Bu kızın hareketleri ne böyle ?

nişan ile ilgili fotoğrafları arkadaşları istemiş ama bize yolla diye. istek üzerine yollanmış o fotoğraflar. o değil de biz de kendi arkadaş grubumuzla herşeyi paylaşırız. nişanlımızın getirdiği çiçeği yollarız, onlar alışverişten aldıkları elbiseleri atarlar, birbirimize nispet yapıyor olduğumuzu hiç düşünmemiştim açıkçası. bu mutluluğunu paylaşmaktır, kaldı ki arkadaşımla beni mutlu eden bi şeyi paylaştığımda, eğer benim nispet yaptığımı düşünecekse, bu kadar fesatsa bi zahmet arkadaşım olmasın o insan.
Bunu bende yapıyorum zaten nispet yaptığımı da nispet yapıldığını da düşünmedim.Ama yazının sonlarını da okursanız resmen beni kıskanıyor,fesatlık yapıyor falan gibi cümleler var.Siz arkadaşlarınızla nasılsınız bilmem ama ben her şeyimi paylaştığım arkadaşımla bu duruma gelsem bunu onunla konuşurum önce.İstemeden kırdım mı benden neden uzaklaştı, bi derdi mi var acaba diye düşünürüm.Arkadaşımı fesatlıkla kıskançlıkla suçlamak son aklıma gelen şey olur

Sahsen bende ugrastigim halde bana uzak duruyosa elimden gelenide yapmissam biraz zaman tanirim eger gercek dostsakta illaki kaldigimiz yerden devam ederiz btmemisizdir. Suan evliligede adim atmissin bence bunuda cok ihmal etme sonra sunu yapmadim bunu yapmadim die pisman olursun

Hemen kiskanc diye yaftalama.. Belki bir derdi var sana diyemedi. Belki sana kirildi; nisan arefesindesin tadiniz kacmasin diye ses cikarmadi. Kac yillik arkadasinmiz madem ailecekte gorusuyorsunuz uygun bir dille sor. Hayirdir kirdim mi seni sanki bana karsi soguksun vs diye sorabilirsin.. Yok sormam dersen o sana nasil davraniyorsa sende O'na oyle davran.

Sevgilisinin size yazdığı mesajları görmüş olabilir. Ama yakın arkadaşınız olduğu için ve verdiğiniz muhabbeti kesmeye yönelik mesajlar için size söz edememiştir. Yine de istemeden uzaklaşmış olabilir.

Bu konudan bahsettiğiniz arkadaşınız ona söylemiş olabilir. Ağzından bile kaçırmış olabilir. Yine bu nedenle uzaklaşmış olabilir.

Bence de erkek arkadaşının size attığı "çok güzelsin" gibi mesajları ona anlatmalıydınız bir şekilde. Söylemesi elbette zordur ama ne bileyim ben bilmek isterdim sanırım. Ben buna bağladım. Yoksa bir insan pat diye değişmez. Kız arkadaşlar kız kardeşler gibidir. Kız kardeş gibi olamadığınsa güzel bir olayda, mutlu anlarda genelde yitip gider hayatından.

Detayı ben değil o anlattı hatta diğer kızlar açtı konuyu aaaaa nasıl unutur aaaaa nasıl Çiçek almaz. 7 24 onun hayatını izliyor görünümüne büründürdünüz beni rica ediyorum..
Bakın anlamadığınız şey şu,arkadaşlar birbirlerine zaten bunları anlatırlar elbette bileceksiniz.Ama yazınızda ilişkisini, işini küçümsüyosunuz onun,görünen bu.Sevgilim atlar eskişehire gelir demiş mesela, buna saçmasapan demişsiniz neden saçmasapan?Siz nişan sepetinizden bahsederken hayati de o bundan bahsedince mi saçma sapan?Bi tek ben atandım ama işimi kötülüyorum demişsiniz bir de.Ben atanmaya çalışırken atanan arkadaşım işini kötülese ben mesela üzülmeyeyim diye yaptığını düşünmem .Siz bence bu konuyu bi daha düşünün :KK15:

Ben bu tür durumları direk kişinin kendisiyle paylaşıt çözerim. Sorarım yani sıkıntı ne diye

şimdi sen onu takıyorsun ya emin ol daha ileri gidecek hem de takıp belli ettiğin için . buna bir dur demelisin yada takmamalısın bir yolculuk ve düğün ne kadar uzayabilir ?

Yaş gerçekten 26 mı? 16 mı? Çözemedim...

