Şüpheye düştüm

Hayır 😕 Henüz ilişkinin o aşamasında değiliz. Yani 6 aydır beraberiz. Ciddi ciddi olmadık henüz.

Reklamda değildi hani post. Sadece restoran kendi instasında temmuz ayında postu payşalmış, bu da anasayfamda tesadüfen gördüm dedi. Postun screenshot unu almış bana attı ama post temmuz ayında konmuş. Bilmiyorum o kadar eski anasayfaya düşer mi.
Belki de o kız bunun arkadaş listesinde sonucta, o kız restoranın bi fotosunu beğenmiştir, böylece bu da anasayfasında restoranı görmüştür.
6 ay kısa bir süre değil, yani sevgili olduğunuzu bilen yok pek. instagramdakiler de bilmiyor. kız şaşırmakta haklı
reklam yoksa bilinçli olarak seçmiş demek. saati de o mu seçti ?

kızın instagram storysine bakın paylaşmış mı diye. bir de siz direkt karar verip çıkmadıysanız denk gelme saati zor bence.
Paylaşmış baktım. Ama akşam hatta ya biz oradayken yada kalktıktan sonra bişeyler çekinip paylaşmışlar arkadaslarıyla. Öncesinde bişey paylaşmamış yani

6 ay kısa bir süre değil, yani sevgili olduğunuzu bilen yok pek. instagramdakiler de bilmiyor. kız şaşırmakta haklı
reklam yoksa bilinçli olarak seçmiş demek. saati de o mu seçti ?
Saati, iş çıkışımızdı. Başka opsiyon yok zaten. Arkadaşları ile falan tanıştım, yakın çevre biliyor. Ama instagramı ilişkiyi duyurmak için kullanmadık hiç açıkçası evet.

vallahi nasıl didikliyorsunuz nasıl bir anlatım bu
ben de ilk okuyunca yok artıkla başlayıp sonunda "yoksa?!" diye bitirdim.
instagramda görüp canlı haliyle tanıyabildiğinize göre siz de o kızın üstünde fazlaca durmuşsunuz bence
özel bi nedeni var mı bu kadar ilgilenmenizin?
Çünkü böyle yabancı çok bilmediğim ve bağlantı kuramadığım 5-6 kız var, bu da onlardan biri. Listesinin geri kalanı aile akraba, okul, arkadaş, ünlü, fenomen falan. Dikkatimi sadece bi kaç kız çekmişti, ne alaka diye buda onlardan biri. Diğerlerinide yolda görsem tanırım aynı bunu olduğu gibi. Yada bilmiyorum kız o kadar bakmasa dikkatimi çekmeyebilirdi sadece. İçeri girince biz bi ufak garip baktı da

Paylaşmış baktım. Ama akşam hatta ya biz oradayken yada kalktıktan sonra bişeyler çekinip paylaşmışlar arkadaslarıyla. Öncesinde bişey paylaşmamış yani
O zaman tahmin etmesi zor değil mi? Ancak sevgilinizin kızın arkadaş grubundan biri haber uçuracak ki öyle. Yani açıkçası ben sadece tesadüf olduğunu düşünüyorum.

Daha önce konu açmıştım, 6 aylık erkek arkadasımın hiçbişeye karar verememesi, organizasyon yapamaması ve herşeyi bana sorması, abartısız herzaman 'sen bilirsin' 'ne istersen' diyerek bunaltması konusunda. 🙄 (ki biz çok sık görüşüyoruz, iki güne bir beraberiz)..

Dün bişey oldu, sabah bana 'insta önüme bi reklam çıkardı, bu restoran, salı günleri yemeklerde kampanya varmış, sence tesadüf mü' falan demiş bende aa ilk defa adamın canı bişey istedi diye sevindim. 'E hemen bugün gidip deneyelim o zaman' dedim. Akşam buluştuk gittik.

Bu arada ben bunu çok stalkluyorum instada takipleştiği kişileri. Tabi tümü yakın arkadası değil birebir tanımıyorum ve o muhabbetlere de girmedim şu kız kim bu kız kim diye hiç ... Neyse restoranda hemen girişte ki masada bir grup vardı, kızlardan bir biz içeri girince önce onun suratına sonra benim suratıma çok baktı. Kızı hemen tanıdım takipleştiği kızlardan biri. Ama selamlaşmadılar!!!!
Orada oturduğumuz süre boyunca bir soğukluk hissetmedim, normal yemeğimizi yedik, muhabbet ettik, ara sıra normal minvale o benim ben onun yanağına öpücük kondurduk falan.
Sonra kız tuvalete giderken dibimizden geçti, bizimki ile göz göze geldiler farkettim.. Biz kalkarkende kız baktı durdu..
Anlamadım ne olabilir, sinir oldum. Belki önceden flörtleşmişlerdir, bişi olmuştur? Kız eski sevgilisi falan değil biliyorum, 4 yıllık eski sevgilisi ile 2 yıl kadar önce ayrılmış sonra bir sevgilisi olmamış ama date leri olmuş. (zaten tabiki eski sevgiliyide stalkladım bu o kız değil zaten) ..
Bu konularda açık sözlü olduğunu düşünüyorum.
Ama ilk defa bir yere gitmeye karar vermiş olması, beni davet etmesi, ilk kez fikir bildirmesi, oraya gitmemiz ve bu karşılaşma masum mu değil mi bilemedim 🙄🙄🙄
=) pes

