• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli bağıran uluyan komşu köpeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz nasıl yaşıyorsanız o şekilde yaşıyorlar hatta daha temiz yaşıyorlar eve wc yapmıyorlar.
Hanımefendi iri ırk köpek sahibiyim, müstakil evde yaşıyoruz. O köpeğin ihtiyaçlarını iyi biliyorum. Bana anlatmanıza gerek yok.

Hanımefendi iri ırk köpek sahibiyim, müstakil evde yaşıyoruz. O köpeğin ihtiyaçlarını iyi biliyorum. Bana anlatmanıza gerek yok.
Herkes hayatının her döneminde aynı imkanlara sahip olamıyor. Komşu belki daha önce daha iyi bir yerdeydi imkan daha müsaitti sonra mecbur buraya taşındı bunu siz yada biz bilemeyiz mecbur sahibi ile yaşayacak müstakil eve imkanı yok diye köpeği ne yapabilir ki? Buraya taşınınca aldı diye bir detay belirtmemiş çünkü.

Hayvanları çok seviyoruz ancak böyle bi durumla karşı karşıya gelmenize de üzüldüm, bu gibi durumlarda bulunduğunuz belediyeye veya zabıtaya şikayette bulunabilirsiniz
Ndjcjfmfkdkcndn bu gerçekten konu sahibinin aklına gelmeyen bir fikirdi ve şu an ufku aydınlandı🤣🤣🤣

Ndjcjfmfkdkcndn bu gerçekten konu sahibinin aklına gelmeyen bir fikirdi ve şu an ufku aydınlandı🤣🤣🤣
Patates mi domates mi ne olduğun hakkında bir fikrininin olmamasından anlaşılıyor konu sahibinin sorusunu anlamadığın, tekrar okuyun ve size tavsiyem başka şeylerde okuyun, okuyun ki bi meşgaleniz olsun, aydınlanın. Belki böylece başkalarına yardım etmeye çalışanlara sataşmazsınız, sevgiyle kalın

Patates mi domates mi ne olduğun hakkında bir fikrininin olmamasından anlaşılıyor konu sahibinin sorusunu anlamadığın, tekrar okuyun ve size tavsiyem başka şeylerde okuyun, okuyun ki bi meşgaleniz olsun, aydınlanın. Belki böylece başkalarına yardım etmeye çalışanlara sataşmazsınız, sevgiyle kalın
Cjfjfjdkxkskdn bana diyene kadar önce siz okusanız keşke çünkü konu sahibi defalarca şikayet ettiğini yazmış.
Komik olan da o zaten. Ezbere yorum olduğu için güldüm 🤣 Ha bide kullanıcı ismimde "patates" yazıyor, domates sizin okumamanızdan kaynaklı bir sorun. 🤣🤣

Cjfjfjdkxkskdn bana diyene kadar önce siz okusanız keşke çünkü konu sahibi defalarca şikayet ettiğini yazmış.
Komik olan da o zaten. Ezbere yorum olduğu için güldüm 🤣 Ha bide kullanıcı ismimde "patates" yazıyor, domates sizin okumamanızdan kaynaklı bir sorun. 🤣🤣
Daha fazla boş yapmasan mı?
Screenshot_20231214_084858_Samsung Internet.jpg

inanın sessiz sakin olsa neyse. bu köpek türü bakımından kuduruk ve çok sesli. 2 aydır huzurum yok. babama yaza taşınıyorum demiş. yaza kadar sabrım kalmadı. yaza ben de taşınıyorum.
Yaza nereye taşınıyormuş Norveç e mi ? Sibirya kurdu çok karizmatik güzel bir kopek olduğu için hava için besleyenler bile var. Hayvana yazık onun soğuk ülkeye ihtiyacı var. Çoğu evcil kopek sahibi tarafından yalniz bırakıldığı zaman havlar veya ağlar sibirya kurdu dediğiniz gibi ulur. Küçücük yavru sibirya kurtları bile çok güzel uluyor 😍. Siz haklisiniz ama bu gürültüyü cekmek zorunda değilsiniz. Benim en sevdiğim köpek ırkı husky. Rengi nedir 😜

Sayfalarca şikayet ettim diyen birine "şikayet et :) " diye yorum yapmak çok dolu zaten gkfkdkdken
Ne oldu? Eki görmezden geldin sanki:) konu başlığına istinaden cevap veriyorum senin gibi tüm sayfaları okuyup acaba bugün kime sataşsam da içimdeki bastırılmış eziklik duygusunu bir an olsun unutsam gibi bi amacım yok, aa bak ben karar verdim bunu da düşünmene gerek kalmadı en iyisi domates ol sen tam oturdu:)

bakın inanın sadece ezandan falan olsa neyse. bu köpeğin sustuğu bir saat yok. evde kimse yok ama sanki dövüyorlar gibi bağırıyor örneğin.
Sahibi de ben hayvanseverim diye geçinsin klasik millete hava basayım diye cins köpek almış andavalın teki. İnsanlara yazık hayvana daha da yazık sabahtan akşama kadar susmuyor ağlıyor resmen.
Bunu yapan hayvan sahiplerine hiç acımıyorum her gün şikayet edin gerekirse

