Şüpheli mesajlar

Boşanmayacaksan kurcalama.
Boşanacaksan zaten yeterli sebep.
Niyetim boşamak da işte insan şak diye kesin kararı uygulamaya koyamıyor ki. Sevgili olsaydık anında engellemiştim. Sabah annem gelecek şimdi ona anlatsam yuvan dağılmasın diyecek vazgeçirmeye çalışacak evladın diyecek. Ama içimde hiç soğumayacak tamam diyip kalsam.
bana kalsa şimdi sktri basarım

Malesef yaşamanız gerekiyormuş yaşamışsınız. Bundan sonrasına bakmak gerek.
Ve sizinkide ciddi süzme salakmış Karısı bilişimden anlayıp onun üzerinden aldatmaya çalışmanın başka açıklaması yok

Yani elmaya kurt girmiş bir defa sen zorlasan bile böyle acabalarla bir kaç ay daha gider en fazla. Hazmedemeyeceksen boşa bu adamı yok boşanmam dersen daha da kurcalama küçük düşersin daha çok

Bu ilk defa olmuyor biliyorsunuz değil mi ? İlk yakalayışınız ama çoğu kadın ilk seferde yakalayacak kadar şanslı değil.
Birden fazla onlarca kadınla flörtöz konuşmuştur bu.

Kesin olan şey adam en az bir kadınla sizi aldatmış. O da en az. Normalde bir kadının bu durumda boşanması gerekiyor. Siz ne düşünürsünüz bilmem. Aldatılmayı kabullenebilecek biriyseniz kurcalamayın.

Bir kere aldatan tekrar aldatır insanlar değişmez. Sizin ki birden fazla kez aldatmış.
Maalesef katılıyorum size . O zamanlar aklım olsaydı zaten asla kabullenmezdim. Ama Bence insanlar değişmez değil de , insan istese değişir diye bu konuda düşüncenizi değiştirin. Güven zedelenmesi tabiki hala var. Bakalım yaşayıp göreceğiz:)

Siz yine de yaşamadan önce mal mülk konusunda kendizi güvenceye alın.

Bu konularda net konuşmaktan korkarım hep argo olacak ama bekara karı boşamak kolay evliliği yaşayan sizsiniz bunun kararını da en iyi siz verebilirsiniz. Benim tavsiyem önce çocuğunuz iyileşsin şu süreci bi atlatın sağlam kafayla tüm eksileri artıları düşünüp adımlarınızı ona göre atın önceliğiniz çocuğunuz ve sizsiniz unutmayın

Görünen köy kılavuz istemez…önce tokadı sonra da popoya tekmeyi hak etmiş..sanaldan aranıyor ..ilk fırsatta realite yaşayacak..kanıt ,ispat vs. tarzında şeyler arıyorsanız boşanma kararını vermişsiniz demektir.elbet elinize bir kanıt daha düşecektir.kendinizi bu kanıtı yakalayana kadar belli etmeyin..eğer boşanamam diyorsanız , eşinizle açık açık konuşmanızı bundan sonra hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını anlatmanız gerekli .istediği kadar inkar etsin siz göreceğinizi gördünüz içiniz soğudu bir kere…ortada çocuk var.en azından bu çocuk belirli bir yaşa gelene kadar hareketlerine dikkat etmesini kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini sert bir tokat ile hissettirmeniz gerekli .

Çok basit. Stratejik davranıp kimseye bir şey söylemeyeceksiniz. Hatta eşinizin yüzüne de güleceksiniz. Bu arada fake bir twitter hesabı açıp onu inandırıcı hale getireceksiniz. Sonra da eşinize bir güzel yürüyeceksiniz başka biriymiş gibi. Birkaç ayınızı alır tabi onu düşürmek ama en sonunda güzel bir flört konuşması olur elinizde hatta buluşmaya bile ikna edebilirsiniz. E sonra da bu kanıtlarla mahkeme yolu tabii ki.

