- 14 Haziran 2023
- 586
- 1.065
- 33
- Konu Sahibi hemifrithemperi
-
Mahkemeye verebilirsiniz ama öncelikleri bilmeniz gerekiyor.Arkadaşlar artık tahammül edemiyorum. bu gürültüden bıkmış durumdayım. 2 ay önce alt komşu taşındı evde husky besliyor Sibirya kurdu yani. hayatımda gördüğüm en gürültücü köpek. gece 4te uyanıp uluyor. sürekli sürekli tuhaf sesler çıkarıyor. normal bir havlama sesi değil ambulans sesi gibi bir ses. ben evden çalışıyorum ve tahammülüm kalmadı. polislik olduk. ben uluyan havlayan köpeği çekmek zorunda mıyım ya?
anneme mahkemeye ver diyorum vereceğim vereceğim diyor vermiyor. asla evde beslenmesi gereken bir köpek değil. sahibi çalışıyor evde bırakıyor o gelene kadar ağlayan inleyen bir köpek bu. bilen bilir bilmeyen de YouTubedan videolarına baksın.
başka komşu yok ev 3 kat çatı dubleksi. dışarda da tasma olmadan gezdiriyor. yine tartışma yaşadık bu yüzden köpek koşarak geldiği için kuzenim korktu. sessiz sakin bir köpek olsa neyse ama yok asla tahammül edemiyorum bunu da gürültü yüzünden açtım. annemde işitme kaybı olduğu için umursamıyor. babam da zaten yaza gidecek komşu diyor. bana utanmadan iki kat var evinde diyor yahu arsız birisi. ne yapacağımı şaşırdım. daha önce başına gelen oldu mu? çevre Bakanlığına mı şikayet etmem gerekiyor
Arkadaşlar artık tahammül edemiyorum. bu gürültüden bıkmış durumdayım. 2 ay önce alt komşu taşındı evde husky besliyor Sibirya kurdu yani. hayatımda gördüğüm en gürültücü köpek. gece 4te uyanıp uluyor. sürekli sürekli tuhaf sesler çıkarıyor. normal bir havlama sesi değil ambulans sesi gibi bir ses. ben evden çalışıyorum ve tahammülüm kalmadı. polislik olduk. ben uluyan havlayan köpeği çekmek zorunda mıyım ya?
anneme mahkemeye ver diyorum vereceğim vereceğim diyor vermiyor. asla evde beslenmesi gereken bir köpek değil. sahibi çalışıyor evde bırakıyor o gelene kadar ağlayan inleyen bir köpek bu. bilen bilir bilmeyen de YouTubedan videolarına baksın.
başka komşu yok ev 3 kat çatı dubleksi. dışarda da tasma olmadan gezdiriyor. yine tartışma yaşadık bu yüzden köpek koşarak geldiği için kuzenim korktu. sessiz sakin bir köpek olsa neyse ama yok asla tahammül edemiyorum bunu da gürültü yüzünden açtım. annemde işitme kaybı olduğu için umursamıyor. babam da zaten yaza gidecek komşu diyor. bana utanmadan iki kat var evinde diyor yahu arsız birisi. ne yapacağımı şaşırdım. daha önce başına gelen oldu mu? çevre Bakanlığına mı şikayet etmem gerekiyor
2 ay önce alt komşu taşındı evde husky besliyor Sibirya kurdu yani. hayatımda gördüğüm en gürültücü köpek. gece 4te uyanıp uluyor.
inanın sessiz sakin bir köpek olsa bana ne ama sürekli uluyor bağırıyor ukonuşacak hayvan aşırı yüksek sesli. biz evde 3 kişi yaşıyoruz kavga bile etmiyoruz. 2 aydır dişlerimi sıkmaktan bunaldım. ankarada yaşıyorum. ev sahibiyim istediğim gibi beslerim diyor. arsız birisi. sürekli kavga etmekten yoruldum. polise şikayet ettim. 3 kere. ama yok yani. ben mahkeme açabilir miyiim bilmiyorum
geçen gece sinir krizi geçirip evde ip atladım. ne yapayım bilmiyorum o ise gidiyor ben evden çalışıyorum. gece ben de uyutmamak için saat başı gidip ziline mi basayım. polis geliyor yapacak bir şey yok diyor.