Ne oldu? Eki görmezden geldin sanki:) konu başlığına istinaden cevap veriyorum senin gibi tüm sayfaları okuyup acaba bugün kime sataşsam da içimdeki bastırılmış eziklik duygusunu bir an olsun unutsam gibi bi amacım yok, aa bak ben karar verdim bunu da düşünmene gerek kalmadı en iyisi domates ol sen tam oturdu:)
Yok gördüm de esprisini bilmeden nerden saldırsam diye düşünüp atladığın için anlatma gereği duymadım ama güldüm bak 👌🏻🤣 keşke sen de azıcık sayfaları okusaydın da o kadar yorumun içinde vermiş olduğun dahiyane fikrin parlamasaydı 🤣 e hadi ben domates olmayı kabul ediyorum 🐟 gibi atlayıp öyle anılmaktansa

Arkadaşımın var bu cins bir köpeği. Çok enerjik ama çok dramatik bir tarzı var hayvanın. Evde bıraktığında kamera görüntüsü izlemiştim hayvan resmen uluyordu kendi kendine,konuşur gibi sesler çıkarıyordu asla sessiz durmuyordu,arkadaşım seslenince susuyordu falan. Kız asla bırakamıyordu tek aglıyor,uluyor diye. Evleri müstakil sorun olmadı ama apartman dairesinde bakılabilecek bir köpek değil Husky.
Golden olsa uyur zaten genelde ses yapmaz pek,komşumuzun Golden'i var. Bazen işteyken kameradan sesleniyor hayvan kalkmıyor diye defalarca beni aradı zile bassana müsaitsen sesime tepki vermiyor birşey mi oldu diye. Gidip hayvanı uyandırana kadar zile bastığımı bilirim. Tembel şişko uyuyormuş içerde,sahibi korkudan mahvolmuşken.
Zaten soğugu sever Husky yazık hayvanın doğasına da aykırı.
Ha sahipli köpek kimse birşey yapamaz muhtemelen ama olan size olacak bu durumda.

Yok gördüm de esprisini bilmeden nerden saldırsam diye düşünüp atladığın için anlatma gereği duymadım ama güldüm bak 👌🏻🤣 keşke sen de azıcık sayfaları okusaydın da o kadar yorumun içinde vermiş olduğun dahiyane fikrin parlamasaydı 🤣 e hadi ben domates olmayı kabul ediyorum 🐟 gibi atlayıp öyle anılmaktansa
Hadi kardeşim hadi, amma uzattın tamam anladık insanlara çatmayı bırakta biraz yaşam kaliteleri artsın, bella ciao bella ciao ciaooooo..
Sana bitkisel hayatında başarılar diliyorum umarım insanlara çatmamayı öğrenirsin, gerçi pek sanmıyorum ama laftan da anladığın yok çünkü belki ağlayarak günlüğüne yazabilirsin bye cınım...

köpeğin sesine bir şey yapamazsınız. Belli desibeli geçmez. Millet evinde gece yarısı parti yapıyor ki anca zabıta gelip ikaz ediyor. Sahipli köpek tabii ki tasma ile gezmeli ama Husky karakter olarak uysaldır, saldırgan değildir. Sahibi de heralde buna güveniyor.
benim rottweilerım vardı. 7 sene apartmanda besledim. Yük asansöründen indirip çıkarıyordum. Benimki ırk olarak zaten havlayan bir köpek değildi. Hiç bir şikayet almadım. Evinizin 2 katlı, büyük olduğunu söylüyorsunuz. Köpeğin sesinin gelmeyeceği bir odada uyuyun o zaman. Siz köpeklere karşı tahammülsüzsünüz. Onlarla beraber yaşamayı öğrenin. Bu dünya sadece bize ait değil.

