- 17 Temmuz 2021
- 6.693
- 21.732
Canım bundan lütfen ayrılırmısın? Siz evdeyken bebek varken üstelik hastayken. Bebek olmayadabilir siz evdeyken bu cesaret nedir? Cinsel hayatinjz nasil acaba sormasi ayipHanımlar merhaba
Foruma çok eskiden üyeydim ve bayaadır girmiyordum. Burada çok aldatma hikayesi okuyup saydırdım. Ama kendi başıma gelince mal gibi oldum. uzun yazmışım kusura bakmayın lütfen bir okuyup akıl verin bana.
4 yıllık evliyiz 11 aylık da bir bebeğim var. Eşim evden işe işten eve bir tip öyle akşam gezmesi arkadaş takılmaları yoktur. Bende salak gibi hep güvenmişimdir. Bunun Twitter’da bi borsa hesabı var sahte isimle. 30 bine yakın takipçisi var telegramda grubu var kendince bişeyler yapıyor.
Bende rahat bi insanım salak gibi güvendiğim için dalga geçerim arada aşkım bak bize tüyo ver diye yazan kadınlar olursa sakın kanma diye. Neye güveniyorsam. Hiç öyle açıp kurcalamam da bişeyini.
Cumartesi gecesinden beri bebeğim çok ateşliydi hiç uyumadı bizi de çok yordu. Hastayken de babasına çok düşkün oluyor. Bugün yapıştı yine babasına içeri gittiler telefonu benim olduğum odada kalmış şeytan dürttü bi bakayım dedim. Çok nadir karıştırırım bişeye de denk gelmediğimden detay bakmam ama bakmak lazımmış. Açık uygulamalarda Telegram açık onda da arşivli sohbetler açık kalmış. Bu zamana kadar oraya bakmak hiç aklıma gelmemişti. Bi kadına bebeğimin ateşlendiği gece mesaj atmış Pişt demiş kadın ? Atmış ben x ( Twitter adını yazmış) kadın soğuk cevap vermiş beklediği cevabı alamamış bu yazmış ki e biz senle nasıl eğlenirdik ne bu soğukluk demiş kadın da demiş ki yorgunum. Eşim üzdün yazmış kadın bi kaç bişey daha yazmış trip atmış buna konuşma orada kalmış. Tam o ara çocuk çok ateşlenip ağladı ağlamasa devamı gelirdi kesin.
Yine arşivde 2 sohbet daha var farklı 2 kadınla ama içeriği temizlenmiş. Ben bunları görünce bi dondum kaldım. Yüzüm modum düştü direkt evden kovmak istedim sadece. Sonra dedim ki dur sakin olayım şunun telegramını kendimde açayım. Hepsini yaptım oturumu açtım takipteydim eline aldı telefonu Telegram bildirim atmış mesajlarına erişildi diye tüm oturumları sonlandırdı hesapta gitti. Üstüne korkusundan tüm telefonu sıfırladı.
Tabi benim surat asık canım konuşmak istemiyor bu başladı noldu noldu diye demedim bişey ama elimde değil sinirimden içimde volkan patlıyor. Durdu yoksa sen mi girdin telefonuma dedi. Canında sıkkın sen girdin demi dedi niye telefonunda canımı sıkacak ne var dedim. Ben seni zarflıyorum sen beni zarflıyorsun dedi. Silinmiş fotoğraflarını gördüm diye bi zarf attım o anda baktım bi rengi değişti ama eminde olamıyor. Ne vardı söyle o zaman falan yapıyor. Ben senin telefonunu karıştırmıyorum çok ayıp yaptığın triplerine girdi haklı çıkmaya çalıştı baktı ki ben çok ciddiyim. Çocuğun ateşi varmış da bana zaman ayıramamış gibi davrandı.
Bi dedim söyleyeyim yazıştıklarını ama silindi inkar edecek. Keşke belli etmeseydim ama dayanamadım sinirimden keşke bildirim gitmeseydi telegramdan elimin altında olacaktı herşey.