evet maalesef ki öyle. sahibi de umursamıyor. bir iki kere öyle noktaya geldi ki sabaha kadar ben de tepesinde ip atladım. gittim gittim ziline bastım. sonunda karşılıklı birbirimizi döveceğiz herhalde
evet yaza emekli olup köyüne gidecekmiş. kadın 45 yaşında falan. o emekli olana kadar benim sabır taşım çatlar. en son ciddi ciddi kavga ettik birbirimize hakaretler ettik. seni saçından tutar sürüklerim dedim. hiçbir şey olmayacağından emin bu yüzden e dava etttt diyor pişkin pişkin
!!Gerçekten yorumunuza. Pes doğrusu. Bende insan gibi haklarınızı açıklamıştım size siz bu şekildeki düşünceler ile mahkemede iken bile haksız konumuna düşersiniz.normal bir düşünce değil mi sokak köpekleri çocukları yiyor. kaç tane olay var. sokaklar hayvandan geçilmiyor. insanlar da ırk köpek alıp besliyor.
Hayır bir de barınağa göndersin yazmış. Rahatsız olması evet bir problem ama bu kadar insanlık dışı bir şeyi çözüm olarak sunması tuhaf. Barınak olaylarını artık duymayan yok. İnsan durup bir düşünmeli. Bir gürültü çıldırtacak noktaya getirmiş, barınakta yaşananları üye yaşasa kim bilir ne olurdu? Unutmayın dünyaya hayvan olarak da gelebilirdiniz. Her canlıya merhamet lütfen.Köpek havlıyor diye komşunuzun kapısına gidip nazik bir dille durumu mu anlattınız , direkt saldırıda mı bulundunuz ?
2 ay içerisinde 3 kez polis çağırmış, kadınla da her gördüğünüz yerde kavga etmişsiniz gibi duruyor mesajlarınızdan.
Duyduğu seslere karşı koruma içgüdüsüyle havlayan ve tehditin nereden geldiğini anlamaya ve evine alışmaya çalışan bir hayvanın üzerinde sabaha kadar ip atlayıp, zile basarak mı sessiz olmasını sağlayacaksınız hayvanın ? Köpeklerin duyma eşiklerine bir bakın. Siz sahibi varken veya yokken tepesinde ip atlayarak, zile basarak; kapılarına dayanıp sahibini saçından tutup, sürüklemekle tehdit ederek hayvanı strese sokuyorsunuz ve hayvanın da hakkına giriyorsunuz. Hayvan kendi doğasına uygun davranıyor. Peki ya siz ?
Barınağı bir kere ziyaret eden insan barınağı teklif dahi etmez hiç bir canlıya.Hayır bir de barınağa göndersin yazmış. Rahatsız olması evet bir problem ama bu kadar insanlık dışı bir şeyi çözüm olarak sunması tuhaf. Barınak olaylarını artık duymayan yok. İnsan durup bir düşünmeli. Bir gürültü çıldırtacak noktaya getirmiş, barınakta yaşananları üye yaşasa kim bilir ne olurdu? Unutmayın dünyaya hayvan olarak da gelebilirdiniz. Her canlıya merhamet lütfen.
Doğru demiş napsın taşınacağım diyor zatendaha önce başka bir yerde yaşarken üst komşumun köpeği vardı ırkını bilmiyorum ama sanırım rotwaiwer. bu köpek bir iki havlardı geçerdi. bu köpek havlamıyor resmen bağırıyor konuşuyor. sahibi de mahkemeye ver diyor zaten yaza gideceğim ben gidene kadar sıra bile gelmez diyor. ne yapayım öldüreyim mi o benim evladım diyor anneme. şaşırdım kaldım.
Türlü algılar yapıp hayvanları canavarlaştırmaya çalışanlar türedi. Konu sahibi yaptığı rahatsızlık verici davranışları da köpeğin sahibi kadın olduğu için yapabilmiş. Erkek olsa yapabilir miydi sanmam. Ki konu sahibi geçici süre o evde kalıyormuş orda oturan anne babasına konu sahibi kadar dert olmamış köpek. Çok üzücü. Sahibi ihmal ediyorsa ya da hayvancağızın havlamasına neden olan şey sahibi kaynaklıysa ne sahibine bir şey olur ne konu sahibine. Olan hep hayvana oluyor. Zaten konu sahibinin istediği de bu.Hala sokak köpekleri toplansın diyorsunuz. Bu köpek barınağa gitsin diyorsunuz. Kıvırıp durmayın yok öyle yok böyle. Ben söylediğiniz kadar ses olduğunu sanmıyorum. Çünkü pek çok bahaneyi ard arda sıralamışsınız yorumlara gittikçe de dozu artmış. Ses demişsiniz, sahibi haksız demişler, öyle denince bu kez tasmasız geziyor demişsiniz, yetmemiş, yok üstümüze atladı, yok ezanda değil hep uluyor. Açıkça hayvan düşmanısınız. Çok net. Şu dünyaya şu sokaklara sığdıramadığınız kedi köpekler kadar taş yağsın başınıza. Bence barınağa siz gidin. İyi geceler.
