Şüpheli mesajlar

Fiili olarak bir şey yapmamış olsa bile fırsatını kolluyor bence konu sahibi.Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Yapmamış ama benim mesajlardan anladığım öncesinde yazışmış. Diyorum ya aslında ev iş arası bi tip. Fırsatını bulsa yapar demiyorum o yüzden ama onun yapacağı böyle telefon üstünden onu gördüm. Yazarken utandım valla. Elalemle yazışıp kendini tatmin etmesi de benim için aldatma. İğrenç pislik.
Hayatımdan çıkarmak istiyorum ama işin içine aileler girince vazgeçirmeye çalışacaklar onu biliyorum. Yok tamam desem aklıma gelecek durmadan bi şüphe duyacağım onda da niye kendime bu eziyeti yapayım diyorum.
Sevgili olsak şu an bitmişti ama evli olunca o kadar çok düşünmek gereken şey varmış ki

Yapmamış ama benim mesajlardan anladığım öncesinde yazışmış. Diyorum ya aslında ev iş arası bi tip. Fırsatını bulsa yapar demiyorum o yüzden ama onun yapacağı böyle telefon üstünden onu gördüm. Yazarken utandım valla. Elalemle yazışıp kendini tatmin etmesi de benim için aldatma. İğrenç pislik.
Hayatımdan çıkarmak istiyorum ama işin içine aileler girince vazgeçirmeye çalışacaklar onu biliyorum. Yok tamam desem aklıma gelecek durmadan bi şüphe duyacağım onda da niye kendime bu eziyeti yapayım diyorum.
Sevgili olsak şu an bitmişti ama evli olunca o kadar çok düşünmek gereken şey varmış ki
Bir kere yapan tekrarlar merak etmeyin. Tekrar gördüğünüzde ss alıp kendinize atın ya da kensi telefonunuzdan fotoğrafını çekin. Elinizde delil olur

Boşandınız mı
Kızzz bu bahsettiğim 6 sene önce ilk evlendiğim zamanlardı . O zamanlar çok salaktım . Adam hem başkasıyla konuşuyordu gemde ben yakalayınca beni boşuyordu çekemiyordu bende ağlıyordum ful . Yazık bana vala 😀. Şuanki aklım olsaydı o zaman boşanırdım net. Sonrasında ben üstünde durmadım ve düzeldi güveniyormuyum hayır tabiki . Şuanki tavrımı çok net bildiği için istediğini yapabilir Ama Allah şaşırtmasın yine de

Adınıza çok üzüldüm,umarım en hafif hasarla atlatırsınız durumu😔.

Bir kere yapan tekrarlar merak etmeyin. Tekrar gördüğünüzde ss alıp kendinize atın ya da kensi telefonunuzdan fotoğrafını çekin. Elinizde delil olur
İşte mesela şu şüphe çok kötü değil mi? Hep acaba diyip yaşayacağım hep bi şüphe bu adi şerefsizin yüzünden kendimi niye parayonak yapayım diyorum. Evladım küçük etkilenir mi diye üzülüyorum ama yukarıda saydığım gibi olmayı da kendime yediremiyorum

Kızzz bu bahsettiğim 6 sene önce ilk evlendiğim zamanlardı . O zamanlar çok salaktım . Adam hem başkasıyla konuşuyordu gemde ben yakalayınca beni boşuyordu çekemiyordu bende ağlıyordum ful . Yazık bana vala 😀. Şuanki aklım olsaydı o zaman boşanırdım net. Sonrasında ben üstünde durmadım ve düzeldi güveniyormuyum hayır tabiki . Şuanki tavrımı çok net bildiği için istediğini yapabilir Ama Allah şaşırtmasın yine de
Hahahaahah salak demeyelim de aşktan gözü kör olmuş diyelim 😂😂

İşte mesela şu şüphe çok kötü değil mi? Hep acaba diyip yaşayacağım hep bi şüphe bu adi şerefsizin yüzünden kendimi niye parayonak yapayım diyorum. Evladım küçük etkilenir mi diye üzülüyorum ama yukarıda saydığım gibi olmayı da kendime yediremiyorum
Haklısınız şüphe çok kötü ama en azından bunun karakteri bu, beni aldattı diye göstereceğiniz bir şey olur. Rezil edersiniz çevrenize. Çocuğunuza yansıtmadan yapmaya çalışın...

Bence bekleyin ve tetikte olun . O soğuk kanlılık sizde var. Eşiniz niyeti bozmuş belli kesin yine hata yapacaktır. Öyle çok komplike şeylere kafaları çalışmaz erkek milletinin.
Elinizde kanıt olsun. Donuna kadar alın acımayın onlar çoluğum çocuğum var diye düşünmüyor aldatırken , zorla düşündürmek gerek. Boşanma demek erkek sözlüğünde çocuktanda boşanma şeklinde sonuçlanıyor. Evladınızın hakkını koruyun kendiniz haklarınızı istemiyorsanız bile yinede alın.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ve hep derim fırsat bulursa her erkek aldatır. Kimse bana ama şu aldatmıyor,aldatmaz demesin. Yine diyorum fırsat onunda önüne çıksa o aldatmaz dediklerinizde aldatır.

