Bu kızın hareketleri ne böyle ?

Ben konunuzda bir hava atma gormedim ki genelde irrite olurum kendini ovenlerden.. arkadaslik budur zaten aldigini paylasirsin, gosterirsin, dedikodu yaparsin.. arada cikintilik yapan varsa da onu yont artik yapacak bir sey yok.. o degil de arkadasinin sevgilisi sana yurumus resmen cok cirkin, kizin bu konuda bir sikintisi olabilir..

Kızlar dert midir bilmem ama paylaşmak istedim. Benim 6 yıllık bir geçmişi olan yakın arkadaşlarım var. 4 kız üniden beri beraberiz hala görüşürüz, neyse. Ortak whatsap grubumuz var. Böyle diğer 2 kız arkadaş ister benden at fotolarını, ne yaptın ne ettin bakalım nişan için atarım herkes vaaav Harika süper der ( ki beklemiyorum onlar dedi diye gösteriyorum ) diğerinden ses Yok..
Mesela nişan bohçası için penye ipinden sepet istiyorum ben dedim sen ör canım (çok güzel örgüleri var) bir Naza çekmeler falan filan. Bende neyse boşver o zaman başka bişe düşünürüm dedim. Sonra örerim tmm 20 TL diyor böyle şok ben :silah:kaldım yani..
( Parasını vermeyeceğimi düşündü herhalde :110:)
Aylar önce bunun sevgilisi tanımadığım halde (diğer kızlarla görüştü, tanıştı) bana özelden yazıyordu, işte mesleğinde başarılar çok güzelsin, Doğum günümdü o gün ( sana hediye almak isterdim ) ben cevap bile vermedim. Sonra meşgulsün herhalde falan filan..:63:
Ben yazmıyorum haftada bir napıyosun işte sen yakın arkadaşısın o neyi sever ? ( Doğum gününü unuttu kıza bişe almadı, 2 yıllık sevgililer bir çiçek bile almadı ) bende ben bilmem diğer kızlara sor diye cevap verdim. Ve hemen durumu diğer kız arkadaşıma anlattım.
(onla çok yakınız ) sen yazarsa cevap bile verme dedi. Bazen onada yazıyormuş.. öyle dedi.
Bunlarla ortak grubumuz vardı kızlı erkekli 2 hafta önce çıktım. Nişanlım kızıyor ne yapayım kalamam yani zaten haz etmedi o çocuktan.
Velhasıl kelam biz bu kızla ve diğer arkadaşımla beraber İstanbul'daki arkadaşımızın düğününe gidicez beraber bilet aldık. Nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum ama ben whatsapta yazıyorum diğer kızlarla aram Harika genelde sever herkes beni ama ondan çıt çıkmıyor diğer kızlarla muhabbetin içinde ve benle değil. Hissediyorum kıskanıyor ama ayıp ! Bu kadar belli edilmez ya.
Umrum değil ama o kıza hem maddi hem manevi desteğim oldu açıkçası kırılıyorum.
İçlerinde bir ben atandım. Elimden geldiğince işimi bile kötülüyorum heveslenmesinler diye onlarda atanır inşallah diye dua ediyorum. :)
Bir de son zamanlarda sürekli sevgilim beni düşünür bir dememe hooop Eskişehir atlar gelir saçma sapan hallere girdi. Banane abi..:KK20:
Fesat ve kıskançlığınu belli eden kişilerden soğuyorum açıkçası..

İnstada hiç beğenmiyor bir şeyi önceden beğenen kız sadece izliyorum :işsiz: Tuhafıma gitti sadece. :KK51:
Sevgilisi size böyle mesajlar atıyor ve siz halen cevap veriyorsunuz. Baya iyi arkadaşmışsınız.
Size "güzelsin" "sana hediye almak isterdim" deme cesaretini nereden buluyor bu kişi??
Bence arkadaşınız uzak davranmakta haklı. Ben olsam tamamen keserdim sizinle iletişimimi!!

Ben konunuzda bir hava atma gormedim ki genelde irrite olurum kendini ovenlerden.. arkadaslik budur zaten aldigini paylasirsin, gosterirsin, dedikodu yaparsin.. arada cikintilik yapan varsa da onu yont artik yapacak bir sey yok.. o degil de arkadasinin sevgilisi sana yurumus resmen cok cirkin, kizin bu konuda bir sikintisi olabilir..
Ben zaten hemen ona söyledim erkek arkadaşın mesaj attı senin nelerden hoşlandığını sordu dedim haberin olsun filan dedim.

