• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli bağıran uluyan komşu köpeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay gidin ya hadi hadi. kimliğimi bulup komşuya ulaşın bakalım. nasıl olacakmış görelim. komşuda köpek olmadığını görünce nasil olacak 🤣
açarsa açın açacak komşu ve köpek varsa. herkesin aklı fikri var. ki dediğim gibi ben demedim. demiş olsaydım da savcının söylediği ortada bir eylem yok düşünce var. üstelik mala karşı.
Sen kimsin ki seni araştıracağım ben. Kendini bu kadar önemseme. Umurumda değilsin. İlgi meraklısı, tepki alınca korkudan arkadaşım için konu açtım diye çark eden bir tiplemesin sadece.

hadi diyelim etti ceza aldım. ne olacak idam mı edileceğim? öder geçer karşı davayı açarım 🤣
şu yaptığınızda suç mesela. Maddesini bilmiyorum. Türk hukuk sistemini küçük görüyorsunuz. bence siz biraz konuştuklarınıza, hal ve hareketlerinize dikkat edin. Yoksa mahkeme mahkeme gezmeniz an meselesi.

biz değil, bunu komşunuz yapacak.

siz hiç tv izlemiyor musunuz? Gazete okumuyor musunuz? düşünce suçundan hapis yatan binlerce insan var. Bende bir adamı öldürmekle tehdit ettim. Yargılandım. Hagb uygulandı. Tazminat ödedim. Adamın ayağına taş gelse benden bilecekler. Muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz?
Sen önce düşünce suçuyla tehdit etmeyi bı ayırt et önce
Hala sokak köpekleri toplansın diyorsunuz. Bu köpek barınağa gitsin diyorsunuz. Kıvırıp durmayın yok öyle yok böyle. Ben söylediğiniz kadar ses olduğunu sanmıyorum. Çünkü pek çok bahaneyi ard arda sıralamışsınız yorumlara gittikçe de dozu artmış. Ses demişsiniz, sahibi haksız demişler, öyle denince bu kez tasmasız geziyor demişsiniz, yetmemiş, yok üstümüze atladı, yok ezanda değil hep uluyor. Açıkça hayvan düşmanısınız. Çok net. Şu dünyaya şu sokaklara sığdıramadığınız kedi köpekler kadar taş yağsın başınıza. Bence barınağa siz gidin. İyi geceler.
Aynen komşunun da Sibirya kurdu köpeği var hayvanın giki çıkmıyor.Bu da atmışta atmış nasıl olsa karşı tarafı dinleyemiyoruz ya kendini haklı çıkarmak için.

şu yaptığınızda suç mesela. Maddesini bilmiyorum. Türk hukuk sistemini küçük görüyorsunuz. bence siz biraz konuştuklarınıza, hal ve hareketlerinize dikkat edin. Yoksa mahkeme mahkeme gezmeniz an meselesi.
yo küçük görmüyorum. cezam neyse çekerim diyorum.

Anlamadınız sanırım ironiyi. Köpekler çocukları yiyor diye feryat edenlerin klavye silahşörü olmasını kast ettim, başka yere çekmeyin.
Orada insanlık dramı yaşanıyor. Sadece insanlar da değil hayvanlar da katlediliyor... İnsanların elinden bir şey gelmiyor. İroni malzemesi yapılması hiç hoş değil... Yakıştıramadım....

orda kendi düşünmek suç mu diyor? ben zehirlemedim, eyleme geçirmedim diyor. Tehdit etmedim diyor. zehirli ete bakar demek tehdit. Yani düşündüklerimizde de sorumluyuz.,
siz bana laf etmeden önce kendinize bakın malum insanı öldürmekle tehdit eden ben değilim sensin. sıktı artık ne yazarsanız yazın cevap vermiyorum.

ay gidin ya hadi hadi. kimliğimi bulup komşuya ulaşın bakalım. nasıl olacakmış görelim. komşuda köpek olmadığını görünce nasil olacak 🤣
açarsa açın açacak komşu ve köpek varsa. herkesin aklı fikri var. ki dediğim gibi ben demedim. demiş olsaydım da savcının söylediği ortada bir eylem yok düşünce var. üstelik mala karşı.
Siz bu işlere çok uzaksınız çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Burda nick kullanmanın sizi koruyacağını falan zannediyorsunuz. Siber suçlar buna çalışıyor. İnsanlar fake hesaptan yazdıkları şeylerle yargılanıyorlar. Sizin ip adresiniz vs şu an zaten açık ve net. Bu arada suçluların çoğu ben yaptım suçluyum demiyor o yüzden zehri ben demedim arkadaşım dedi derseniz size he he hep öyle olur deyip geçerler 😄 insan düşmanı falan yazmışsınız da sizin anneannenize yengenize ettiğiniz eziyeti burda kimse etmiyordur. Ama tabi o da arkadaşınızın anneannesi değilse 😂İnsanları çok seviyormuş gibi bir de gelip hayvanın hakkını savunanı insan sevmemekle yargılamak sizin yapabileceğiniz son şey

siz bana laf etmeden önce kendinize bakın malum insanı öldürmekle tehdit eden ben değilim sensin. sıktı artık ne yazarsanız yazın cevap vermiyorum.
Hanımefendi bizde burda size bedava danışmanlık veren avukatlar değiliz. Ya başımıza gelen musibetleri örnek gösteriyoruz ya Da medyadan duyduklarımızı. Ama köpeği zehirlerim, mal kategorisinde, para öder kurtulurum diye bir düşünceye sahipsiniz işte o yanlış. Haberiniz olsun.

aynen kaldı. hadi aç ulaş komşuma bakalım var mı hayvanı görürsün
Yahu size laf anlatmak zaten imkansız onu anladık da hala aynı şeyi tekrarlıyorsunuz. Komşunuzu tehdit edip yalan söylettirmediğiniz ne malum? mahkemeye komşuların köpeği olup olmadığını kim nasıl ispat edebilir? Buraya yazdınız ağzınızdan çıktı mı çıktı. Avukata vs sormamışsınız anlaşılan sorun da aydınlanın biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back