Şüpheli mesajlar

Kavga etmem büyük ihtimal ama kendimi tanıyorum solar giderim buna belli etmemek için içime attıkça. Bu sefer de çocuğuma iyi annelik yapamam. Oğlum çok düşkün babasına onun için katlansam diyorum ama evladım ne kadar değerli olsa da kendime bunu yapmak istemiyorum

Bi daha asla hesabı vs olmayacakmış kimseyle yazışmayacakmış yazdığımda kandırmaya çalışma cevabı da bu. İyi kandırmış bu zamana kadar demekki benim gibi salağı daha kaldırabileceğini sanıyor

Bu olay yokmuş gibi davranın şuan diken üzerinde tüm delil ve kanıtları yok edecek. Bırakın rahatlasın ve gevşesin . Bosanacaksaniz tüm haklarınızı lütfen sonuna kadar fazla fazla alın

Sonradan yazdiklarinizi okudum,
Devam edebilmek icin saglam bir psikoloji, sinir ve de mide gerekir size.

Ay yok artık ne biçim adam bu ya

Telefonunu alın elinden,madem anlıyorsunuz didik didik edin,en azından soru işaretleriniz kalmaz. Telefonu vermezse zaten gördüğünden çok daha fazlası olduğuna emin olursun.

Düşünecek çok bir şey yok aldatmış işte
Hatta "biz seninle ne kadar eğlenirdik" demiş kadına belki de sadece sanalda bile kalmamış olabilir bu iş

Telefonunu alın elinden,madem anlıyorsunuz didik didik edin,en azından soru işaretleriniz kalmaz. Telefonu vermezse zaten gördüğünden çok daha fazlası olduğuna emin olursun.
Dün gece sıfırladı tümden yine de demin abartıyorsun vs dedi ver telefonu dedim hiç bişey veremem dedi sizce hiç verir mi telefonunu

Ahahaha. Aynı şeyi benim boşandığım eski eş de söylemişti. Sen de konuş başkaları ile ama gitme demişti. Heee bide şey dedi: ben senin birileri ile benim gibi konuştuğunu görsem, beni sevdiğini bildiğim için affederdim dedi. Resmen aynı savunmayı yapıyorlar

Yani bu size göre şüpheyse yatakta basmayı falan bekliyorsunuz herhalde ne şüphesi eşin aranıyor

Borsa camiası böyle miymiş? Eşin muhtemelen kendince işlem grubu kurmuş onun üyelerden kazancı yok ki ne alaka sallıyor sakın yeme bırak kazancı insanı kötü bile eder ne alaka grubun sahibi bana yazacak dolandırıcı sanar engellerim ne sohbeti

Kendilerini aklamak için bile yalan söylüyorlar. Atmış kurtulmuşsunuz darısı benim başıma inşallah

Yok doğru borsa grubunda olan insanlar grubun üyesi onu biliyorum. Ama karşıdaki kadının da konuşası varmış demekki çok eğlenmişler yetmemiş bizimkisi cumartesi tekrar yazmış Allah’ın cezası

Canim cinsellik yasamis olabilir mi nedemek eglendik falan kadinda o yuzden ilgisiz olabilir günahını almiyim ama

Canim cinsellik yasamis olabilir mi nedemek eglendik falan kadinda o yuzden ilgisiz olabilir günahını almiyim ama
Mesleği gereği böyle şeylerden çekinir. Mesela servisleri yok kurumlarının arabayla yakın olanlar toplaşıp gidiyor bu hep şey der tek kadın olacağı gün olur arabada iftira atar dedikodu çıkar iş yerimde falan diye kendince bi düşünce yapısı var. Ha şu da var 2 gün önce sorsan ay benim kocam çok sadık derdim belki de yatmıştır Allah cezasını versin yatsa da yatmasa da beni böyle bi hale soktu.
Anneme anlattım durumu önce ayrıl evet dedi şimdi mesaj atıyor ani karar verme çocuğuna yazık bak diye akşam kayınvalidemleri çağıracağım bilsinler. Bi de yarın bayram gezmesi beklemesin kimse bizden

Allah yardimcin olsun canim. Ne guzel yuvalarini bozuyorlar boyle yaparak. Hic yakalanmayacaklarini dusunuyorlar herhalde

Yok doğru borsa grubunda olan insanlar grubun üyesi onu biliyorum. Ama karşıdaki kadının da konuşası varmış demekki çok eğlenmişler yetmemiş bizimkisi cumartesi tekrar yazmış Allah’ın cezası
Doğru değil onu anlatmak istiyorum evet borsa grupları var ama hiçbir grubun admini kalkıp özelden msj atmaz hatta sabitlenmiş msj atar size benmişim gibi yazanlara inanmayın diye bunu anlatamadım size borsa grubunda üyelerden kazancınız olmaz tek kazancı bilgi paylaşımı fenomen olma ego tatmini şu bu başka artısı yok daha fazla para için konuştum olayı hikaye

Borsadaki telegram gruplarina takilan adamlardan bazilari bircok kadinla yazisiyor..Fiziksel olarak hele ayni sehirdeyse aldatabilir...Borsada yardimci olmak ayagina adam kadina msj atiyor sonra muhabbeti kadin izin verirse ilerletmeye calisiyor...Ozellikle evden ise isten eve evli erkeklerin disardaki kadinlara ulasma araci bu borsa kanallari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…