- Konu Sahibi hemifrithemperi
-
Hadsizlik sınırsızlık o kadar işlemiş ki genlerine yaptıklarında bir tuhaflık olduğunu anlayamıyorlar bir türlü. Ona değil buna üzül diyor. Sadece tek bir şeye üzülme kapasitesi olduğunu zannediyor bu arada. Eğer buna üzülüyorsa diğerine üzülmediğine emin yaniYardım yapanın kendi inisiyatifinde. Biri kedi köpeğe yapar biri yaban hayatının korunmasına yük hayvanlarının yaşam şartlarının iyileştirilmesine yapar biri aç insanlara yapar başka biri kız çocuklarının eğitimine yapar mesela. Dezavantajlı gruplar arasında seçim yapmakta özgürüz. Benim ara ara ufak bağış yaptığım birkaç dernek var, biri eğitimle biri kadınların yaşamını iyileştirmekle biri tedavi vs ile alakalı. Genelde de köpeklerin beslenmesi kısırlaştırılması için yardım yapıyorum. Biz mi vicdansız olduk şimdi? Yardımı kendi maaşımdan maddi kaynaklarımdan yapıyorum isteyen gider uzay araştırmaları için fon sağlar. Bireysel alan ve özgürlük kavramını hala öğrenemedik cidden ya herkes aynı normlara göre düşünecek yaşayacak diye bir kaide mi var anlamadım gitti.
Senden ala gereksiz mi var? Normal konuşuyorduk, sen geldin tüm konuşmayı kavgaya çevirdin. Ruhsal sorunların varsa psikiyatriste git. İlk cümleden sonrasını da okumadım. Bundan sonra yazdıklarını da okumayacağim, sizin gibi hastaları okuyup insan gibi cevap verdikçe kendinizi normal sanıyorsunuz. Benim akıl hastalarıyla uğraşacak enerjim yok. Dün konuşma nasil bitti bir de senin konuşmayı getirdiğin yere bak. Lağım gibi ağzın var. O ağzınla sana daha fazla katlanmak istemiyorum. Bir de sizin gibilerde fiks şaşmaz. Sabah programlarındaki sorunlu konuklar gibi önünüze gelene beddua edersiniz. Allah herkesin kabine göre veriyor, ben beddua etmem sizin gibilere, buluyorsunuz kendiniz gibileri bir şekilde.Boş konuşma be gereksiz. Duygu sömürüsüymüş benim kaç insana kaç canlıya ne kadar yardım ettiğimi bilsen o olmayan beynin uçuklar. Burda gelmiş boş boş hayvanları doyurmayalım diyosun vicdan yoksunuuuuuuuu senin gibiler yüzünden o kadar hayvan ölüyor işte asıl sizi toplatıp bir yere kapatmak lazım bak benim beynimi döndürdün şurda kendimi bozdurtma bana bir de Allah böyle yaptı doğayı yok böyle yok şöyle. Ya çok kötü şeyler dicem de sus git şu konudan ya
Dua et burada klavye delikanlılığı yapabiliyorsun karşımda değilsin dua etSenden ala gereksiz mi var? Normal konuşuyorduk, sen geldin tüm konuşmayı kavgaya çevirdin. Ruhsal sorunların varsa psikiyatriste git. İlk cümleden sonrasını da okumadım. Bundan sonra yazdıklarını da okumayacağim, sizin gibi hastaları okuyup insan gibi cevap verdikçe kendinizi normal sanıyorsunuz. Benim akıl hastalarıyla uğraşacak enerjim yok. Dün konuşma nasil bitti bir de senin konuşmayı getirdiğin yere bak. Lağım gibi ağzın var. O ağzınla sana daha fazla katlanmak istemiyorum.
Ya da aman ne kadar güzel denilsin diye yapılmış birkaç barınağı görüp hepsi aynı zannediliyor, ben gördüm görmeden yorum yapmam zaten, cidden içler acısı haldeler.Bi de barınağı 5 yıldızlı otel sanıyorlar da hayvanseverler hayvanları sokaktan çekmek istemiyor filan diyorlar. Hayatlarında barınak görmemişler, Konya barınağında geçen kış yaşanan olaylar da malum. Koşullar düzelmedikçe hayvan seven insan sokağında başını okşadığı sosyal köpeğini o cehenneme yollamak ister mi?
