Benim de üst katımdaki ve onun da üstündeki iki aile de çocuklu ve abartısız söylüyorum tüm eşyaları günün gecenin hangi saati olsun dikkat etmeksizin çekiyor, itiyor ve çığlık çığlığa bağırıyorlar. Apartman grubunda belirttik e çocuk bu dediler, evlerin yalıtımı kötü biz napalım dediler. Çünkü bunlar insan (sözde) ve insan yapınca nedense her gürültünün her pisliğin tolere edilmesini bekliyorlar.
Ben evimde köpek besleseydim yüz kere kapıma polisle gelmişlerdi ama gece 11’de çivi çakmak ve top oynamak serbest.
İnsanın bu kibirinden nefret ediyorum tıpkı bir kaç münferit olay yüzünden köpeklerin çocuk yiyen terminatörler gibi gösterilmesinden ettiğim gibi. Köpek düşünemeyen bir canlı, plan yapmıyor mantığı yok ama insan planlıyor, zevk alıyor onlara tecavüz ederken, yakarken, üzerine asit dökerken ya da öldürürken.
Belediyelerden düzgün bakım evleri ve ciddi kısırlaştırma talep edileceğine bir kısım içindeki hayvan nefretini bu münferit olaylarla kusup kendini belli ediyor. Bu konuya da hemen damlamışlar hiç şaşırmadım.