sokaktaki köpek sürüsü bir gün seni ya da çocuğunu yediğinde görüşürüzHala sokak köpekleri toplansın diyorsunuz. Bu köpek barınağa gitsin diyorsunuz. Kıvırıp durmayın yok öyle yok böyle. Ben söylediğiniz kadar ses olduğunu sanmıyorum. Çünkü pek çok bahaneyi ard arda sıralamışsınız yorumlara gittikçe de dozu artmış. Ses demişsiniz, sahibi haksız demişler, öyle denince bu kez tasmasız geziyor demişsiniz, yetmemiş, yok üstümüze atladı, yok ezanda değil hep uluyor. Açıkça hayvan düşmanısınız. Çok net. Şu dünyaya şu sokaklara sığdıramadığınız kedi köpekler kadar taş yağsın başınıza. Bence barınağa siz gidin. İyi geceler.
tabii ki normal olarak gittim ilk başta çünkü hayvanın hasta olduğunu vs düşündüm. karşımdan direkt net tavır aldım. ne diyim başına gelmeyen anlamaz. komşuluğun da bir hukuku var. kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. kadın zaten bildiği için direkt mahkemeye ver sıra gelene kadar ben zsten gideceğim diyor. bu da kafa yani. hayvan geldiğinden beri sürekli ses çıkarıyor 1 aydır alışsın diye bekledik. 1 aydır da sürekli kavga halindeyiz. herhalde hayvan sahibiyle ksvga edeceğimi 1 ay önceden tahmin ediyor. çok istiyorsanız söyleyeyim de sizkn eve gelsinler yaza kadarKöpek havlıyor diye komşunuzun kapısına gidip nazik bir dille durumu mu anlattınız , direkt saldırıda mı bulundunuz ?
2 ay içerisinde 3 kez polis çağırmış, kadınla da her gördüğünüz yerde kavga etmişsiniz gibi duruyor mesajlarınızdan.
Duyduğu seslere karşı koruma içgüdüsüyle havlayan ve tehditin nereden geldiğini anlamaya ve evine alışmaya çalışan bir hayvanın üzerinde sabaha kadar ip atlayıp, zile basarak mı sessiz olmasını sağlayacaksınız hayvanın ? Köpeklerin duyma eşiklerine bir bakın. Siz sahibi varken veya yokken tepesinde ip atlayarak, zile basarak; kapılarına dayanıp sahibini saçından tutup, sürüklemekle tehdit ederek hayvanı strese sokuyorsunuz ve hayvanın da hakkına giriyorsunuz. Hayvan kendi doğasına uygun davranıyor. Peki ya siz ?
açsın??? tutan mı var? ben şahsen bir daha tasmasız gördüğüm an direkt tasmasız diye şikayet edeceğim. eve de ses ölçümü için çağıracağım. o beni huzursuz ediyorsa ben de onu edeceğim gidene kadar. ben köpeğe değil sahibine kızıyorum. bu köpek ırk ve özelliği belli. açın videolarını izleyin sessiz1 tane yok. o köpeği alıp apartmana koyan sahibinde suç. saygısız kadın. ilk zamandan beri ters tepki veriyor. sokak köpeği konusunu da ben açmadım başka üye açtı düşüncemi söyledim. hayvan düşmanı değilim. haberlere bakın görürsünüz. daha yeni yaşadığım şehirde diri diri bir çocuğu yediler.Bu arada köpeğin çipi varsa kapıya gönderilen polis zabıta kapıdan bakıp gider fazlası olmaz çünkü o insanlarında belirli bir alana kadar müdahale hakları var. Bu süreçte kişiyi sürekli aynı konudan dolayı meşgul ederseniz size dava açabilir tacizden.