Çocukları öldüren köpekleri, hayvanları destekleyen ve kim bilir neler çekti öldürdü diyenler ve o çocuğun neler yaşadığını dusunmeyenler dilerim ki en sevdiklerinizle sınanırsınız ya da sizin gibi vicdansız olamaz kimse beddua edecek kadar yine de çocuklara yazık ..
İdrak etme gücüm size göre yok çünkü işinize gelmiyor ama bana göre var.Cocuklari parçaladı diyoruz umrunuzda bile değil hatta beddua ediyorsunuz bu kadar işte sizin vicdan ve idrak etme gücünüz.Sizden çok aman aman akıllıca bir yorum beklemiyorum.Öyle bir şey diyen yok. Oh olsun diyen yok, belediyeler kısırlaştırma yapmadığı için durmadan çoğalan hayvanlar var. Siz sanırım köpeklerin plan falan yapıp saldırdığını düşünüyorsunuz zevk için. Allah size önce idrak gücü versin merhamet belki sonradan yüklenir.
İdrak etme gücüm size göre yok çünkü işinize gelmiyor ama bana göre var.Cocuklari parçaladı diyoruz umrunuzda bile değil hatta beddua ediyorsunuz bu kadar işte sizin vicdan ve idrak etme gücünüz.Sizden çok aman aman akıllıca bir yorum beklemiyorum.
Aman düşüncelerin de çok umrumdaydı :))Aman bekle nolur.
İdrak etme gücüm size göre yok çünkü işinize gelmiyor ama bana göre var.Cocuklari parçaladı diyoruz umrunuzda bile değil hatta beddua ediyorsunuz bu kadar işte sizin vicdan ve idrak etme gücünüz.Sizden çok aman aman akıllıca bir yorum beklemiyorum.
Kuzeniniz yazmışAy yok artık konu nereden nereye gelmiş. yok beni şikayet edecekmiş avukatı çirkefmiş. avukat çirkef olsun kendini isterse adliye önüne zincirlesin benim işlediğim herhangi bir suç yok. bir de kimliğimi bulup komşuma ulaşacakcok fazla fbi dizisi mi izlediniz? burda rumuzla üye oldum adım soyadım belli değil. karşı taraf belli değil. nasıl olacak acaba kişisel verileri koruma diye bir şey var. hadi savcı beni suçlu buldu ki imkansız. herhangi bir suç işlemiş değilim. zehirlicem diye tehdit bile etmedim. söylediğim şey bir zehirli ete bakar. altında da öyle bir şey yapmam yazıyor. Ordan komşuma ulaşması imkansız. neye göre suç? hadi diyelim komşu bana dava açtı. bir kere evcil haycan mal statüsünde tehdite bile girmiyor. tüyo verecekmiş. bir de masaya çıkıp tepinin Ha bu arada hayal kurduğunuz şey gerçek olsa bile ortada ne komşu var ne de köpek. Apartmanda kedi bile beslenmiyor. olay arkadaşımın belası. ona sinirlendim anlattım. ki hala aynı düşüncelere sahibim. apartman köpek beslenmemeli. sokak köpekleri için de dün çıkan teyze ve bugün çıkan anne kız haberi yeterli. isteyen istediğini düşünmekte özgür. inekler de oldukça sosyal evcil hayvanlar ama köfteleri lombur lombur yiyorsunuz. Mune konumu artık kapatır mısınız? yok kanun önünde beni çiğ çiğ yiyecekmiş oymuş. yiyebiliyorsan ye. kimlik bilgilerime ya savcı ulaşır( ki suç işlemiş değilim) ya avukatların kullandığı korsan bilgi çeken yerlerden ulaşır. onda da bakalım ne oluyor yapınca görür. hadi cidden ulaştı komşuma. kedisi olan bile yok nasıl fanteziler kuruyorsunuz öyle siz. komşu avukata kvkk davası açar. kaç tane komşu var. isim soyisim bile belirtmiş değilim. ki olay benim değil zaten arkadaşımın başına geldi. her gün çıkan kavgaları anlatan o. ben de ona çözüm bulmak için açtım.
canım açabiliyorsan aç ulaşabiliyorsan ulaş zort olursun kedi sahibi bile olmayan komşu görünceKuzeniniz yazmışovkey çok mantıklı, ben ikna oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?