Ha yok ben boşanamam derseniz ayrı. Üç maymun olun o zaman çünkü gördükçe sizin canınız yanacak. Eşiniz bariz şekilde sanal(?) da olsa sizi aldatmış ve şimdilik korkudan 1-2 gün doğru dursa da aldatmaya devam edecek. Üstelik bundan sonra 5 kat daha dikkatli olacaktır.

Aldatmaya meyilli bir insanın twitter'da 30 bin takipçisi varsa bunu ilk defa yapıyor demek saflık olur. Sadece ilk defa yakaladınız.
Şahsi fikrim ise eşiniz bunu bir çok kez yapmış ve aldatmada mesajlaşma seviyesinde kalmamıştır. Çünkü konuşmasına bakılırsa baya tercübeli.

Bebek ağlayınca bırakmış mesajlaşmayı ama ağlamasa yazışıp devam edecekti kesin Allah cezasını versin
Çocuk ateşliyken dahi bel altı düşünceleri olan bir adama bundan sonra nasıl güvenebileceksiniz?

Şahsen yüzleşmeyi tercih ederim çünkü diğeri beni hasta eder

Çocuk ateşliyken dahi bel altı düşünceleri olan bir adama bundan sonra nasıl güvenebileceksiniz?

Şahsen yüzleşmeyi tercih ederim çünkü diğeri beni hasta eder
Çok doğru demişsiniz insan o halde
yemek bile düşünmezken o neler düşünmüş.
Gece boyu düşündüm zaten. Çoğu arkadaş demiş doğru da demiş ben göreceğimi gördüm silinmiş olmasının bi anlamı yok. Yapacağı açıklamanın bi anlamı yok.
Çocuğuma yazık olacak belki ama kendime yazık edemem kendimi tanıyorum çünkü kafaya takarım ne yapıyor kimle yazışıyor diye.
Bu paranoyayı yaşamaktansa ayrılmak en doğrusu

Kadınlar bu yüzden çalışmalı . Hayatın neler getireceği belli olmuyor. Mesleğiniz ne güzel , maaşınızda iyidir . Ayrılmak istesenizde eşiniz sizi bırakmamak için direnecektir . Erkekler sever çalışan kadını

Kadının bilgilerini alıp hemen kendin bi fake hesap açıp ulaşmaya çalışsaydın kadına ve konuşsaydın yani eşimle aranızda bi diyalog geçmiş, bilmem gereken birşey mi var diye?
İnanılmaz yanlış bir hamle. Öğrenecegi varsa da öğrenemez he öğrenirse bu evlilikten eli boş üç kuruşluk nafaka ile çıkar . Sayın konu sahibi ofkenize hakim olmuşsunuz bu güzel . İkinci olarak kendinizi yatistirin, takipte kalın . Eşinize şaka yaptım canım neden gerildin diyip bişi olmamış gibi davranın ki gevşesin . Bir iki aya eski temposuna döner yazisir kadınlarla . Yakaladiginiz an delilleri toplayıp güzel bir nafaka ile dehleyin . Boşanmada kusur esinizde olduğu için güzel bir nafaka ve velayeti alırsınız . Bu esnada lütfen korunun hamile kalmayın, herhangi bir satış -devir- bağış işlemine de müsade etmeyin . Tabi boşanmak istiyorsanız

Son düzenleme:
Eşinizin telegram hesabını kendinize nasıl yüklediniz?
ayarlara giriyorsunuz en üstte düzenle var ona tıklayın aşağıya inin başka hesap ekle çıkacak oradan cep nosunu girin. Karşı tarafın telefonuna kod gidiyor onu almanız lazım onu girince açılıyor.
Ama benim hatama düşmeyin girdikten sonra diğer telefonun teleframına bi 5 dk sonra giril kontrol edin mesajlara erişildi bildirimi gelecek onu görmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…