- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 48
- 27
- Konu Sahibi hemifrithemperi
-
onun için gidip mühürlü teyip alıp 24 saat önce sessiz sonra sesli kayıt lazımmış ona da hemen getirmiyorlarmış. bu gece de zabıta çağırdım. zabıta da 6 aydan fazla sürer dedi. zaten yaza gidiyorum istersen mahkemeye ver istersen evime her gün polis çağır diyor. bir daha da tasmasız gördüğüm de şikayet edeceğim. 200 tl mi ne ceza kesti gitti sanırım. ilk taşındığı zamanlar balkonda bağlıyordu başka komşu zehirlerim diye tehdit ediyordu. zaten köpekte suç yok. o köpeği alıp apartmana tıkan da suç. Sibirya kurdu sonuçta hayvan ya sıcaktan rahatsız ya da zaten bunlar aşırı dramatik köpekler. sinirim yıprandı artık. daha önce de köpek besleyen komşular oldu. hayvan saldırgan zaten değil görünce kendini önümüze atıp sevdiriyor. ama artık tahammül edemiyorumKöpekler kimse olmayınca hiç durmadan ağlar ve ulur, kabahat köpekte değil komşunuzda, köpeği uzun saatler yalnız bıraktığı için hayvan havlayıp uluyarak sahibini çağırıyor, geceleri de sokağa çıkarıp enerjisini atmasını sağlamıyorsa ya da bir odaya kapatıyorsa yalnızlık psikolojisine giriyordur, yasaklı ırk değil gürültü dışında da bir yaralayarak saldırması vb yok bu sebeple barınağa gönderilmez, ki hayvanın suçu yok ne oluyorsa komşunuzun duyarsızlığı yüzünden oluyor, zabıtaya şikayet ederseniz ses ölçümü yapılır gürültü sayılacak desibelde çıkarsa para cezası kesilir.
Saçma sapan konuşmayın tapar gibi vs.yo beddua değil. gelecek tahmini. çeteyle gezen saldırır. siz insan sevmiyorsunuz ama hayvanlara tapar gibisiniz. eminim başına gelse 2 gün çekmezsin. o köpek bana saldırsa çok mutlu olursun belli. ama ben senin çocuğunu yediklerinde çok üzülürüm. zira dümdüz yiyorlar. hiçbir gelişmiş ülkede sokakta köpek yoktur ayrıca. artık sinirlerim yıprandı.
zaten yaza ben de gidiyorum. o zaman yaza kadar ben de ona huzur vermeyip ger gün polis çağırayım? maşallah herkes başkasının hakkına girmeye çok meraklı. gündüzleri köpeğini kreşe versin mesela. eğitime falan göndersin. bir gün başınıza gelince anlarsınız.
benim sorunum nedenle değil sonuçla. Sonuc saldırgan köpekler. hiçbir köpek Küçük çocuktan değerli değil benim için. inekleri tavukları yerken sorun yok köpeklere gelince canları kıymetli oluyor. ben de farkındayım sonuçlanana kadar kendi elbet gidecek. ama sabrım kalmadı sinirlerim yıprandı. eğitime gitsin kreşe gitsin. bir sürü yolu var.Saçma sapan konuşmayın tapar gibi vs.
Çıkın bakın yukarıya size adam gibi yönetmeliği kanunu ben yazmışım.
Ne yaparsanız yapın sahipli olan hayvanı oradan siz gonderebe kafar kadının gitme zamanı gelecek zaten.
O sokaktaki köpeklere planlı programlı adam gibi "hep beraber" bakabilseydik popülasyon bu kadar artmazdı suç çocuğu ısıran köpeğin yada köpeklerin değil insanların suçu.