O neden beni beğenmiyor? Ben neden onun kaprisini çekeyim? Falanca bana çok güzelsin yazdı ama fişmanca bu durumu kıskanıyor...
Hem benim kociş bana hediyeler alıyor ama onunki almıyor... :ukala::ukala:

Pehhh...

Yaş gerçekten 26 mı? 16 mı? Çözemedim...

O neden beni beğenmiyor? Ben neden onun kaprisini çekeyim? Falanca bana çok güzelsin yazdı ama fişmanca bu durumu kıskanıyor...
Hem benim kociş bana hediyeler alıyor ama onunki almıyor... :ukala::ukala:

Pehhh...

Sevdamiz bir melek, uçuyor göklerde... Kıskansin tüm aşiklar...:deli:

Kızlar dert midir bilmem ama paylaşmak istedim. Benim 6 yıllık bir geçmişi olan yakın arkadaşlarım var. 4 kız üniden beri beraberiz hala görüşürüz, neyse. Ortak whatsap grubumuz var. Böyle diğer 2 kız arkadaş ister benden at fotolarını, ne yaptın ne ettin bakalım nişan için atarım herkes vaaav Harika süper der ( ki beklemiyorum onlar dedi diye gösteriyorum ) diğerinden ses Yok..
Mesela nişan bohçası için penye ipinden sepet istiyorum ben dedim sen ör canım (çok güzel örgüleri var) bir Naza çekmeler falan filan. Bende neyse boşver o zaman başka bişe düşünürüm dedim. Sonra örerim tmm 20 TL diyor böyle şok ben :silah:kaldım yani..
( Parasını vermeyeceğimi düşündü herhalde :110:)
Aylar önce bunun sevgilisi tanımadığım halde (diğer kızlarla görüştü, tanıştı) bana özelden yazıyordu, işte mesleğinde başarılar çok güzelsin, Doğum günümdü o gün ( sana hediye almak isterdim ) ben cevap bile vermedim. Sonra meşgulsün herhalde falan filan..:63:
Ben yazmıyorum haftada bir napıyosun işte sen yakın arkadaşısın o neyi sever ? ( Doğum gününü unuttu kıza bişe almadı, 2 yıllık sevgililer bir çiçek bile almadı ) bende ben bilmem diğer kızlara sor diye cevap verdim. Ve hemen durumu diğer kız arkadaşıma anlattım.
(onla çok yakınız ) sen yazarsa cevap bile verme dedi. Bazen onada yazıyormuş.. öyle dedi.
Bunlarla ortak grubumuz vardı kızlı erkekli 2 hafta önce çıktım. Nişanlım kızıyor ne yapayım kalamam yani zaten haz etmedi o çocuktan.
Velhasıl kelam biz bu kızla ve diğer arkadaşımla beraber İstanbul'daki arkadaşımızın düğününe gidicez beraber bilet aldık. Nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum ama ben whatsapta yazıyorum diğer kızlarla aram Harika genelde sever herkes beni ama ondan çıt çıkmıyor diğer kızlarla muhabbetin içinde ve benle değil. Hissediyorum kıskanıyor ama ayıp ! Bu kadar belli edilmez ya.
Umrum değil ama o kıza hem maddi hem manevi desteğim oldu açıkçası kırılıyorum.
İçlerinde bir ben atandım. Elimden geldiğince işimi bile kötülüyorum heveslenmesinler diye onlarda atanır inşallah diye dua ediyorum. :)
Bir de son zamanlarda sürekli sevgilim beni düşünür bir dememe hooop Eskişehir atlar gelir saçma sapan hallere girdi. Banane abi..:KK20:
Fesat ve kıskançlığınu belli eden kişilerden soğuyorum açıkçası..

İnstada hiç beğenmiyor bir şeyi önceden beğenen kız sadece izliyorum :işsiz: Tuhafıma gitti sadece. :KK51:
Bende Watsup saki gruplarda tek bi kişinin sürekli nişanlısı kendisi ve işi yani çok fazla ondan bahsedilmesinler hoşlanmam ve katılmam kıskanmak değilde karşı tarafı bencil görürüm hep ben işim nişanlım watsapta bile grupça geyik varken aldığını at fotonu at görmek isteyen geldin görsün

