Ay yok artık konu nereden nereye gelmiş. yok beni şikayet edecekmiş avukatı çirkefmiş. avukat çirkef olsun kendini isterse adliye önüne zincirlesin benim işlediğim herhangi bir suç yok. bir de kimliğimi bulup komşuma ulaşacak

cok fazla fbi dizisi mi izlediniz? burda rumuzla üye oldum adım soyadım belli değil. karşı taraf belli değil. nasıl olacak acaba kişisel verileri koruma diye bir şey var. hadi savcı beni suçlu buldu ki imkansız. herhangi bir suç işlemiş değilim. zehirlicem diye tehdit bile etmedim. söylediğim şey bir zehirli ete bakar. altında da öyle bir şey yapmam yazıyor. Ordan komşuma ulaşması imkansız. neye göre suç? hadi diyelim komşu bana dava açtı. bir kere evcil haycan mal statüsünde tehdite bile girmiyor. tüyo verecekmiş. bir de masaya çıkıp tepinin

Ha bu arada hayal kurduğunuz şey gerçek olsa bile ortada ne komşu var ne de köpek. Apartmanda kedi bile beslenmiyor. olay arkadaşımın belası. ona sinirlendim anlattım. ki hala aynı düşüncelere sahibim. apartman köpek beslenmemeli. sokak köpekleri için de dün çıkan teyze ve bugün çıkan anne kız haberi yeterli. isteyen istediğini düşünmekte özgür. inekler de oldukça sosyal evcil hayvanlar ama köfteleri lombur lombur yiyorsunuz.
Mune
konumu artık kapatır mısınız? yok kanun önünde beni çiğ çiğ yiyecekmiş oymuş. yiyebiliyorsan ye. kimlik bilgilerime ya savcı ulaşır( ki suç işlemiş değilim) ya avukatların kullandığı korsan bilgi çeken yerlerden ulaşır. onda da bakalım ne oluyor yapınca görür. hadi cidden ulaştı komşuma. kedisi olan bile yok

nasıl fanteziler kuruyorsunuz öyle siz. komşu avukata kvkk davası açar. kaç tane komşu var. isim soyisim bile belirtmiş değilim. ki olay benim değil zaten arkadaşımın başına geldi. her gün çıkan kavgaları anlatan o. ben de ona çözüm bulmak için açtım.