Eklentiler

• 6D7FCD1B-EF9F-4677-B870-91554CCADC49.jpeg
    6D7FCD1B-EF9F-4677-B870-91554CCADC49.jpeg
    176,1 KB · Görüntüleme: 38
köpeğin sesine bir şey yapamazsınız. Belli desibeli geçmez. Millet evinde gece yarısı parti yapıyor ki anca zabıta gelip ikaz ediyor. Sahipli köpek tabii ki tasma ile gezmeli ama Husky karakter olarak uysaldır, saldırgan değildir. Sahibi de heralde buna güveniyor.
benim rottweilerım vardı. 7 sene apartmanda besledim. Yük asansöründen indirip çıkarıyordum. Benimki ırk olarak zaten havlayan bir köpek değildi. Hiç bir şikayet almadım. Evinizin 2 katlı, büyük olduğunu söylüyorsunuz. Köpeğin sesinin gelmeyeceği bir odada uyuyun o zaman. Siz köpeklere karşı tahammülsüzsünüz. Onlarla beraber yaşamayı öğrenin. Bu dünya sadece bize ait değil.

Benim de üst katımdaki ve onun da üstündeki iki aile de çocuklu ve abartısız söylüyorum tüm eşyaları günün gecenin hangi saati olsun dikkat etmeksizin çekiyor, itiyor ve çığlık çığlığa bağırıyorlar. Apartman grubunda belirttik e çocuk bu dediler, evlerin yalıtımı kötü biz napalım dediler. Çünkü bunlar insan (sözde) ve insan yapınca nedense her gürültünün her pisliğin tolere edilmesini bekliyorlar.

Ben evimde köpek besleseydim yüz kere kapıma polisle gelmişlerdi ama gece 11’de çivi çakmak ve top oynamak serbest.

İnsanın bu kibirinden nefret ediyorum tıpkı bir kaç münferit olay yüzünden köpeklerin çocuk yiyen terminatörler gibi gösterilmesinden ettiğim gibi. Köpek düşünemeyen bir canlı, plan yapmıyor mantığı yok ama insan planlıyor, zevk alıyor onlara tecavüz ederken, yakarken, üzerine asit dökerken ya da öldürürken.

Belediyelerden düzgün bakım evleri ve ciddi kısırlaştırma talep edileceğine bir kısım içindeki hayvan nefretini bu münferit olaylarla kusup kendini belli ediyor. Bu konuya da hemen damlamışlar hiç şaşırmadım.

Benim de üst katımdaki ve onun da üstündeki iki aile de çocuklu ve abartısız söylüyorum tüm eşyaları günün gecenin hangi saati olsun dikkat etmeksizin çekiyor, itiyor ve çığlık çığlığa bağırıyorlar. Apartman grubunda belirttik e çocuk bu dediler, evlerin yalıtımı kötü biz napalım dediler. Çünkü bunlar insan (sözde) ve insan yapınca nedense her gürültünün her pisliğin tolere edilmesini bekliyorlar.

Ben evimde köpek besleseydim yüz kere kapıma polisle gelmişlerdi ama gece 11’de çivi çakmak ve top oynamak serbest.

İnsanın bu kibirinden nefret ediyorum tıpkı bir kaç münferit olay yüzünden köpeklerin çocuk yiyen terminatörler gibi gösterilmesinden ettiğim gibi. Köpek düşünemeyen bir canlı, plan yapmıyor mantığı yok ama insan planlıyor, zevk alıyor onlara tecavüz ederken, yakarken, üzerine asit dökerken ya da öldürürken.

Belediyelerden düzgün bakım evleri ve ciddi kısırlaştırma talep edileceğine bir kısım içindeki hayvan nefretini bu münferit olaylarla kusup kendini belli ediyor. Bu konuya da hemen damlamışlar hiç şaşırmadım.
Felis insanlar gibi köpeklerde ehlileşir. Benim rotweilerım bebekken koruma eğitimi almış, o yüzden sahibi dışında herkese saldırgandı. Bende bunu bildiğim için ağızlık takardım. Kısa tasma kullanırdım. Asla bir vukuatımız olmadı. 🙏🏻 Evdeki çocuklarla yanyana uyuyan pittbul, rottweilerlar da var. Nasıl eğitirsen öyle mizaca sahip olur.
büyük ırkların dairede beslenmesini bende çok doğru bulmuyorum. Çünkü enerjilerini atamıyorlar. Ben Tosun’u kar kış demeden her gün 2 saat gezdirirdim. herkesin imkanı müstakil evde oturmaya müsait değil. apartman yönetmeliğinde bir yasak yoksa kimse bu durumda bir şey yapamaz.
Benim kolumda Tosun adına 4 dövme var. Benim dilsiz çocuğum gibiydi. Köpek sevgisi olanlar bu kadar öfkeyi anlamıyor.
saldırgan olan köpekler ya sahipleri bu şekilde yetiştirdiği için böyledir. Ya sokaklarda aç kalmış, sürü halinde gezmiştir. Yoksa insan gibi bir canlı varken, köpekler ürkektir.