O kıza baktı mı yani birden çok kere. Tavırları farklı geldi mi sana? Şimdi ortada birsey yoksa gündeme gelince sen bana güvenmiyor musun muhabbeti olacak ki bu sürekli önüne gelecek. Emin olana kadar konuşma bence. Bu kadar bariz bir şey yapıyorsa mutlaka kısa zamanda ortaya çıkar.

O kıza baktı mı yani birden çok kere. Tavırları farklı geldi mi sana? Şimdi ortada birsey yoksa gündeme gelince sen bana güvenmiyor musun muhabbeti olacak ki bu sürekli önüne gelecek. Emin olana kadar konuşma bence. Bu kadar bariz bir şey yapıyorsa mutlaka kısa zamanda ortaya çıkar.
Baktı acıkcası 😕 Onunda tanıdıgını hissettim. Kızla o da bir kaç kez göz göze geldi. Ama selamlaşmadılar dediğim gibi.
Bi de dışarda yağmur yağıyodu. Bi kaç kez dışarı doğru baktı (kızın masasıda tam oradaydı) Sonra dönüp hala çok yağıyo ya falan dedi. Kıza baktı gibi geldi

Baktı acıkcası 😕 Onunda tanıdıgını hissettim. Kızla o da bir kaç kez göz göze geldi. Ama selamlaşmadılar dediğim gibi.
Bi de dışarda yağmur yağıyodu. Bi kaç kez dışarı doğru baktı (kızın masasıda tam oradaydı) Sonra dönüp hala çok yağıyo ya falan dedi. Kıza baktı gibi geldi
Genelde kadınların hisleri şüpheleri doğru çıkar ama ya değilse büyük haksızlık olacak sonra hep birsey olduğunda bana güvenmiyorsun zaten konuşması geçecek aranızda. Sorsan zaten inkar edecek ne dicek ki evet bu yüzden seni oraya götürdüm mü. Sen biraz daha gözlemle davranışlarında bariz bir farklılık görürsen konuşursun yani yerinde olsam böyle yapardım

Peki bu kişi hiç sevgilinizin fotoğrafını beğenmiş mi? ya da sevgiliniz bu kişinin fotoğrafını beğenmiş mi? belki aynı yerde çalışıyorlar ama hiç muhabbetleri yoktur.

Ama bu kadar zamandır hiiiiç canı bir yemek istememişti, hiiç yer adı söyleyememişti, hep bana sormuştu, ilk defa bir yere gitmek istedi. Ve kızla karşılaşınca ikisininde bozarması falan. Garip geldi sadece
yok ben o stalk, o kızı anlama , tanıma vs kısmına pes dedim=)

Daha önce konu açmıştım, 6 aylık erkek arkadasımın hiçbişeye karar verememesi, organizasyon yapamaması ve herşeyi bana sorması, abartısız herzaman 'sen bilirsin' 'ne istersen' diyerek bunaltması konusunda. 🙄 (ki biz çok sık görüşüyoruz, iki güne bir beraberiz)..

Dün bişey oldu, sabah bana 'insta önüme bi reklam çıkardı, bu restoran, salı günleri yemeklerde kampanya varmış, sence tesadüf mü' falan demiş bende aa ilk defa adamın canı bişey istedi diye sevindim. 'E hemen bugün gidip deneyelim o zaman' dedim. Akşam buluştuk gittik.

