sürekli bağıran uluyan komşu köpeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse ney, olay yargıya intikal ederse sonuçları o zaman konuşursunuz. Suç mu değil mi yaşayıp öğrenirsiniz.

Neyse ney, olay yargıya intikal ederse sonuçları o zaman konuşursunuz. Suç mu değil mi yaşayıp öğrenirsiniz.
etmeyeceğini gayet iyi biliyorum. biliyorsun. boş tehditlere gelecek birisi değilim. bizzat avukat ve savcı tanıdığıma sordum merak etme. hadi diyelim etti ceza aldım. ne olacak idam mı edileceğim? öder geçer karşı davayı açarım hani ortada ne komşu var ne de köpek.

Bir tane daha lohusa kafa geldi değil hayvan diye çocuk kutsamalar. senin çocuğun sana kutsal başkasının kedisi diğerinin kirpisi ay yeter alıntılamayın beni artık bıktım sizin at gözlüğünüzden
Allah aşkına ne alaka??? Kendinizle çelişmeyin. İstediğiniz yeri de almayın. O zaman başkasının köpeği de ona kutsal. Köpeği de siz kutsallaştırmayın o zaman!!?!???

Diğer platformlarda kafayı kedi, kuş ve diğer hayvanlara takanlar türedi. kediler fareleri yiyormuş fareler pislikmis, kuşlar arabaların üstüne yapıyormuş. Sadece insanlar yaşasın ülkede bunlar da rahat etsin. Bu iş sokak köpekleriyle kalmaz. Köpek sokakta yaşamaz, evde yaşamaz, sokakta yaşamaz e ne yapalım? Zihniyet korkutucu ama anlamıyorlar

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. başta konuyu kendi derdiymiş gibi anlatan şimdi de arkadaşımın başından geçti diye çark eden şu üye ile ilgilenir misiniz? Sanırım forumu provoke etmek istiyor. Sayesinde üyeler ban yedi.

bir zehirli ete bakar yıllarca ağlarsın dedim.
varsa böyle bir niyetiniz aklınızdan çıkarsanız iyi edersiniz. Hayvanlara da otopsi yapılıyor. Köpek sahibi böyle bir durumda ortaya çıkarır. hapisle yargılanırsınız.

okuma durumu var mı? zaten 2723626 kere böyle bir şey yapmayacağımı zaten söyledim. kaldı ki bunu söyleyen ben değilim. bu bir suç.

nerden bileyim bu kadar insandan nefret eden hayvan sevgisi dolu insan olduğunu. ben arkadaşıma çözüm bulmak istedim fikir almak istedim. şaka gibi yorumları geldi

Son düzenleyen: Moderatör:

Kırsalda köpekleri yok etsinler otursunlar çakal domuz yaban hayvanı nöbeti tutsunlar ne tavuk kalır ne koyun
Kuduzun aslında kopeklerde tampon olduğunu asıl kaynağın yaban hayatı olduğunu düşünmeyiz aşılama sorgusu yok kısırlaştırma yok. Hayvanın her işini oturur yaparsın o zmn
Olay ztn kopek değil öyle olsa kedi giremeyen beslemenin yasak olduğu siteler neden var?

Köpek mal sayılıyor. bu yüzden de davası tüketici mahkemelerinde yapılıyor. Ama sizin düşündüğünüz gibi cezası hafif değil. Tehditte gayet yapmışsınız. “Bir zehirli ete bakar” tehdittir.

mağdur kim peki direkt bir hedef var mı? allah Allah. savcı ve avukat tanıdığıma sordum merak etmeyin. ayrıca ben söylemedim. dediğim gibi. hadi dava açıldı. komşu hangi komşu köpek hangi köpek? düşünce suç olsaydı herkes suçlu olurdu. işlenmiş bir suç ortada yok. hadi söylemiş olayım. mağdur gidip direkt şikayet etse anca. onda da mağdur yok. en azından benim ettiğim. siz herhalde avukatsınız çok biliyorsunuz

nerden bileyim bu kadar insandan nefret eden hayvan sevgisi dolu insan olduğunu. ben arkadaşıma çözüm bulmak istedim fikir almak istedim. şaka gibi yorumları geldi
Bırak ya ne arkadaşı, oryantal gibi kıvraksın. Kuzenim yazdı deseydin bari çarkçı

sabah komşu işe giderken yakaladım yine kavga ettik bu sese tahammül edemiyorum yeter artık diye. bir zehirli ete bakar yıllarca ağlarsın dedim.
biz değil, bunu komşunuz yapacak.
düşünce suç olsaydı herkes suçlu olurdu. işlenmiş bir suç ortada yok.
siz hiç tv izlemiyor musunuz? Gazete okumuyor musunuz? düşünce suçundan hapis yatan binlerce insan var. Bende bir adamı öldürmekle tehdit ettim. Yargılandım. Hagb uygulandı. Tazminat ödedim. Adamın ayağına taş gelse benden bilecekler. Muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz?

Bırak ya ne arkadaşı, oryantal gibi kıvraksın. Kuzenim yazdı deseydin bari çarkçı
ay gidin ya hadi hadi. kimliğimi bulup komşuya ulaşın bakalım. nasıl olacakmış görelim. komşuda köpek olmadığını görünce nasil olacak açarsa açın açacak komşu ve köpek varsa. herkesin aklı fikri var. ki dediğim gibi ben demedim. demiş olsaydım da savcının söylediği ortada bir eylem yok düşünce var. üstelik mala karşı.

Sizde sokakta besleyene alın evde besleyin diyorsunuz evde besleyene şikayet ediyorsunuz napalim yani siz istemiyorsunuz diye hayvanlar yaşamasın mi?Çok rahatsız olduysan müstakil evde yaşa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…