Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım açabiliyorsan aç ulaşabiliyorsan ulaş zort olursun kedi sahibi bile olmayan komşu görünce kuzenim değil ben yazdım. ama olay benim başıma gelmiş değil. isterse başıma gelmiş olsun. suç değil
etmeyeceğini gayet iyi biliyorum. biliyorsun. boş tehditlere gelecek birisi değilim. bizzat avukat ve savcı tanıdığıma sordum merak etme. hadi diyelim etti ceza aldım. ne olacak idam mı edileceğim? öder geçer karşı davayı açarım hani ortada ne komşu var ne de köpek.
Bir tane daha lohusa kafa geldi değil hayvan diye çocuk kutsamalar. senin çocuğun sana kutsal başkasının kedisi diğerinin kirpisi ay yeter alıntılamayın beni artık bıktım sizin at gözlüğünüzden
Allah aşkına ne alaka??? Kendinizle çelişmeyin. İstediğiniz yeri de almayın. O zaman başkasının köpeği de ona kutsal. Köpeği de siz kutsallaştırmayın o zaman!!?!???
Ya anlaşılmak istenmeyen şey şu. Bunun siyasi kaynaklı bir sebebi var, olay sadece kopek ve saldırganlık kesinlikle değil öyle olsa belediyeler yılan dolu arsaları önemser sonunda çocuk ölümleri olmazdı aile içi istismar edilen ve olen çocuklar köpeklerin arasına atilmazdi ortada ağaçlara asılan kediler olmazdı Bazı kültürlerde bu ikili asla olmaz. Şu andada amaç bu, bu talep bilincli olarak yapiliyor kabul goruyor ve zemin hazirlaniyor yarın sahipli olanlara sıra gelecek öteki gün sahiplerine. Ama biz insanlığımızı kaybedeli ztn çok oldu neyse çok yazamıyorum biraz okusak biraz araştırma yapsak etrafımıza baksak bu ülkeye sahip ciksak ztn hiç biri olmayacak.
Diğer platformlarda kafayı kedi, kuş ve diğer hayvanlara takanlar türedi. kediler fareleri yiyormuş fareler pislikmis, kuşlar arabaların üstüne yapıyormuş. Sadece insanlar yaşasın ülkede bunlar da rahat etsin. Bu iş sokak köpekleriyle kalmaz. Köpek sokakta yaşamaz, evde yaşamaz, sokakta yaşamaz e ne yapalım? Zihniyet korkutucu ama anlamıyorlar
Ay yok artık konu nereden nereye gelmiş. yok beni şikayet edecekmiş avukatı çirkefmiş. avukat çirkef olsun kendini isterse adliye önüne zincirlesin benim işlediğim herhangi bir suç yok. bir de kimliğimi bulup komşuma ulaşacak cok fazla fbi dizisi mi izlediniz? burda rumuzla üye oldum adım soyadım belli değil. karşı taraf belli değil. nasıl olacak acaba kişisel verileri koruma diye bir şey var. hadi savcı beni suçlu buldu ki imkansız. herhangi bir suç işlemiş değilim. zehirlicem diye tehdit bile etmedim. söylediğim şey bir zehirli ete bakar. altında da öyle bir şey yapmam yazıyor. Ordan komşuma ulaşması imkansız. neye göre suç? hadi diyelim komşu bana dava açtı. bir kere evcil haycan mal statüsünde tehdite bile girmiyor. tüyo verecekmiş. bir de masaya çıkıp tepinin Ha bu arada hayal kurduğunuz şey gerçek olsa bile ortada ne komşu var ne de köpek. Apartmanda kedi bile beslenmiyor. olay arkadaşımın belası. ona sinirlendim anlattım. ki hala aynı düşüncelere sahibim. apartman köpek beslenmemeli. sokak köpekleri için de dün çıkan teyze ve bugün çıkan anne kız haberi yeterli. isteyen istediğini düşünmekte özgür. inekler de oldukça sosyal evcil hayvanlar ama köfteleri lombur lombur yiyorsunuz. Mune konumu artık kapatır mısınız? yok kanun önünde beni çiğ çiğ yiyecekmiş oymuş. yiyebiliyorsan ye. kimlik bilgilerime ya savcı ulaşır( ki suç işlemiş değilim) ya avukatların kullandığı korsan bilgi çeken yerlerden ulaşır. onda da bakalım ne oluyor yapınca görür. hadi cidden ulaştı komşuma. kedisi olan bile yok nasıl fanteziler kuruyorsunuz öyle siz. komşu avukata kvkk davası açar. kaç tane komşu var. isim soyisim bile belirtmiş değilim. ki olay benim değil zaten arkadaşımın başına geldi. her gün çıkan kavgaları anlatan o. ben de ona çözüm bulmak için açtım.