Evden defol diye atmak istiyorum. Bir muhtaçlığım yok ona işim var gayet güzel maaşım var. Evli arkadaşlar Allah korusun ama kendiniz yaşamış gibi düşünüp bana mantıklı bir yol gösterebilir misiniz siz olsanız ne yapardınız
Bende affedersem olacağımız o. Allah cezalarını versin. Bu adilere hiç bişey olmuyor bizim neşemiz hayatımız soluyor. İnşallah hep mutlu olursunuz bundan sonrasındaBen 3 yıl önce affettim çok pişmanımbu 3 yılda da herşey çok değişti tiksindim eşimden elini bile tutamıyorum,elimde ekran fotosu da vardı, belki hala bulurum ama üstünden çok süre geçince işe yaramıyormuş.Cinsellik bitti biz de
Kimseye birsey kanitlaman gerekmiyor arkadasimBen ailelere açsam sabah konuyu kesin bu da onu der. Kanıt yok elimde diye. Allah topunun cezasını versin
Hala ayrılamadım ama ayrı yaşamayı teklif edicem bir süre hazırlık yapıyorumBende affedersem olacağımız o. Allah cezalarını versin. Bu adilere hiç bişey olmuyor bizim neşemiz hayatımız soluyor. İnşallah hep mutlu olursunuz bundan sonrasında
Ne kadar doğru demişsiniz. Aileler ikna etmeye çalışacak çocuğum için ikna olup tamam desem nolacak aklıma hep o yazdığı gelecek hep şüphe duyacağım.Ne kanıta gerek duyardım, ne rezil etmeye.
Kendi içimin almayacağı bir durumu başkalarını ikna etmek ya da ispat etmek için asla uğraşmazdım.
Hakkınızda hayırlısını dilerim.
Allah kahretsin onu sizi nasıl üzmüş. Bende sizin gibiyim. Bebeğimin en zor anında bile aman sen aç kalma aman üstün ütülü olsun çabalıyorum hep buna. Hakkımız olsun bunlara. İnşallah sizi tekrar üzme hatasında bulunmaz yaparsa da yaptığı yerde Allah versin cezasınıBir gerekçem yoktu canım , sadece belirli bi zaman sonra üzerine düşmeyi bıraktım . Çorabına kadar giydirirdim ağzına lokma koyardım bunları bırakınca oda noluyor ya demeye başladı tabi . Tabiki çocuk işin içine girince kişiden kişiye göre değişir . Benim o zamanlar çocuğum henüz yoktu hatta o zamanlar çok çocuk istiyorduk olmuyordu bunları yaşadıgım ay ilişki neredeyse öğrenmeden 2-3 gün önce olmuştu ve hamileydim ben 8 haftalıkken öğrendim yani o kadar aklımdan çıkmıştı çocuk mevzusu bu salak şeylere kafa yoruyordum . Sktir et ne uzatıyorsun diyemedim kendime . . Çok zordu inanın. Şunu hiç unutmuyorum işte mesai var dedi çok terledim bana tişört ütüle geri işe gidicem dedi benim ütüledigim tişörtle biriyle buluşmaya gitmişti annesi yaşındaki kdınla . bunu da instagramını patlattım ordan buldum yani tam bi şerefsizdi en şerefsizi diyebilirim . Bunu görünce tabi büyük bir kavga çıktı babasına ailesine söyledim boşanmak istediğimi yine bir araya getirmeler etmeler oldu ama soğumuştum sonra akışına bıraktım ama hazmedemiyordum.çocuk doğunca yine 1 yıl bokları vardı , işte o zamanlar kafamı çocuğuma yordum Şuan maşAllah iyiz sonradan oda değişti çok şükür.
1) siz aynı tonda yazışsanız eşiniz ne yapardı?İşte mesela şu şüphe çok kötü değil mi? Hep acaba diyip yaşayacağım hep bi şüphe bu adi şerefsizin yüzünden kendimi niye parayonak yapayım diyorum. Evladım küçük etkilenir mi diye üzülüyorum ama yukarıda saydığım gibi olmayı da kendime yediremiyorum
Ne kadar ileri gidecek görmek istedim. O içi boş konuşmalarda neler konuşuyor bileyim ki içim hiç soğumasın affetmeyeyim istedim ah o bildirim gitmeseydi.ilk işim resim çekmek olurdu sonra da telefonu suratına fırlatarak ağzına s.cardim. pezevenk ben çocuğun canıyla ugradayim o gitsin elin kızlarına gönül eğleyecek mesajlar yazsin. adi köpek. sizin kadar soğukkanlı olamazdım net. Su an evden koymuştum hatta. sektirsin gitsin.