bana ne ya başkasının sorumsuzluğunu niye çekeyim? bu gece de zabıta çağırdım. alt komşu hukukun yavaş işlediğini bildiği için direkt şikayet et zaten gideceğim öderiz ücretini diye bakıyor. e o zaman ben de onu huzursuz ederim. empati yapabilir böylece. yan apartmandan birisi de balkona bağlayıp gittiği 2-3 gün gelip zehirlerim bu köpeği diye kavga etmişti. o yan apartman ben üst komşusu.Hayır bir de barınağa göndersin yazmış. Rahatsız olması evet bir problem ama bu kadar insanlık dışı bir şeyi çözüm olarak sunması tuhaf. Barınak olaylarını artık duymayan yok. İnsan durup bir düşünmeli. Bir gürültü çıldırtacak noktaya getirmiş, barınakta yaşananları üye yaşasa kim bilir ne olurdu? Unutmayın dünyaya hayvan olarak da gelebilirdiniz. Her canlıya merhamet lütfen.
Her köpek aynı mı?açsın??? tutan mı var? ben şahsen bir daha tasmasız gördüğüm an direkt tasmasız diye şikayet edeceğim. eve de ses ölçümü için çağıracağım. o beni huzursuz ediyorsa ben de onu edeceğim gidene kadar. ben köpeğe değil sahibine kızıyorum. bu köpek ırk ve özelliği belli. açın videolarını izleyin sessiz1 tane yok. o köpeği alıp apartmana koyan sahibinde suç. saygısız kadın. ilk zamandan beri ters tepki veriyor. sokak köpeği konusunu da ben açmadım başka üye açtı düşüncemi söyledim. hayvan düşmanı değilim. haberlere bakın görürsünüz. daha yeni yaşadığım şehirde diri diri bir çocuğu yediler.
zaten yaza ben de gidiyorum. o zaman yaza kadar ben de ona huzur vermeyip ger gün polis çağırayım? maşallah herkes başkasının hakkına girmeye çok meraklı. gündüzleri köpeğini kreşe versin mesela. eğitime falan göndersin. bir gün başınıza gelince anlarsınız.Yaza kadar sabredeceksin başka çaren yok.
Kulak tıkacı edinebilirsin bir çift.
fark etmez sokakta çete gibi dolaşan köpeklerin yeri yok. doğaları gereği saldırgan oluyorlar. küçük çocuklardan da değerli değiller. sizin için öyle ama belli ki. çocuğuna sana salıncca görürüm. daha önce de köpek besleyen komşumuz oldu. bu kadın bu köpeği alırken biliyordu gürültücü olduğunu. bilerek aldı. bilerek taşındı.Her köpek aynı mı?
Yaşadığınız şehirde bir adam birini bıçaklasa alın bu erkekleri topluca hapishaneye atın erkekler adam mı bıçaklıyor diyeceksiniz aynı mantık çünkü.
Her köpek saldıracak diye bir kaide yok. Bu arada muhtemelen köpeğin sana saldırma potansiyeli çok daha yüksek çünkü hem korkuyorsun ve insanlara beddua ederek o enerjiyi kendine çekiyorsun.fark etmez sokakta çete gibi dolaşan köpeklerin yeri yok. doğaları gereği saldırgan oluyorlar. küçük çocuklardan da değerli değiller. sizin için öyle ama belli ki. çocuğuna sana salıncca görürüm. daha önce de köpek besleyen komşumuz oldu. bu kadın bu köpeği alırken biliyordu gürültücü olduğunu. bilerek aldı. bilerek taşındı.
yo beddua değil. gelecek tahmini. çeteyle gezen saldırır. siz insan sevmiyorsunuz ama hayvanlara tapar gibisiniz. eminim başına gelse 2 gün çekmezsin. o köpek bana saldırsa çok mutlu olursun belli. ama ben senin çocuğunu yediklerinde çok üzülürüm. zira dümdüz yiyorlar. hiçbir gelişmiş ülkede sokakta köpek yoktur ayrıca. artık sinirlerim yıprandı. köpek gürültüsü de suç. ama kadın Adalet geç işlediği için oldukça pişkinHer köpek saldıracak diye bir kaide yok. Bu arada muhtemelen köpeğin sana saldırma potansiyeli çok daha yüksek çünkü hem korkuyorsun ve insanlara beddua ederek o enerjiyi kendine çekiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?