Bu arada ben bunu çok stalkluyorum instada takipleştiği kişileri. Tabi tümü yakın arkadası değil birebir tanımıyorum ve o muhabbetlere de girmedim şu kız kim bu kız kim diye hiç ... Neyse restoranda hemen girişte ki masada bir grup vardı, kızlardan bir biz içeri girince önce onun suratına sonra benim suratıma çok baktı. Kızı hemen tanıdım takipleştiği kızlardan biri. Ama selamlaşmadılar!!!!
Orada oturduğumuz süre boyunca bir soğukluk hissetmedim, normal yemeğimizi yedik, muhabbet ettik, ara sıra normal minvale o benim ben onun yanağına öpücük kondurduk falan.
Sonra kız tuvalete giderken dibimizden geçti, bizimki ile göz göze geldiler farkettim.. Biz kalkarkende kız baktı durdu..
Anlamadım ne olabilir, sinir oldum. Belki önceden flörtleşmişlerdir, bişi olmuştur? Kız eski sevgilisi falan değil biliyorum, 4 yıllık eski sevgilisi ile 2 yıl kadar önce ayrılmış sonra bir sevgilisi olmamış ama date leri olmuş. (zaten tabiki eski sevgiliyide stalkladım bu o kız değil zaten) ..
Bu konularda açık sözlü olduğunu düşünüyorum.
Ama ilk defa bir yere gitmeye karar vermiş olması, beni davet etmesi, ilk kez fikir bildirmesi, oraya gitmemiz ve bu karşılaşma masum mu değil mi bilemedim 🙄🙄🙄
Normal de bu tarz şeyleri asla farketmeyen biri olarak benimde bi 10 yıl önce buna benzer birşey başıma gelmişti o zamanlar görüştüğüm kişi ile çok basit bir nedenden kavga edip ayrılmıştık aradan 1 a geçti ve aradı falan neyse barıştık onların semtinde evlerine yakın bir avm vardı öncedende çok gittik oraya bu yine oraya gidelim bişeyler yeriz filan dedi neyse gitik avm nin en alt katına inelim bi bakarız dedi ii dedi tam ortada bi makyaj firmasının standı vardı böyle sanki özellikle ordan geçirdi beni o kızın bakışı çok tuhaf geldi bana birden beynimde şimşek çaktı daha üst kata çıkmadan niye beni o kızın önünden geçirdin diye ciyak ciyak bağırmaya başladım meğer benle ayrı olduğu dönem bu kızla sevgii olmaya çalışmış kız bunu red etmiş buda heralde kızı bak benim sevgilim zaten var diye beni ordan geçiriyor filan o son görüşüm bişeyler hissettiysen peşini bırakma derim

Normal de bu tarz şeyleri asla farketmeyen biri olarak benimde bi 10 yıl önce buna benzer birşey başıma gelmişti o zamanlar görüştüğüm kişi ile çok basit bir nedenden kavga edip ayrılmıştık aradan 1 a geçti ve aradı falan neyse barıştık onların semtinde evlerine yakın bir avm vardı öncedende çok gittik oraya bu yine oraya gidelim bişeyler yeriz filan dedi neyse gitik avm nin en alt katına inelim bi bakarız dedi ii dedi tam ortada bi makyaj firmasının standı vardı böyle sanki özellikle ordan geçirdi beni o kızın bakışı çok tuhaf geldi bana birden beynimde şimşek çaktı daha üst kata çıkmadan niye beni o kızın önünden geçirdin diye ciyak ciyak bağırmaya başladım meğer benle ayrı olduğu dönem bu kızla sevgii olmaya çalışmış kız bunu red etmiş buda heralde kızı bak benim sevgilim zaten var diye beni ordan geçiriyor filan o son görüşüm bişeyler hissettiysen peşini bırakma derim
yaşadıklarınıza üzüldüm, ama iyi yapmışsınız o an hesabını sormamış olsaydınız daha da idare ederdi , bir de üste çıkardı

Kızın sık takıldıgı bir mekandır, yer etiketi yapıyordur sürekli. Sevgilinizde oraya tıklayınca gidelim demistir. Flörtleştiler mi? Çıktılar mı? Konustular mı bilinmez ama bir ruh bagı oldugu kesin. Gözler bakısmıs bir kere. Ama diyorum ki normal bir adam neden sevgilisiyle gitsin ki oraya? Kızda gözü olan bir adam gitmez diye düsünüyorum.

1. Birini bu kadar stalklamak doğru değil. Sende bu kadar soru işaretlere neden olan biri ile beraber olma. Ayni zamanda sende aynaya bakman lazim. Bu kadar kuşku ile yaşanilmaz. Planlara dahil olmayi önemsiyorsan, ona göre biri ile beraber ol.

2. Tesadüf bu. Yani adam nerden bilecek sen hemen o gün gel gidelim diyeceğini, yada o kiz o saatte orda olacağini.

yaşadıklarınıza üzüldüm, ama iyi yapmışsınız o an hesabını sormamış olsaydınız daha da idare ederdi , bir de üste çıkardı
Valla kız bunu istememiş zaten iyi de yapmış güya benle hava atacak kıza normalde asla kıskanç şüpheci biri değilimdir birden kızın bakışından bana bi tuhaf his geldi o an kadın hissediyor cidden ben bile bu durumdan kıllandım yani

X