Derdim Ablam

Ablanız şımarık!
Tamamen şımarıklığından takınıyor bu tavırları.
Şuan siz nişanlı olduğunuz için ilginin sizin üzerinize yoğunlaşıp onun sıkıntılı hayatını ciddiye almadığınızı düşünüyor.
Ciddiye almanız için de triplere giriyor.
Eğer bu bir rol olmasa nişanlınızla falan çıktığınızda da moralsiz olur.

Sırf düzenim olsun, benim evim olsun diye evlenilmez,
Ablanız hala bunun farkına varamamış ki ben çok mutlu bi evlilik yapacağına inanmıyrum.
Bence kendisini kk ile tanıştırıp, burada evlilikle alaklaı konuları okutun.
Evliliğin sadece ev ve düzen olmadığının farkına varır ve yaşına göre davranır belki.

Ablan hem senin hem de ailenin enerjisini emiyo. Tamam iyi şeyler yaşamamış. Ama bu kadarı becillik. Bence bu kadar üstüne düşme. Bırak kendi haline.

Sen mutlu olmana bak.
Ablan mutsuz oldu diye sen de mutsuz olacak değilsin.
Sağlığı yerinde her şeyi var, nişan atmakla dünya bitmiyor.
O da kendine gelsin, terapi alsın vs. Kendi acısını en sevdiklerinden çıkarmak bencilliktir. Ben boşandım ama kimseye bunu yansıtmamaya çalıştım. Aksine aileme kenetlendim, acımı onlarla attım üstümden. Koca yahu en nihayetinde. Ölüm yok sonunda. Bulunmayan şey değil koca. :deli:
Hiçbir şekilde mutluluğunu gizleme. Lütfen.
Bu hayat senin hayatın.
Tabii ki destek olacaksın ablana ama o mutsuz oldu diye sen de mutsuz olmayacaksın.
Aksine aklının başına gelmesi lazım. Bugün Allah korusun sen nişan atsan o nişanlı olsa, eminim ki hayatına devam eder o da.

Umarım biran önce toparlar kendini.
Mutsuzluğuyla seni boğmasına izin verme. Biran evvel bu ruh halinden çıkmasını diliyorum.

Sana da nişanlınla güzel günler diliyorum. :KK200:

Cok teşekkür ederim.. ictenlikle yazdığınız o kadar belli oluyor ki ♡♡♡

Ablanız şımarık!
Tamamen şımarıklığından takınıyor bu tavırları.
Şuan siz nişanlı olduğunuz için ilginin sizin üzerinize yoğunlaşıp onun sıkıntılı hayatını ciddiye almadığınızı düşünüyor.
Ciddiye almanız için de triplere giriyor.
Eğer bu bir rol olmasa nişanlınızla falan çıktığınızda da moralsiz olur.

Sırf düzenim olsun, benim evim olsun diye evlenilmez,
Ablanız hala bunun farkına varamamış ki ben çok mutlu bi evlilik yapacağına inanmıyrum.
Bence kendisini kk ile tanıştırıp, burada evlilikle alaklaı konuları okutun.
Evliliğin sadece ev ve düzen olmadığının farkına varır ve yaşına göre davranır belki.

Aslinda dediginiz gibi ilgi üzerime hic yogunlasmadi da. Normal bir sey gibi nisanlandim bu kadar. Annem bana ceyiz bile hazirlamiyor. O kadar yani.. kayinvalidem ablamin olduğu ortamda gönlü kırılmasın diye hassas davranir benden daha cok ilgilenir yani oyle..
Ablam hep daha el bebek gül bebekti bana göre.. yani bir cok sey ona sunulur isterse yapar istemezse yapmaz. Ben kendim arayıp bulup yapardim.. iste hayatin o küçük gibi görünen noktalari burada daha cok ortaya çıktı.
Cok bunaliyorum kimseye de anlatamiyorum ne kadar bunladigimi.. anneme bunlari anlatsam anlamazmis gibi.. nisanlima biraz biraz anlatiyorum. O da destek olmamiz lazim bu durumdan ciksin kurtulsun diye diyor..

X