Şüpheli mesajlar

Ha anladım ben gruptan değildir o insanlar manasında dediniz sandım da. Tabiki yalan yoksa dedim ne alaka daha çok kazanmak için sen para için kendini satacaksan uzağa gitme bak otoyolda insanlar bekliyor senle onlar gibi dur versinler paranı. Gelmiş ağlıyor yüzüme bakma ama çocuğa kıyma diye. Sanki kıyan o değilmiş gibi

Ay ne yaptiniz umarim iyisinizdir siz de bebeğiniz de. Nolur sikmayın canınızı ne sizden onemli ne de sizi etkileyecek kadar önemliler. Hayat bu, yaşıyoruz böyle şeyleri ama bilin ki geçecek hissettikleriniz. Umarim sizin ve bebeğiniz için en güzel kararı vermişsinizdir

Konuşmuş mu evet, bitmiştir o halde. Aldatma oluyor bu düpedüz, illa bir araya gelmek zorunda değiller. Önemli olan niyetini bozmuş olması. Keşke en başında yazışmaları takip etmek yerine kendinize görüntüsünü alsaydınız. Çünkü o tarz uygulamalarda karşı tarafa bildirim gideceği çok belli. İlla bir kanıta da ihtiyacınız yok. Nice bu şekilde boşanan insanlar var.

Kaç kişi o esnada sakin şekilde aylarca kanıt toplayabilir ki. Yani annenizi de anlayamadım? Çocuğun var yazık. Siz şimdi boşanmasanız olmamış gibi sayabilecek misiniz her şeyi çocuk! için. Yani çocuk olması beyine reset atıp her şeyi unutturmuyor ki, Her yüzüne baktığınızda bunu hatırlayacaksınız, öfke hissedeceksiniz, en ufak bir şeyde yükselecekseniz. O zaman da çocuğa yazık değil mi?

Son düzenleme:
ortada yanlış bir şey olmasaydı o mesajları silmezdi. aldatmış veya teşebbüste kalmış.
bu saatten sonra güvenir miydim böyle adama, hayır.
pişkince ne gördün diye seni zarflamaya çalışması da mide bulandırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…