Kararımı netleştirdiğim anda çeker giderim alsın evi başına çalsın kendi pisliğiyle boğulsun içindeEline çöp ver sunu atsana kokuyor de
Evden cikinca da kapilari kilitle
Gelip kapiyi calarsa da kokan ve cöpu boylamasi gereken sendin, neden hala burdasin defol de
Adi adam.
Naçizane fikrim siz gitmeyin,eşinizi gönderin evden o evde oturmak sizin hakkınızKararımı netleştirdiğim anda çeker giderim alsın evi başına çalsın kendi pisliğiyle boğulsun içinde
Bebekten sonra eskisi kadar sık değil ama istediğinde hiç reddetmedim haftada 1 bazen 2.Canım bundan lütfen ayrılırmısın? Siz evdeyken bebek varken üstelik hastayken. Bebek olmayadabilir siz evdeyken bu cesaret nedir? Cinsel hayatinjz nasil acaba sormasi ayip
Aynısını düşündüm direkt bende ben böyle biriyle yazışsam öldürmelere çıkardı. Abi dediğim iş arkadaşlarımı bile kıskandığı olurdu. Kendi içi fesat olduğu için beni de kendi gibi sanmış demekki1) siz aynı tonda yazışsanız eşiniz ne yapardı?
2) siz biriyle bu samimiyette yazışır mıydınız? Hayır diyeceksiniz çünkü cidden mide bulandırıcı. Demek ki adam biriyle ya da birileri ile flört etmiş
3) kalan bütün ömrünüz sürekli acaba demekle geçsin istiyor musunuz?
Pislik işte ondan sordum size bunu. Yazıklar olsun ya ne olur affetmeyin buna hakkı yok.Bebekten sonra eskisi kadar sık değil ama istediğinde hiç reddetmedim haftada 1 bazen 2.
Şimdi siz böyle yazınca düşündüm. Biz ayrı yatıyoruz bebeğim benle yatıyor o hemen yan odada. Bu olayın olduğu gece kapısını kapattı. Niye kapattın dedim benim yatakta dönme sesime uyanıyor ondan dedi 11 aydır kapatmayan adamın o gece kapatası tuttu
Çok güzel yorumlamışsınız. Telefonu komple sıfırladığı için kadını bulabilir miyim bilmiyorum ha ver bulacağım desem o telefonu yakar kırar yine vermez çünkü bulabileceğimi bilir. Mesleğim bu olduğu için korkar ama yazışırken hiç korkmamış.Eşiniz mesajları okuduğunuzun gayet farkında klasik erkek davranışlarına girip inkar etmiş. Bundan sonrasında asıl sizin tavırlarınız önemli. Üstünü kapatırsanız bir şey olmamış gibi davranırsanız bundan güç alıp tamam bunları sineye çekiyor diyip rahatlayacak. Ben olsam konuştuğu kadına ulaşır güzel bir dille anlatır konuşmalarının ss ini isterdim ki elimde bir delil olsun. zaten kadın soğuk konuşmuş duygusal bir bağ olduğunu sanmıyorum.
Belli ki eşiniz profesyonel bir çapkın değil kendince heyecan yaşamaya çalışmış sessizliğinizden cesaretlenmemesi gerekiyor ki işin başında ciddiyetinizi anlasın. Kozlar sizin elinizde mağdur olan sizsiniz öyle düşünün
Biz şükür iyiz sizde çok mutlu olun inşallah ama önceliğiniz kendiniz olsunAllah kahretsin onu sizi nasıl üzmüş. Bende sizin gibiyim. Bebeğimin en zor anında bile aman sen aç kalma aman üstün ütülü olsun çabalıyorum hep buna. Hakkımız olsun bunlara. İnşallah sizi tekrar üzme hatasında bulunmaz yaparsa da yaptığı yerde Allah versin cezasını