsün demenin çok ciddi sonuçları vardır ya normal olarak aynısı milletin kedisi köpeği için de geçerli. Tamamen sorumluluk bilinciyle halkımızı uyarıyorum böyle zehirlemek, öldürmek filan geniş geniş ağzınıza almayın öyle çok üzülürsünüz ki
O kadar haklısınız ki. Çıkarı olmadan bir canlıyı sevebilmenin ne olduğunu anlasalar tapar falan demeyecekler zaten. Bir çocuktan rahatsız olsa, aynı köpeğin sahibini dövmek istediği gibi onu da düşman görüp dövmek falan ister. Hiç normal değilEvet dertleri çocuk değil, ettiğim yardımları anlatmaktan hiç hoşlanmıyorum ama geçen burada çocuklu bir aileye yardım konusu açıldı, ben ve hayvansever olarak bildiğim birkaç arkadaşım yardımcı olduk yine, başka kimse yoktu. Çünkü toplumun en zayıf halkası olan hayvana vicdan yapan insan zaten nefes alan bütün canlılara üzülür ve yardım eder. 2+2=4
6 şubat gibi yakın bir tarihte o aşağılayıp hor gördükleri köpekler kaç tane insanın canını kurtardı enkaz altından, yazık çok yazık! Dünyanın sonunu insanoğlunun bu bitmek bilmeyen kibiri getirecek.O kadar haklısınız ki. Çıkarı olmadan bir canlıyı sevebilmenin ne olduğunu anlasalar tapar falan demeyecekler zaten. Bir çocuktan rahatsız olsa, aynı köpeğin sahibini dövmek istediği gibi onu da düşman görüp dövmek falan ister. Hiç normal değil
Keşke bu kadıncağıza biri haklarını söylese. Yalnız bulmuşlar kadını sıkıştırıp duruyorlar. Zaten kadın çirkef birisi olsa bu tehditlere saldırganlıklarına kök söktürürdü de işte. Konu sahibi her gün bu kadını nasıl zorbalasam diye düşünüşüyor. Bize söylediği gibi yaptığı başına gelince anlayacak da işte.Arkadaşımın komşusu yüklü para cezası ve uzaklaştırma aldı aynı tehditten egecell.
Evet evet kim olduğunu bilsem ben de yardımcı olmayı çok isterdim.Keşke bu kadıncağıza biri haklarını söylese. Yalnız bulmuşlar kadını sıkıştırıp duruyorlar. Zaten kadın çirkef birisi olsa bu tehditlere saldırganlıklarına kök söktürürdü de işte. Konu sahibi her gün bu kadını nasıl zorbalasam diye düşünüşüyor. Bize söylediği gibi yaptığı başına gelince anlayacak da işte.
sabah komşu işe giderken yakaladım yine kavga ettik bu sese tahammül edemiyorum yeter artık diye. bir zehirli ete bakar yıllarca ağlarsın dedim
Maalesef bu cümleye katılıyorum çok üzgünüm ki dünyanın en kibirli ve kendini her şeyin üstünde gören tek canlısı insanoğludur.Dünyanın sonunu insanoğlunun bu bitmek bilmeyen kibiri getirecek.
Mune ablacığım insan kaynaklı o kadar berbat sorunlar var ki dünyada, anlatmaya satırlar yetmez maalesefMaalesef bu cümleye katılıyorum çok üzgünüm ki dünyanın en kibirli ve kendini her şeyin üstünde gören tek canlısı insanoğludur.
Sokak hayvanlarının bazıları maalesef saldırabiliyor bunu hiç kimse inkar etmiyor ama bazıları saldırıyor diye katletmek vicdana sığmaz, daha yeni olan bir olay Aydın’da 5 sokak köpeği katledildi, birkaç ay evvel yine Aydın da 20 küsür köpekle tilkiler katledildi, Afyon‘da bir barınakta onlarca sokak hayvanı açlık ve susuzluktan öldü, aç kalan diğer hayvanlar ölenleri parçalamış, aç susuz yaşam mücadelesi veren köpekler bir deri bir kemik kalmış, barınak barınak deniyor ama barınakların hepsi diyemem ama ne yazık ki çoğunda şartlar berbat.
Daha geçen sene benim 2 sokak ötemde kediler yakılarak öldürüldü, bir sokak köpeğinin karnını yararak öldürdüler, karetta karettalara yapılanlar ortada, kirpiler kafası ezilerek öldürülüyor, inekler ozon deliyormuş, kangurular zarar veriyormuş, insanlar kendi verdikleri zararların hiçbirini görmüyor, doğanın dengesini alt üst edip suçu başka canlılara atmak da bir tek insanoğluna özgü bir davranış, kapımın önünü kirletiyor, güneşi kesiyor diye kesilen ağaçları da saymıyorum, canlı deyince yalnızca kedi köpek insandan bahsetmiyorum, daha ilkokulda öğrendik ama unutuyoruz galiba, bitkiler de canlı.
Dünyayı nefes alınmaz bir yer haline çevirdik.
Kusura bakmayın ama evde beslemeye uygun degilse ve rahatsızlık veriyorsa kimse çekmek zorunda değil..hayvan severim, beslerim ki kendi köpeğimizde vardı ama ailemin evi müstakil, kimseye sıkıntı çıkartmadı. Apartmanda yaşamak medeniyet gerektirir, sadece hayvan beslemek için değil, toplu yaşam kurallarina uymak açısından da.Ezan okunurken çoğu köpek ulur bu çok normal. Mahkemeye verseniz de bir şey çıkmaz. Çipli sahipli köpek.
Biz insanlar gülüyoruz,konuşuyoruz,ağlıyoruz. Köpeklerin de dili bu havlamak,ulumak. Bununla yaşamaya alışın lütfen.
Keşke tüm komşularımda köpek olsa sırasıyla sevsem
Kolik bebeğiniz olsa elinizde olmadan ağlasa komşunuz sürekli sizinle bu yüzden kavga etse bebeğinize zarar vermekle tehdit etse ne yapardınız? Tüm insanlar rahatsızlık duyduğu olaylara sık sık maruz kalıyorlar. konu sahibinin saldırganlığı kabul edilebilir bir şey mi? Sorunu çözmeye çalışmıyor. Sokak köpeklerinden tutun hayvanın tasmasına kadar her şeye takmış. Gürültü işin maskesi. Yazdıklarından sonra da gürültüyü abarttığına emin oldum zaten. Komşunun hayvanı ne şekilde sahiplendiğini bilmiyoruz. Belki kurtarılan bir hayvan bilemiyoruz. Olay buradaki üyenin saldırganlığı. Komşusunun onları rahatsız etmek için oraya taşındığını falan yazmıştı. Normal bir düşünce tarzına sahip değil.Kusura bakmayın ama evde beslemeye uygun degilse ve rahatsızlık veriyorsa kimse çekmek zorunda değil..hayvan severim, beslerim ki kendi köpeğimizde vardı ama ailemin evi müstakil, kimseye sıkıntı çıkartmadı. Apartmanda yaşamak medeniyet gerektirir, sadece hayvan beslemek için değil, toplu yaşam kurallarina uymak açısından da.
Çok ürkütücü bir şeyzehirleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?