Gelişmiş ülkelerde çoğu hayvan denek olarak kullanılıyor adı gelişmiş sadece.
belli siz de bu kadar savunduğunuza göre, 24 saat gürültü yapan köpeğiniz var. empati yaptınız. eminim tek sıkıntı benimdir. oynayınca susuyor mu o ırk? hiç sanmıyorumBaşıma gelme olasılığı var ses olarak diyorsanız (benimde köpeğim olduğu için) ama mutlu olurum buna şikayet etmem hatta eve alıp oynarım sahibi gelene kadar.
yok artık bir de bedava bakıcılık mı yapayım köpeğe? kadın zaten tikti gitti. geldiğinden beri çıkarıyor apartman önüne oturuyor köpek kendi kendine koşup duruyor yürüyüşe bile çıkarmıyor. o köpeği apartmana sokan kadın da hiç suç yok dimi? kanuna göre bu suç. kadın da et mahkemeye ver diyor. yaza çıkacağı için sonuçlanmayacak. eski evden atılmış buraya gelmiş. daha önce de köpek bakan komşu oldu. hiçbiri böyle değildi. ve evet sokak köpekleri barınağa alınıp sahip çıkmazsa uyutulmalı. diğer devletlerin yaptığı gibi. çünkü benim için çocuk canından kıymetli değiller.Kopekler sokakta yasamasin, insnalar kopek sahiplenmesin, havlamasinlar, dolasmasinlar, hepsi barinaga tikilsin orada sessizce ölsünler istiyorsunuz. Hatta acik acik ölsünler istiyorsunuzda soylemeye cesaretiniz yok. 3 ay sonra taşınacak kadini Taciz edip duruyorsunuz.
Keske tanisam kadini yaptığınız Tacizler icin sizi dava etse keske.
2 kat ustumde kopekli bi ani yaşıyordu. Adam gunduz calisiyor kopek evde yalniz haliyle havliyordu. Bu arada o donem yeni dogum yapmıştım. Baktim gündüzleri cok ağlıyor o agladikca benim bebek agliyor konustum sahibiyle gunduz her yuruyuse ciktigimizda bebemle beraber onu da yürüyüşe cikarttim. Adam evinin anahtarini verdi beraber cikalim diye.
Yani sizin gecinmeye gonlunuz olmadigindan sizinle bir sey yapilmaz.
belli siz de bu kadar savunduğunuza göre, 24 saat gürültü yapan köpeğiniz var. empati yaptınız. eminim tek sıkıntı benimdir. oynayınca susuyor mu o ırk? hiç sanmıyorum
o zaman gidene kadar da ben huzursuz edeyim. kadın zaten yürüyüşe bile çıkartmıyor ki. balkona bağlayıp gidiyordu önceden. başka komşu zehirlerim dedi içeri aldı. artık ben de böyle tehdit edeceğim. içinde her gün huzursuzluk olsun. . nefret ettim. yapacağımdan değil ama huzursuz olsun istiyorumYok benim ki sessiz.
Sizin adınıza da üzüldüm gerçekten çünkü istemediğim bir sesi sürekli çekmek istemem lakin çözüm yolları uzun sadece o sürece kadar gideceklermiş geriye başka çözüm kalmıyor.
Yani bilmiyorum garip birisiniz.o zaman gidene kadar da ben huzursuz edeyim. kadın zaten yürüyüşe bile çıkartmıyor ki. balkona bağlayıp gidiyordu önceden. başka komşu zehirlerim dedi içeri aldı. artık ben de böyle tehdit edeceğim. içinde her gün huzursuzluk olsun. . nefret ettim. yapacağımdan değil ama huzursuz olsun istiyorum
Tam dediğim gruptan tapar vs demeye başladı. Bu olaya insan sevmezsiniz tarafından bakarak yanlışı orda yapıyorsunuz. Tam tersi bu dünyaya insan olarak gelmeseydiniz (ki bu seçim değil) hayvan, köpek her ne olsaydınız sizin hakkınızı burda biz savunuyor olacaktık. Olayı anlamıyorsunuz ki. Biz burada kendini savunamayanı savunuyoruz. Bebeklere çocuklara da sizden çok daha duyarlıyız emin olun. Çocuklar konusunda samimi değilsiniz. Suç istatistiklerine bakın, çocuklar için en büyük tehlike neymiş bakın. Savaştığınız yer doğru olursa çocukların yararına çalışmış olursunuz. Her gün insan eliyle bir sürü kadın, çocuk zarar görürken işi gücü hayvanlarla uğraşmak olanlar tutup siz insan sevmiyorsunuzla gelmesinSaçma sapan konuşmayın tapar gibi vs.