Kızlar dert midir bilmem ama paylaşmak istedim. Benim 6 yıllık bir geçmişi olan yakın arkadaşlarım var. 4 kız üniden beri beraberiz hala görüşürüz, neyse. Ortak whatsap grubumuz var. Böyle diğer 2 kız arkadaş ister benden at fotolarını, ne yaptın ne ettin bakalım nişan için atarım herkes vaaav Harika süper der ( ki beklemiyorum onlar dedi diye gösteriyorum ) diğerinden ses Yok..
Mesela nişan bohçası için penye ipinden sepet istiyorum ben dedim sen ör canım (çok güzel örgüleri var) bir Naza çekmeler falan filan. Bende neyse boşver o zaman başka bişe düşünürüm dedim. Sonra örerim tmm 20 TL diyor böyle şok ben :silah:kaldım yani..
Aylar önce bunun sevgilisi tanımadığım halde (diğer kızlarla görüştü, tanıştı) bana özelden yazıyordu, işte mesleğinde başarılar çok güzelsin, Doğum günümdü o gün ( sana hediye almak isterdim ) ben cevap bile vermedim. Sonra meşgulsün herhalde falan filan..:63:
Ben yazmıyorum haftada bir napıyosun işte sen yakın arkadaşısın o neyi sever ? ( Doğum gününü unuttu kıza bişe almadı, 2 yıllık sevgililer bir çiçek bile almadı ) bende ben bilmem diğer kızlara sor diye cevap verdim. Ve hemen durumu diğer kız arkadaşıma anlattım.
(onla çok yakınız ) sen yazarsa cevap bile verme dedi. Bazen onada yazıyormuş.. öyle dedi.
Bunlarla ortak grubumuz vardı kızlı erkekli 2 hafta önce çıktım. Nişanlım kızıyor ne yapayım kalamam yani zaten haz etmedi o çocuktan.
Velhasıl kelam biz bu kızla ve diğer arkadaşımla beraber İstanbul'daki arkadaşımızın düğününe gidicez beraber bilet aldık. Nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum ama ben whatsapta yazıyorum diğer kızlarla aram Harika genelde sever herkes beni ama ondan çıt çıkmıyor diğer kızlarla muhabbetin içinde ve benle değil. Hissediyorum kıskanıyor ama ayıp ! Bu kadar belli edilmez ya.
İçlerinde bir ben atandım. Elimden geldiğince işimi bile kötülüyorum heveslenmesinler diye onlarda atanır inşallah diye dua ediyorum. :)
Bir de son zamanlarda sürekli sevgilim beni düşünür bir dememe hooop Eskişehir atlar gelir saçma sapan hallere girdi. Banane abi..:KK20:

İnstada hiç beğenmiyor bir şeyi önceden beğenen kız sadece izliyorum :işsiz: Tuhafıma gitti sadece. :KK51:

Sadece WhatsAppta mı böyle yoksa dışarda yüz yüze görüştüğünüzde de mi böyle davranıyor?

Neden ilgisiz olabilir WhatsAppta bi düşünelim..

Evlilik muhabbetinden hoşlanmıyor olabilir..
Senin farketmediğin bi durumdan dolayı sana kırılmış olabilir
Sevgilisiyle olan konuşmalarından haberi olabilir

Kesinlikle ama kesinlikle uzak dur o kizdan
Benim de lisedeyken can dostu bildigim bir arkadasim vardi
Sevgilisi tecavuz edecegim diye tehdit ederdi tuttum kolundan sikayet etmeye gittik cocuk bana da bir sey yapabilirdi
Öyle iyiydik ki evlerine giderdim bana ne yedirecegini sasirirdi tabagima etleri salatalari doldururdu
Ama ne oldu dügünümün ertesi günü esim tusa hazirlansin diye memleketimizden ayrilacaktik.
Arkadasimla yolda karsilastik ve etegindeki taslari döktü
Ben de buraya konu acmistim ama tartismak istediler diye konuyu kapattirdim
Bence sen de kapattır bir de ban yersin boşu boşuna :110:

Hiç hoşlanmadığım tarzda insanlar. benimde oldu böyle arkadaşlarım anlattıklarına aşırı tepkisiz kaldım. zaten sonra bitti arkadaşlığımız. umursamadım da. sidik yarıştırmak bana çok saçma geliyor.

Sadece WhatsAppta mı böyle yoksa dışarda yüz yüze görüştüğünüzde de mi böyle davranıyor?

Neden ilgisiz olabilir WhatsAppta bi düşünelim..

Evlilik muhabbetinden hoşlanmıyor olabilir..
Senin farketmediğin bi durumdan dolayı sana kırılmış olabilir
Sevgilisiyle olan konuşmalarından haberi olabilir
Dışarda da böyle yüzü renkten renge giriyor soğuk.. Galiba arkadaşlığımı bitireceğim.

X