- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
Bir ima aramıyorum, masumca yazdığını var sayıyorum
yarı şaka yarı ciddi takıldım kız ne var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ima aramıyorum, masumca yazdığını var sayıyorum
Kızlar dert midir bilmem ama paylaşmak istedim. Benim 6 yıllık bir geçmişi olan yakın arkadaşlarım var. 4 kız üniden beri beraberiz hala görüşürüz, neyse. Ortak whatsap grubumuz var. Böyle diğer 2 kız arkadaş ister benden at fotolarını, ne yaptın ne ettin bakalım nişan için atarım herkes vaaav Harika süper der ( ki beklemiyorum onlar dedi diye gösteriyorum ) diğerinden ses Yok..
Mesela nişan bohçası için penye ipinden sepet istiyorum ben dedim sen ör canım (çok güzel örgüleri var) bir Naza çekmeler falan filan. Bende neyse boşver o zaman başka bişe düşünürüm dedim. Sonra örerim tmm 20 TL diyor böyle şok ben kaldım yani..
( Parasını vermeyeceğimi düşündü herhalde )
Aylar önce bunun sevgilisi tanımadığım halde (diğer kızlarla görüştü, tanıştı) bana özelden yazıyordu, işte mesleğinde başarılar çok güzelsin, Doğum günümdü o gün ( sana hediye almak isterdim ) ben cevap bile vermedim. Sonra meşgulsün herhalde falan filan..
Ben yazmıyorum haftada bir napıyosun işte sen yakın arkadaşısın o neyi sever ? ( Doğum gününü unuttu kıza bişe almadı, 2 yıllık sevgililer bir çiçek bile almadı ) bende ben bilmem diğer kızlara sor diye cevap verdim. Ve hemen durumu diğer kız arkadaşıma anlattım.
(onla çok yakınız ) sen yazarsa cevap bile verme dedi. Bazen onada yazıyormuş.. öyle dedi.
Bunlarla ortak grubumuz vardı kızlı erkekli 2 hafta önce çıktım. Nişanlım kızıyor ne yapayım kalamam yani zaten haz etmedi o çocuktan.
Velhasıl kelam biz bu kızla ve diğer arkadaşımla beraber İstanbul'daki arkadaşımızın düğününe gidicez beraber bilet aldık. Nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum ama ben whatsapta yazıyorum diğer kızlarla aram Harika genelde sever herkes beni ama ondan çıt çıkmıyor diğer kızlarla muhabbetin içinde ve benle değil. Hissediyorum kıskanıyor ama ayıp ! Bu kadar belli edilmez ya.
Umrum değil ama o kıza hem maddi hem manevi desteğim oldu açıkçası kırılıyorum.
İçlerinde bir ben atandım. Elimden geldiğince işimi bile kötülüyorum heveslenmesinler diye onlarda atanır inşallah diye dua ediyorum.
Bir de son zamanlarda sürekli sevgilim beni düşünür bir dememe hooop Eskişehir atlar gelir saçma sapan hallere girdi. Banane abi..
Fesat ve kıskançlığınu belli eden kişilerden soğuyorum açıkçası..
İnstada hiç beğenmiyor bir şeyi önceden beğenen kız sadece izliyorum Tuhafıma gitti sadece.
Sizin konuyu okudum. Açıkcası bana biraz tuhaf geldi. Sanki siz meslek sahibi olup iyi bir evlilik yapınca içinizden "bir bana bak bir de arkadaşıma" demişsiniz de sonradan kafanızdan bir diyalog yazmışsınız gibi.Kesinlikle ama kesinlikle uzak dur o kizdan
Benim de lisedeyken can dostu bildigim bir arkadasim vardi
Sevgilisi tecavuz edecegim diye tehdit ederdi tuttum kolundan sikayet etmeye gittik cocuk bana da bir sey yapabilirdi
Öyle iyiydik ki evlerine giderdim bana ne yedirecegini sasirirdi tabagima etleri salatalari doldururdu
Ama ne oldu dügünümün ertesi günü esim tusa hazirlansin diye memleketimizden ayrilacaktik.
Arkadasimla yolda karsilastik ve etegindeki taslari döktü
Ben de buraya konu acmistim ama tartismak istediler diye konuyu kapattirdim
Bence sen de kapattır bir de ban yersin boşu boşuna
Sizinle tartismayacagim...Sizin konuyu okudum. Açıkcası bana biraz tuhaf geldi. Sanki siz meslek sahibi olup iyi bir evlilik yapınca içinizden "bir bana bak bir de arkadaşıma" demişsiniz de sonradan kafanızdan bir diyalog yazmışsınız gibi.
Kıskançlığı bilirim, bekim de basıma geldi. Ancak bu tarz replikler filmlerden alıntı gibi.
Tabiki öyledir ama anlayış ve saygı olduğu sürece bişe olmaz diye düşünüyorum
yarı şaka yarı ciddi takıldım kız ne var
Aynen öyle..Sevgilisinin size iş attığını duymuş diğer arkadaştan,belliki kıskanıyor,ne yaparsanız yapın eskisi gibi dost olmaz artık ondan ,çokta dert etmeyin kendi egosuyla mutlu mesut yaşasın gitsin