Bu yorumu yapma cesaretini nerden buluyorsunuz siz !!!! Cevap verdiğimi hangi yerde gördünüz de böyle ahlaksızca yorum yapıyorsunuz. Laflarına dikkat et !
Sevgilisi size böyle mesajlar atıyor ve siz halen cevap veriyorsunuz. Baya iyi arkadaşmışsınız.
Size "güzelsin" "sana hediye almak isterdim" deme cesaretini nereden buluyor bu kişi??
Bence arkadaşınız uzak davranmakta haklı. Ben olsam tamamen keserdim sizinle iletişimimi!!

kıskanıyor olabilir ama hoş gör sende. sen nişanlanıyorsun onun ilişkisi kötü gidiyor sen atandın o atanamadı işsiz. sürekli whatsupta düğün muhabbeti dönüyor. ben de düzgünbi sevgilim yokken, evlenmek üzere olan arkadaşlarımı kıskanırdım, belli etmezdim ama insan kıskanıyor özeniyor işte ne yapayım. sen sürekli nişanından bahsediyorsan o da sürekli erkek arkadaşından bahsedebilir demek ki övünmek ilgi görmek istiyor. banane abi dersen sen de anlatma o zaman arkadaşlığınıza sınır koyun

Bu yorumu yapma cesaretini nerden buluyorsunuz siz !!!! Cevap verdiğimi hangi yerde gördünüz de böyle ahlaksızca yorum yapıyorsunuz. Laflarına dikkat et !
Bunu ona yazacaktın tatlım bana bu mesajları atma cesaretinin nereden buluyorsun diye.
Nişanlına ya da arkadaşına da mı söyleyemedin??
Arkadaşın böyle bir pislikle beraber ve sen buna göz mü yumuyorsun??
Arkadaşın mesajları gördüyse doğal olarak soğumuştur size karşı. İsterseniz bir ara gidip ona sorun ya da bence artık anlatın böyle böyle böyle bir durum var. Uzun zamandır seninle konuşmak istiyordum ama böyle birinin hayatında olması beni rahatsız ediyor deyin bence. Siz de olanız eminim arkadaşınız sizin size karşı dürüst davranmasını isterdiniz böyle bir durumda

Ben hiç sevmiyorum whatsap grublarını durmadan vır vır vır şarjımı bitiriyorlar halamlar bile whatsap grubu yapıp tüm sülaleyi eklemişlerdi arkadaşla ayrı iş arkadaşları ayrı yok kuzenle yok o bu en sonunda hepsinden çıktım dedim beni eklemeyin şimdi birtek servis grubu var ben de onlar da bazen geyiğin dibine vuruyorlar hemen aradan bi susun beeee yazıyorum vallahi gına geldi banane senin nişanlığından oyundan buyundan derdim illaki kıskançlıktan olması mı gerekiyor yani bazı insanlara böyle şeyler saçma ve gereksiz gelebilir gerçi benim çevremdeki herkes benim erkek gibi olduğumu söylüyor bu konular da ama benim gibi kızlar var yani emin olun var kıskanmıyoruz yani :) şarjımı bitiriyosunuz yahu :sinirli::sinirli::sinirli:

Size ısınamamıştır büyütmeyin bu kadar. Şart mı konuşmanız mıç mıç ?

Öncelikle bi sakin olun. Sizi sevmiyor olabilir illa kıskanması gerekmez. Sevmek zorunda da değil. Belki hoşlanmadığı bir şeyler vardır sizde. Arkadaşınızın size özellikle yaptığı bi kötülük gıcıklık da yok.sadece uzak duruyor cevap vermiyor o kadar. Olabilir. Büyütmeyin. Siz de mesafeli durun o istemiyorsa olsun bitsin.