Çıkın bakın yukarıya size adam gibi yönetmeliği kanunu ben yazmışım.
Ne yaparsanız yapın sahipli olan hayvanı oradan siz gonderebe kafar kadının gitme zamanı gelecek zaten.
O sokaktaki köpeklere planlı programlı adam gibi "hep beraber" bakabilseydik popülasyon bu kadar artmazdı suç çocuğu ısıran köpeğin yada köpeklerin değil insanların suçu.
Gelişmiş ülkelerde çoğu hayvan denek olarak kullanılıyor adı gelişmiş sadece.
Beni yanlış mı alıntıladınızTam dediğim gruptan tapar vs demeye başladı. Bu olaya insan sevmezsiniz tarafından bakarak yanlışı orda yapıyorsunuz. Tam tersi bu dünyaya insan olarak gelmeseydiniz (ki bu seçim değil) hayvan, köpek her ne olsaydınız sizin hakkınızı burda biz savunuyor olacaktık. Olayı anlamıyorsunuz ki. Biz burada kendini savunamayanı savunuyoruz. Bebeklere çocuklara da sizden çok daha duyarlıyız emin olun. Çocuklar konusunda samimi değilsiniz. Suç istatistiklerine bakın, çocuklar için en büyük tehlike neymiş bakın. Savaştığınız yer doğru olursa çocukların yararına çalışmış olursunuz. Her gün insan eliyle bir sürü kadın, çocuk zarar görürken işi gücü hayvanlarla uğraşmak olanlar tutup siz insan sevmiyorsunuzla gelmesin
Valla benim icinde hayvan dusmanlarinin cani ve keyfi pek kiymetli degil. Acikcasi gram inanmiyorum bahsettiginiz kadar sorunlu olduğuna kadinin. Kopeginden evladim diye bahseden bir kadin kopegine bahsettiginiz gibi davranmaz. Ayrica Bahsettiğiniz irk saldirgan bir irk degil. Dahasi sahipsiz kopekte degil barinaga tikilsin. Yapabilecek hicbir seyiniz yok. Kadın tasinana kadar sikayet eder durursunuz zaten 3 tur asilsiz sikayetiniz var. Sanirim sinir 5 idi. 2 kere daha sikayet edersiniz. Bu kez o sizi taciz ediyor diye sikayet eder. Yalniz her sikayette tutulan tutanaklari delil sunar sizden saglam tazminat alir. Zaten tasinacakmis aldigi tazminatla tasinmayi bedavaya getir ustune bir de sutlu kahve icer. Kopugude sizin kopen siniriniz olur. Oh mis.yok artık bir de bedava bakıcılık mı yapayım köpeğe? kadın zaten tikti gitti. geldiğinden beri çıkarıyor apartman önüne oturuyor köpek kendi kendine koşup duruyor yürüyüşe bile çıkarmıyor. o köpeği apartmana sokan kadın da hiç suç yok dimi? kanuna göre bu suç. kadın da et mahkemeye ver diyor. yaza çıkacağı için sonuçlanmayacak. eski evden atılmış buraya gelmiş. daha önce de köpek bakan komşu oldu. hiçbiri böyle değildi. ve evet sokak köpekleri barınağa alınıp sahip çıkmazsa uyutulmalı. diğer devletlerin yaptığı gibi. çünkü benim için çocuk canından kıymetli değiller.