Mune başta konuyu kendi derdiymiş gibi anlatan şimdi de arkadaşımın başından geçti diye çark eden şu üye ile ilgilenir misiniz? Sanırım forumu provoke etmek istiyor. Sayesinde üyeler ban yedi.
varsa böyle bir niyetiniz aklınızdan çıkarsanız iyi edersiniz. Hayvanlara da otopsi yapılıyor. Köpek sahibi böyle bir durumda ortaya çıkarır. hapisle yargılanırsınız.
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Ankara Batıkent'te bir grup sokak köpeğini zehirle öldürdükleri gerekçesiyle yargılanan 3 kişi, sahipli hayvanı öldürme...
varsa böyle bir niyetiniz aklınızdan çıkarsanız iyi edersiniza da otopsi yapılıyor. Köpek sahibi böyle bir durumda ortaya çıkarır. hapisle yargılanırsınız.
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Ankara Batıkent'te bir grup sokak köpeğini zehirle öldürdükleri gerekçesiyle yargılanan 3 kişi, sahipli hayvanı öldürme...
Mune başta konuyu kendi derdiymiş gibi anlatan şimdi de arkadaşımın başından geçti diye çark eden şu üye ile ilgilenir misiniz? Sanırım forumu provoke etmek istiyor. Sayesinde üyeler ban yedi.
nerden bileyim bu kadar insandan nefret eden hayvan sevgisi dolu insan olduğunu. ben arkadaşıma çözüm bulmak istedim fikir almak istedim. şaka gibi yorumları geldi
Diğer platformlarda kafayı kedi, kuş ve diğer hayvanlara takanlar türedi. kediler fareleri yiyormuş fareler pislikmis, kuşlar arabaların üstüne yapıyormuş. Sadece insanlar yaşasın ülkede bunlar da rahat etsin. Bu iş sokak köpekleriyle kalmaz. Köpek sokakta yaşamaz, evde yaşamaz, sokakta yaşamaz e ne yapalım? Zihniyet korkutucu ama anlamıyorlar
Kırsalda köpekleri yok etsinler otursunlar çakal domuz yaban hayvanı nöbeti tutsunlar ne tavuk kalır ne koyun Kuduzun aslında kopeklerde tampon olduğunu asıl kaynağın yaban hayatı olduğunu düşünmeyiz aşılama sorgusu yok kısırlaştırma yok. Hayvanın her işini oturur yaparsın o zmn Olay ztn kopek değil öyle olsa kedi giremeyen beslemenin yasak olduğu siteler neden var?
köpek mal sayılıyor ayrıca. tehdite de girmez. mal sahibi de siz değilsiniz. edin şikayet bir şey çıkarsa ben çekerim belki hapiste kafam rahatlar tehdit kişiye yapılır. kişinin köpeğine tehdit suçsa tamam. etsin sahibi. kanun bilmiyor değiliz şükür boş tehditlerini başkasına sakla
Köpek mal sayılıyor. bu yüzden de davası tüketici mahkemelerinde yapılıyor. Ama sizin düşündüğünüz gibi cezası hafif değil. Tehditte gayet yapmışsınız. “Bir zehirli ete bakar” tehdittir.