Ohoooo ufak tefek şeyler bunlar sen asıl evlendikten sonraki dertlerle ne yapacaksın her halde hergün konu açarsın , sanırım evlilik içinde olgun değilsin bunları dert etmen gerekmez konuşmazsın olur biter ama evlilik konusu daha meşakatli

Ohoooo ufak tefek şeyler bunlar sen asıl evlendikten sonraki dertlerle ne yapacaksın her halde hergün konu açarsın , sanırım evlilik içinde olgun değilsin bunları dert etmen gerekmez konuşmazsın olur biter ama evlilik konusu daha meşakatli
Tabiki öyledir ama anlayış ve saygı olduğu sürece bişe olmaz diye düşünüyorum

Sürekli beni kıskanıyor ben mükemmelim diyenlerden hiç haz etmem.. Sizinde baştan sonra satır aralarında bu cümleler gizli.. Belki size tavrında başka nedenler olamaz mı_? Hani arkadaşsınız ya sözde bi konuşsanız.. ''Arkadaşım seni kıracak bir davranışım mı oldu acaba, Bana karsı davranıslarında değişiklik hissediyorum, farkında olmadan bişey mi yaptım'' diyerek biraz sohbet edebilirsiniz mesela..

Bence sadece senden hoslanmiyor. Diger kizlar yorum yapsa da o yapmak zorunda degil belki gercekten begenmiyor. Sen ondan ormesini istiyorsan o da parasini istemekte hakli. Sonucta emek verecek. Sevgilisi sana oyle davrandiginda tersleyip arkadasina söylemen gerekirdi gereksiz yuz vermissin. Bir erkek cekindigi insanla boyle konusamaz zaten. Sen nasil elbiseni filan paylasiyorsan sevgilisinin guzel hareketlerini de paylasmak onun hakki bu konuda da sen kiskanclik yapiyorsun. Bu kadar nefret ediyorsan gorusmeyi kes.

Bizim de yakin arkadaslarimizla olan ortak bir grubumuz var, ve içlerinden birisiyle ben de ilk tanistigim zaman aramiz cok iyiydi, guzel anlasiyorduk. Ama zamanla kizin davranislari beni itmeye basladi. Ben de araya mesafe koydum. Şuan whatsapp grubunda bir sey yazsa ben de fazla cevap vermiyorum, cunku icimden gelmiyor. Sizin arkadasinizin da boyle bir durumu olabilir. Siz farkinda olmadan bazi davranislarinizla arkadasinizi irrite etmis olabilirsiniz. Surekli nisanlinizdan bahsetmis olabilirsiniz, insanlari kucumseyen davranislar sergilemis olabilirsiniz vs vs bunlari istemsiz bi sekilde yapmis olabilirsiniz, beşer şaşar demişler, kimse hatasiz degil.. Benim arkadasim da ön planda olmayi cok seven bir arkadasim mesela, herkes onu sevsin onunla ilgilensin istiyor. Bu huyu beni rahatsiz etmisti, her ortamda ön plana cikma istegi olan insanlara tahammul edemiyorum. İnsan yerine gore davranabilmeli.. Ama o arkadasim bu huyunun farkinda bile degildir, cunku huy yani, kiz hayati boyunca boyleymis, icinde oldugu durumu nasil fark etsin. Yani demem o ki mutlaka icinde bulundugunuz durumu fark edemeyeceginiz bazi davranislariniz olmuş olabilir. Cok dert etmeyin, siz de o nasil davraniyorsa oyle davranin.

Birdenbire sana karşı böyle bir tavır takınması garip gerçekten. Bir foto atıyorsunuz, herkes yorum yapıyor ama o fotoyu görmesine rağmen tepkisiz kalıyor. Üstelik 6 yıllık arkadaş bu, hani mesafeli bir ilişkiniz de yokmuş.
Bence erkek arkadaşının sana attığı mesajlardan dolayı bu tavrı. Eğer sebep o mesajlar ise erkek arkadaşına mesafe koymalı, sana değil.

Yahu kız başta yakındı diyorum samimiydi benle sonra ne oldu saçma bi hareketler kendisine gelsin ! Fesatlık yapıyorsa yüzüme gülmesin yalandan. Onu diyoruz. Ne sidiği ne yarıştırması ! Bana at dedikleri için atıyorum meraklı değilim elbisemi göstermeye.
Kızın kendisine niye sormuyorsun hiç selam vermiyorsun napıyorsun bi sıkıntınmı var diye.

X