- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgilisi size böyle mesajlar atıyor ve siz halen cevap veriyorsunuz. Baya iyi arkadaşmışsınız.Kızlar dert midir bilmem ama paylaşmak istedim. Benim 6 yıllık bir geçmişi olan yakın arkadaşlarım var. 4 kız üniden beri beraberiz hala görüşürüz, neyse. Ortak whatsap grubumuz var. Böyle diğer 2 kız arkadaş ister benden at fotolarını, ne yaptın ne ettin bakalım nişan için atarım herkes vaaav Harika süper der ( ki beklemiyorum onlar dedi diye gösteriyorum ) diğerinden ses Yok..
Mesela nişan bohçası için penye ipinden sepet istiyorum ben dedim sen ör canım (çok güzel örgüleri var) bir Naza çekmeler falan filan. Bende neyse boşver o zaman başka bişe düşünürüm dedim. Sonra örerim tmm 20 TL diyor böyle şok ben kaldım yani..
( Parasını vermeyeceğimi düşündü herhalde )
Aylar önce bunun sevgilisi tanımadığım halde (diğer kızlarla görüştü, tanıştı) bana özelden yazıyordu, işte mesleğinde başarılar çok güzelsin, Doğum günümdü o gün ( sana hediye almak isterdim ) ben cevap bile vermedim. Sonra meşgulsün herhalde falan filan..
Ben yazmıyorum haftada bir napıyosun işte sen yakın arkadaşısın o neyi sever ? ( Doğum gününü unuttu kıza bişe almadı, 2 yıllık sevgililer bir çiçek bile almadı ) bende ben bilmem diğer kızlara sor diye cevap verdim. Ve hemen durumu diğer kız arkadaşıma anlattım.
(onla çok yakınız ) sen yazarsa cevap bile verme dedi. Bazen onada yazıyormuş.. öyle dedi.
Bunlarla ortak grubumuz vardı kızlı erkekli 2 hafta önce çıktım. Nişanlım kızıyor ne yapayım kalamam yani zaten haz etmedi o çocuktan.
Velhasıl kelam biz bu kızla ve diğer arkadaşımla beraber İstanbul'daki arkadaşımızın düğününe gidicez beraber bilet aldık. Nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum ama ben whatsapta yazıyorum diğer kızlarla aram Harika genelde sever herkes beni ama ondan çıt çıkmıyor diğer kızlarla muhabbetin içinde ve benle değil. Hissediyorum kıskanıyor ama ayıp ! Bu kadar belli edilmez ya.
Umrum değil ama o kıza hem maddi hem manevi desteğim oldu açıkçası kırılıyorum.
İçlerinde bir ben atandım. Elimden geldiğince işimi bile kötülüyorum heveslenmesinler diye onlarda atanır inşallah diye dua ediyorum. :)
Bir de son zamanlarda sürekli sevgilim beni düşünür bir dememe hooop Eskişehir atlar gelir saçma sapan hallere girdi. Banane abi..
Fesat ve kıskançlığınu belli eden kişilerden soğuyorum açıkçası..
İnstada hiç beğenmiyor bir şeyi önceden beğenen kız sadece izliyorum Tuhafıma gitti sadece.
Ben zaten hemen ona söyledim erkek arkadaşın mesaj attı senin nelerden hoşlandığını sordu dedim haberin olsun filan dedim.Ben konunuzda bir hava atma gormedim ki genelde irrite olurum kendini ovenlerden.. arkadaslik budur zaten aldigini paylasirsin, gosterirsin, dedikodu yaparsin.. arada cikintilik yapan varsa da onu yont artik yapacak bir sey yok.. o degil de arkadasinin sevgilisi sana yurumus resmen cok cirkin, kizin bu konuda bir sikintisi olabilir..
Sevgilisi size böyle mesajlar atıyor ve siz halen cevap veriyorsunuz. Baya iyi arkadaşmışsınız.
Size "güzelsin" "sana hediye almak isterdim" deme cesaretini nereden buluyor bu kişi??
Bence arkadaşınız uzak davranmakta haklı. Ben olsam tamamen keserdim sizinle iletişimimi!!
Bunu ona yazacaktın tatlım bana bu mesajları atma cesaretinin nereden buluyorsun diye.Bu yorumu yapma cesaretini nerden buluyorsunuz siz !!!! Cevap verdiğimi hangi yerde gördünüz de böyle ahlaksızca yorum yapıyorsunuz. Laflarına dikkat et !
Tabiki öyledir ama anlayış ve saygı olduğu sürece bişe olmaz diye düşünüyorumOhoooo ufak tefek şeyler bunlar sen asıl evlendikten sonraki dertlerle ne yapacaksın her halde hergün konu açarsın , sanırım evlilik içinde olgun değilsin bunları dert etmen gerekmez konuşmazsın olur biter ama evlilik konusu daha meşakatli
sedef sende de kv gıcıklıkTabiki öyledir ama anlayış ve saygı olduğu sürece bişe olmaz diye düşünüyorum
Acık çocuk ruhluyum ama şımarık değilimsedef sende de kv gıcıklık
nişanımı büyük isterimmm sıkıntı
arkadaşım kıskanç derrtt
fazla mı mızmızsın eğer öyleyse evlenince işin çok zor senin
bende çocuk ruhluyumdurAcık çocuk ruhluyum ama şımarık değilim
Kızın kendisine niye sormuyorsun hiç selam vermiyorsun napıyorsun bi sıkıntınmı var diye.Yahu kız başta yakındı diyorum samimiydi benle sonra ne oldu saçma bi hareketler kendisine gelsin ! Fesatlık yapıyorsa yüzüme gülmesin yalandan. Onu diyoruz. Ne sidiği ne yarıştırması ! Bana at dedikleri için atıyorum meraklı değilim elbisemi göstermeye.