Şüpheli mesajlar

Canım bundan lütfen ayrılırmısın? Siz evdeyken bebek varken üstelik hastayken. Bebek olmayadabilir siz evdeyken bu cesaret nedir? Cinsel hayatinjz nasil acaba sormasi ayip

Bende affedersem olacağımız o. Allah cezalarını versin. Bu adilere hiç bişey olmuyor bizim neşemiz hayatımız soluyor. İnşallah hep mutlu olursunuz bundan sonrasında

Eşiniz sizi aldatıyor belli ama bide sapıksa bu daha korkunç . Ki devam ederseniz artık eşeğinş sağlam kazığa bağlar

Ben ailelere açsam sabah konuyu kesin bu da onu der. Kanıt yok elimde diye. Allah topunun cezasını versin
Kimseye birsey kanitlaman gerekmiyor arkadasim
Gozunle gordun mu? Gordun
Sen biliyorsun ya, yeter
Kimseyi inandirman gerekmez
Mahkeme mi burasi, ben gorcegimi gordum hafizamda kayitli istedigin yerden sil orayi resetleyemezsin der gecersin

Bende affedersem olacağımız o. Allah cezalarını versin. Bu adilere hiç bişey olmuyor bizim neşemiz hayatımız soluyor. İnşallah hep mutlu olursunuz bundan sonrasında
Hala ayrılamadım ama ayrı yaşamayı teklif edicem bir süre hazırlık yapıyorum

Ne kanıta gerek duyardım, ne rezil etmeye.
Kendi içimin almayacağı bir durumu başkalarını ikna etmek ya da ispat etmek için asla uğraşmazdım.
Hakkınızda hayırlısını dilerim.
Ne kadar doğru demişsiniz. Aileler ikna etmeye çalışacak çocuğum için ikna olup tamam desem nolacak aklıma hep o yazdığı gelecek hep şüphe duyacağım.
Kendimi böyle bişeye sürüklemeyi de istemiyorum asla

Allah kahretsin onu sizi nasıl üzmüş. Bende sizin gibiyim. Bebeğimin en zor anında bile aman sen aç kalma aman üstün ütülü olsun çabalıyorum hep buna. Hakkımız olsun bunlara. İnşallah sizi tekrar üzme hatasında bulunmaz yaparsa da yaptığı yerde Allah versin cezasını

1) siz aynı tonda yazışsanız eşiniz ne yapardı?
2) siz biriyle bu samimiyette yazışır mıydınız? Hayır diyeceksiniz çünkü cidden mide bulandırıcı. Demek ki adam biriyle ya da birileri ile flört etmiş
3) kalan bütün ömrünüz sürekli acaba demekle geçsin istiyor musunuz?

Ne kadar ileri gidecek görmek istedim. O içi boş konuşmalarda neler konuşuyor bileyim ki içim hiç soğumasın affetmeyeyim istedim ah o bildirim gitmeseydi.

Eline çöp ver sunu atsana kokuyor de
Evden cikinca da kapilari kilitle
Gelip kapiyi calarsa da kokan ve cöpu boylamasi gereken sendin, neden hala burdasin defol de
Adi adam.
Kararımı netleştirdiğim anda çeker giderim alsın evi başına çalsın kendi pisliğiyle boğulsun içinde

Eşiniz mesajları okuduğunuzun gayet farkında klasik erkek davranışlarına girip inkar etmiş. Bundan sonrasında asıl sizin tavırlarınız önemli. Üstünü kapatırsanız bir şey olmamış gibi davranırsanız bundan güç alıp tamam bunları sineye çekiyor diyip rahatlayacak. Ben olsam konuştuğu kadına ulaşır güzel bir dille anlatır konuşmalarının ss ini isterdim ki elimde bir delil olsun. zaten kadın soğuk konuşmuş duygusal bir bağ olduğunu sanmıyorum.
Belli ki eşiniz profesyonel bir çapkın değil kendince heyecan yaşamaya çalışmış sessizliğinizden cesaretlenmemesi gerekiyor ki işin başında ciddiyetinizi anlasın. Kozlar sizin elinizde mağdur olan sizsiniz öyle düşünün

Canım bundan lütfen ayrılırmısın? Siz evdeyken bebek varken üstelik hastayken. Bebek olmayadabilir siz evdeyken bu cesaret nedir? Cinsel hayatinjz nasil acaba sormasi ayip
Bebekten sonra eskisi kadar sık değil ama istediğinde hiç reddetmedim haftada 1 bazen 2.
Şimdi siz böyle yazınca düşündüm. Biz ayrı yatıyoruz bebeğim benle yatıyor o hemen yan odada. Bu olayın olduğu gece kapısını kapattı. Niye kapattın dedim benim yatakta dönme sesime uyanıyor ondan dedi 11 aydır kapatmayan adamın o gece kapatası tuttu

Aynısını düşündüm direkt bende ben böyle biriyle yazışsam öldürmelere çıkardı. Abi dediğim iş arkadaşlarımı bile kıskandığı olurdu. Kendi içi fesat olduğu için beni de kendi gibi sanmış demekki

Pislik işte ondan sordum size bunu. Yazıklar olsun ya ne olur affetmeyin buna hakkı yok.

Çok güzel yorumlamışsınız. Telefonu komple sıfırladığı için kadını bulabilir miyim bilmiyorum ha ver bulacağım desem o telefonu yakar kırar yine vermez çünkü bulabileceğimi bilir. Mesleğim bu olduğu için korkar ama yazışırken hiç korkmamış.
Burada tek soru işaretim şu aslında üstünü kapatmayıp korkutsam bi daha yapmaya çekinse bile yapmış bi kere “ seninle nasıl eğlenmiştik” kadına bunu yazmış naptında eğlendin. O istediği kadar korkup bundan sonra sadık olsa bile bunu unutabilir mi insan aşabilir mi çocuk için aşmaya değer mi bilmiyorum

Biz şükür iyiz sizde çok mutlu olun inşallah ama önceliğiniz kendiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…