Köpek mal sayılıyor. bu yüzden de davası tüketici mahkemelerinde yapılıyor. Ama sizin düşündüğünüz gibi cezası hafif değil. Tehditte gayet yapmışsınız. “Bir zehirli ete bakar” tehdittir.
mağdur kim peki direkt bir hedef var mı? allah Allah. savcı ve avukat tanıdığıma sordum merak etmeyin. ayrıca ben söylemedim. dediğim gibi. hadi dava açıldı. komşu hangi komşu köpek hangi köpek? düşünce suç olsaydı herkes suçlu olurdu. işlenmiş bir suç ortada yok. hadi söylemiş olayım. mağdur gidip direkt şikayet etse anca. onda da mağdur yok. en azından benim ettiğim. siz herhalde avukatsınız çok biliyorsunuz
nerden bileyim bu kadar insandan nefret eden hayvan sevgisi dolu insan olduğunu. ben arkadaşıma çözüm bulmak istedim fikir almak istedim. şaka gibi yorumları geldi
siz hiç tv izlemiyor musunuz? Gazete okumuyor musunuz? düşünce suçundan hapis yatan binlerce insan var. Bende bir adamı öldürmekle tehdit ettim. Yargılandım. Hagb uygulandı. Tazminat ödedim. Adamın ayağına taş gelse benden bilecekler. Muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz?
siz hiç tv izlemiyor musunuz? Gazete okumuyor musunuz? düşünce suçundan hapis yatan binlerce insan var. Bende bir adamı öldürmekle tehdit ettim. Yargılandım. Hagb uygulandı. Tazminat ödedim. Adamın ayağına taş gelse benden bilecekler. Muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz?
açarsa açın açacak komşu ve köpek varsa. herkesin aklı fikri var. ki dediğim gibi ben demedim. demiş olsaydım da savcının söylediği ortada bir eylem yok düşünce var. üstelik mala karşı.
Arkadaşlar artık tahammül edemiyorum. bu gürültüden bıkmış durumdayım. 2 ay önce alt komşu taşındı evde husky besliyor Sibirya kurdu yani. hayatımda gördüğüm en gürültücü köpek. gece 4te uyanıp uluyor. sürekli sürekli tuhaf sesler çıkarıyor. normal bir havlama sesi değil ambulans sesi gibi bir ses. ben evden çalışıyorum ve tahammülüm kalmadı. polislik olduk. ben uluyan havlayan köpeği çekmek zorunda mıyım ya?
anneme mahkemeye ver diyorum vereceğim vereceğim diyor vermiyor. asla evde beslenmesi gereken bir köpek değil. sahibi çalışıyor evde bırakıyor o gelene kadar ağlayan inleyen bir köpek bu. bilen bilir bilmeyen de YouTubedan videolarına baksın.
başka komşu yok ev 3 kat çatı dubleksi. dışarda da tasma olmadan gezdiriyor. yine tartışma yaşadık bu yüzden köpek koşarak geldiği için kuzenim korktu. sessiz sakin bir köpek olsa neyse ama yok asla tahammül edemiyorum bunu da gürültü yüzünden açtım. annemde işitme kaybı olduğu için umursamıyor. babam da zaten yaza gidecek komşu diyor. bana utanmadan iki kat var evinde diyor yahu arsız birisi. ne yapacağımı şaşırdım. daha önce başına gelen oldu mu? çevre Bakanlığına mı şikayet etmem gerekiyor
Sizde sokakta besleyene alın evde besleyin diyorsunuz evde besleyene şikayet ediyorsunuz napalim yani siz istemiyorsunuz diye hayvanlar yaşamasın mi?Çok rahatsız olduysan müstakil evde yaşa.