Felis insanlar gibi köpeklerde ehlileşir. Benim rotweilerım bebekken koruma eğitimi almış, o yüzden sahibi dışında herkese saldırgandı. Bende bunu bildiğim için ağızlık takardım. Kısa tasma kullanırdım. Asla bir vukuatımız olmadı. 🙏🏻 Evdeki çocuklarla yanyana uyuyan pittbul, rottweilerlar da var. Nasıl eğitirsen öyle mizaca sahip olur.
büyük ırkların dairede beslenmesini bende çok doğru bulmuyorum. Çünkü enerjilerini atamıyorlar. Ben Tosun’u kar kış demeden her gün 2 saat gezdirirdim. herkesin imkanı müstakil evde oturmaya müsait değil. apartman yönetmeliğinde bir yasak yoksa kimse bu durumda bir şey yapamaz.
Benim kolumda Tosun adına 4 dövme var. Benim dilsiz çocuğum gibiydi. Köpek sevgisi olanlar bu kadar öfkeyi anlamıyor.
saldırgan olan köpekler ya sahipleri bu şekilde yetiştirdiği için böyledir. Ya sokaklarda aç kalmış, sürü halinde gezmiştir. Yoksa insan gibi bir canlı varken, köpekler ürkektir.

Kısırlaştırılmayan, sürekli üreyen ve aç kalıp çeteleşen köpeklerin dahi çözümü itlaf olmamalı çünkü bir aslan dahi tokken saldırmaz. Hayvanlar bunu planlayarak yapıyor gibi algılamak nasıl bir zihnin ürünü bilmiyorum.

Konu sahibi belli ki sinirler karşılıklı gerilmiş.
Bence kadını huzursuz rahatsız ederim tavrını bırakın bu sizi daha da gerer.
Nasıl en az sese maruz kalırım diye düşünün buna çözüm üretim bence.
Sizi anlıyorum tüm gün evden çalışıyormuşsunuz kolay değil o gürültüyü çekmek.
Ama neyse ki yaza gidiyormuş.
Kalabileceğiniz arkadaşınız kuzeniniz falan var mı kiraya destek olup yanlarına geçici olarak gidebilirsiniz belki.
Eğer böyle bir yol yoksa odanızın yerini değiştirin gerekirse en az ses gelen odaya geçin.
Veya yaptırma imkanınız varsa sadece kendi odanıza ses yalıtımı yaptırın en ucuz yoldan.
İyi de bir kulak tıkacı alın gece yatarken takarsiniz.

sizin köpeğiniz yüzünden başkası rahatsız olmak zorunda mı peki? ben kendi evimde 7/24 köpek sesi duymak zorunda mıyım? tahammül seviyem kalmadı. gündüzleri köpekler için kreşler var ona falan götürsün bilmiyorum ne yapsın. ev annemlerin ama ben de ikamet ediyorum. mahkemeye vereceğim. ben evime gelirken tasmasız dolaşan köpek yüzünden tedirgin olmak zorunda değilim. arsız komşu. 12den sonra zabıta çağıracağım bu sefer de

bunları köpeğe anlatın,anlayacak mı? peki ne olsun istiyorsunuz? sahibi taşınsın mı? köpeği ormana mı atsın ne yapsın?
youtube gerek yok ben zaten köpek besleyen insanım

Siz başka yere taşının husky de sizin eve taşınsın rahat rahat ulusun istiyor sanırım mesaj sahibi. Ne demek köpeğe anlatın sahibi köpeği için düzen oluşturacak. Apartman dairesine Sibirya kurdu kapatmak ne demek. İnsan gece uykusundan uluma sesiyle kalkarsa psikolojisi ne kadar dayanır. Yazık günah

Öncelikle merhaba çok üzüldüm yaşadıgınız sorun için. Bir de burada inanmıyorum o kadar ses olduğuna falan diyenler olmuş, sanki sizinle yaşıyorlar gibi. Köpek sorunu ülkemizin de büyük bir sorunu maalesef.. Benim de köpeğim var müstakil evde yaşıyorum ve bahçemde besliyorum. Apartmanda yaşasam ve komşumu bu denli taciz derecesinde rahatsız etsem yerin dibine girerdim herhalde. Bu köpeğin suçu değil, onu apartman dairesine tıkanın suçu orada da hemfikiriz sanıyorum. İnsanın en güvenli ve rahat yeri evidir, böyle insanlar yüzünden insan evinde diken üstüne oluyor, psikolojik olarak bitiyor cok iyi bilirim. Çözüm olarak ya karşı taraf ya da sizin taşınmanızdan başka bir çözüm göremedim. Yazın gidecek yazmıssınız, birkaç ay daha sabır diliyorum size en kötü ihtimalle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back