Peki siz saydığım gibi oldunuz mu? Yani şüphe duydunuz mu ya da sonrasında nasıl sarılıp öptünüz aklınıza gelmedi mi?
Şimdi ben defetsem hayatımdan diyorum annem yuvan dağılmasın diye araya girer bu ağlar zırlar. Hiç biri önemli değil de herkes çocuğumdan dem vuracak yani çocuk için affedilip göz yumulur mu? Böyle sordum ama siz çocuk için affetmiş gibi oldu sanki siz hangi gerekçeyle devam edebildiniz

Bence bekleyin ve tetikte olun . O soğuk kanlılık sizde var. Eşiniz niyeti bozmuş belli kesin yine hata yapacaktır. Öyle çok komplike şeylere kafaları çalışmaz erkek milletinin.
Elinizde kanıt olsun. Donuna kadar alın acımayın onlar çoluğum çocuğum var diye düşünmüyor aldatırken , zorla düşündürmek gerek. Boşanma demek erkek sözlüğünde çocuktanda boşanma şeklinde sonuçlanıyor. Evladınızın hakkını koruyun kendiniz haklarınızı istemiyorsanız bile yinede alın.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ve hep derim fırsat bulursa her erkek aldatır. Kimse bana ama şu aldatmıyor,aldatmaz demesin. Yine diyorum fırsat onunda önüne çıksa o aldatmaz dediklerinizde aldatır.
Çok doğru demişsiniz valla ağzınıza sağlık. Cidden salaklar. Bi de ben bilişimciyim uzmanlığım bilgisayar telefona sızmak işim bu. Ben şifresiyle girip yaptım ama bu salak sanıyor ki ben laptobumla bunun telefonuna bişey yaptım.
Ki böyle yazınca dediğiniz gibi bu aptal yine yaparsa bu kansızlığı yine düşer Allah önüme çıkarır.
Sadece değer mi diyorum şunun için kafamın içini kurcalamaya. Çocuk hasta olduğundan c tesiden beri toplamda 3 4 saatlik uykuyla duruyorum şimdiye bayılmam lazım ama gecem mahvoldu şunun yüzünden

Peki siz saydığım gibi oldunuz mu? Yani şüphe duydunuz mu ya da sonrasında nasıl sarılıp öptünüz aklınıza gelmedi mi?
Şimdi ben defetsem hayatımdan diyorum annem yuvan dağılmasın diye araya girer bu ağlar zırlar. Hiç biri önemli değil de herkes çocuğumdan dem vuracak yani çocuk için affedilip göz yumulur mu? Böyle sordum ama siz çocuk için affetmiş gibi oldu sanki siz hangi gerekçeyle devam edebildiniz
Ben 3 yıl önce affettim çok pişmanım 🥺bu 3 yılda da herşey çok değişti tiksindim eşimden elini bile tutamıyorum,elimde ekran fotosu da vardı, belki hala bulurum ama üstünden çok süre geçince işe yaramıyormuş.Cinsellik bitti biz de

Bir gerekçem yoktu canım , sadece belirli bi zaman sonra üzerine düşmeyi bıraktım . Çorabına kadar giydirirdim ağzına lokma koyardım bunları bırakınca oda noluyor ya demeye başladı tabi . Tabiki çocuk işin içine girince kişiden kişiye göre değişir . Benim o zamanlar çocuğum henüz yoktu hatta o zamanlar çok çocuk istiyorduk olmuyordu bunları yaşadıgım ay ilişki neredeyse öğrenmeden 2-3 gün önce olmuştu ve hamileydim ben 8 haftalıkken öğrendim yani o kadar aklımdan çıkmıştı çocuk mevzusu bu salak şeylere kafa yoruyordum . Sktir et ne uzatıyorsun diyemedim kendime . . Çok zordu inanın. Şunu hiç unutmuyorum işte mesai var dedi çok terledim bana tişört ütüle geri işe gidicem dedi benim ütüledigim tişörtle biriyle buluşmaya gitmişti annesi yaşındaki kdınla . bunu da instagramını patlattım ordan buldum yani tam bi şerefsizdi en şerefsizi diyebilirim . Bunu görünce tabi büyük bir kavga çıktı babasına ailesine söyledim boşanmak istediğimi yine bir araya getirmeler etmeler oldu ama soğumuştum sonra akışına bıraktım ama hazmedemiyordum.çocuk doğunca yine 1 yıl bokları vardı , işte o zamanlar kafamı çocuğuma yordum Şuan maşAllah iyiz sonradan oda değişti çok şükür.

ilk işim resim çekmek olurdu sonra da telefonu suratına fırlatarak ağzına s.cardim. pezevenk ben çocuğun canıyla ugradayim o gitsin elin kızlarına gönül eğleyecek mesajlar yazsin. adi köpek. sizin kadar soğukkanlı olamazdım net. Su an evden koymuştum hatta. sektirsin gitsin.

X