Sizin takıntılarınız bitmez. Önce köpek havlamasından olaya girdiniz. Sonra tasmasız olmasından, şimdi de sokak köpeklerine takmışsınız. Sokaktakileri al evinde besle dersiniz evinde besleyene rahat vermezsiniz. Bu köpek havlamasaydı da siz tasmaya takıldığınız gibi yan baktı düz baktı diye bu köpeğe takacaktınız bir de kılıf bulmuşsunuz çocuklara saldırıyor deyip nefretinize makul sebep olmuş. Dediğim gibi çocukları bu kadar düşünüyorsanız elinizden çok şey gelir ben size çocuklarınız en çok zarar gördüğü yerleri bilimsel tek tek yazayım. Hep beraber çocuklar için bir şey yapalım.sokaktaki köpek sürüsü bir gün seni ya da çocuğunu yediğinde görüşürüz
Iste kendinizi boyle ayrintilarda ele veriyorsunuz. Sorunlu olan komsu kadin degil.o zaman gidene kadar da ben huzursuz edeyim. kadın zaten yürüyüşe bile çıkartmıyor ki. balkona bağlayıp gidiyordu önceden. başka komşu zehirlerim dedi içeri aldı. artık ben de böyle tehdit edeceğim. içinde her gün huzursuzluk olsun. . nefret ettim. yapacağımdan değil ama huzursuz olsun istiyorum
Sizi destekler nitelikte olduğu için alıntılamıştımBeni yanlış mı alıntıladınızçünkü savunduğumuz aynı şey :)
Hayvanları çok seviyoruz ancak böyle bi durumla karşı karşıya gelmenize de üzüldüm, bu gibi durumlarda bulunduğunuz belediyeye veya zabıtaya şikayette bulunabilirsinizArkadaşlar artık tahammül edemiyorum. bu gürültüden bıkmış durumdayım. 2 ay önce alt komşu taşındı evde husky besliyor Sibirya kurdu yani. hayatımda gördüğüm en gürültücü köpek. gece 4te uyanıp uluyor. sürekli sürekli tuhaf sesler çıkarıyor. normal bir havlama sesi değil ambulans sesi gibi bir ses. ben evden çalışıyorum ve tahammülüm kalmadı. polislik olduk. ben uluyan havlayan köpeği çekmek zorunda mıyım ya?
anneme mahkemeye ver diyorum vereceğim vereceğim diyor vermiyor. asla evde beslenmesi gereken bir köpek değil. sahibi çalışıyor evde bırakıyor o gelene kadar ağlayan inleyen bir köpek bu. bilen bilir bilmeyen de YouTubedan videolarına baksın.
başka komşu yok ev 3 kat çatı dubleksi. dışarda da tasma olmadan gezdiriyor. yine tartışma yaşadık bu yüzden köpek koşarak geldiği için kuzenim korktu. sessiz sakin bir köpek olsa neyse ama yok asla tahammül edemiyorum bunu da gürültü yüzünden açtım. annemde işitme kaybı olduğu için umursamıyor. babam da zaten yaza gidecek komşu diyor. bana utanmadan iki kat var evinde diyor yahu arsız birisi. ne yapacağımı şaşırdım. daha önce başına gelen oldu mu? çevre Bakanlığına mı şikayet etmem gerekiyor
Taşınacak mecbur, gitsin müstakil evde yaşasın. Kocaman köpek evde nasıl yaşıyor hem onu da anlamıyorum ama?bunları köpeğe anlatın,anlayacak mı? peki ne olsun istiyorsunuz? sahibi taşınsın mı? köpeği ormana mı atsın ne yapsın?
youtube gerek yok ben zaten köpek besleyen insanım
Ben sizin sosyal medyada hangi sayfaları takip ettiğinizi bile çözdümyok artık bir de bedava bakıcılık mı yapayım köpeğe? kadın zaten tikti gitti. geldiğinden beri çıkarıyor apartman önüne oturuyor köpek kendi kendine koşup duruyor yürüyüşe bile çıkarmıyor. o köpeği apartmana sokan kadın da hiç suç yok dimi? kanuna göre bu suç. kadın da et mahkemeye ver diyor. yaza çıkacağı için sonuçlanmayacak. eski evden atılmış buraya gelmiş. daha önce de köpek bakan komşu oldu. hiçbiri böyle değildi. ve evet sokak köpekleri barınağa alınıp sahip çıkmazsa uyutulmalı. diğer devletlerin yaptığı gibi. çünkü benim için çocuk canından kıymetli değiller.
Siz nasıl yaşıyorsanız o şekilde yaşıyorlar hatta daha temiz yaşıyorlar eve wc yapmıyorlar.Taşınacak mecbur, gitsin müstakil evde yaşasın. Kocaman köpek evde nasıl yaşıyor hem onu da anlamıyorum ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?