Şüphelerimiz var

lmnlmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
13
1
34
Merhaba. . 13 ağustosta adet olmuştum erkek arkadaşımla 3 eylülde sürtünme tarzı bişey yaşadık. Üetümde günlük ped ve kilot onun üstünde de kilot vardı. Onun kilodu biraz ıslaktı zevk suyu olabileceğinden korkup 1 dk sonra durdurduk. Korktuk ama 10 eylülde adet oldum. Ama beklediğimden 2 gün önce oldu. Adetim normal adet gibiydi sadece 3. gün yoğun kanamam olurken 3. gün sakin geçti o kanama 4. gün oldu. Bir de 17 eylülde bişeyler oldu. Size komik gelebilir ama elimi kilodunun üstünden penisine dokundurdum. Ama o yine korktu. Sonra elimi çekti. Anında ıslak mendille sildirdi ve eve gidince bol sabun ile yıkadım. Ama şuan adet olmam gerekirken olmuyorum. Bugün 33. gün oldu. Geçen hafta ağır bir stres yaşadım, sürekli kavga ediyoruz ve mevsim değişikliğinden şüpheleniyorum ama korkmuyor da değilim. Sizce hamile miyimdir? Yoksa bu adet gecikmesinin sebebi nedir?

Allah'ım sen sabır ver
Yaparken neden bunları dusunmediniz bide 1 kere yapmissiniz hata olduğunu anlamadiniz sanırım 2.kez yapmissiniz. Allah ıslah etsin günahlarınızi affetsin lütfen bu iğrenç durumdan acilen kurtulun kullandirmayin su erkeklere kendinizi sonra sizi kenara atıyorlar esinize saklayın kendinizi

Allah'ım sen sabır ver
Yaparken neden bunları dusunmediniz bide 1 kere yapmissiniz hata olduğunu anlamadiniz sanırım 2.kez yapmissiniz. Allah ıslah etsin günahlarınızi affetsin lütfen bu iğrenç durumdan acilen kurtulun kullandirmayin su erkeklere kendinizi sonra sizi kenara atıyorlar esinize saklayın kendinizi
Ya aslında ikinci olmadı. Olmayacaktı. Sadece dokundum üstünden. Biliyorum bu bile doğru değil ama ikincisi olmadı. Sürtünmeden sonra yeni ilişki gibi bişey olmadı. Sadece kilodun üstünden dokundum. Böyle bir hamile kalma olasılığı var mıdır? Yani kilodun üstünden dokundum. Kiloduma sürmedim. Biliyorum sürmeden nasıl olacak diyorsunuz ama insan iyi bişeyler duymak istiyor. Zaten git gide azalttık artık o bile olmayacak. O benden çok korkuyor.

Ne diyim? Doktor değilim test yapin
Umarım hamile degilsinizdir

Gördüğüm ilk adet hamile olmadığımı tescil eder mi? Normal adet gibiydi. İkinci olayda zaten mucize olur da.

Şuan adet oldum. Normal adet. Konu kesin kapanır mı? sürtünmeden sonraki ikinci adet.

Birşey sormak istiyorum. Üstüne görme değil de gerçek adet görüp hamile kalan var mı? Yani böyle bişey olabilir mi? sürtünmeden sonra 2 adet gördüm ama korkuyorum. Full normal adet görüp (dediğim gibi üstüne görme değil) 5-6 aylıkken fark eden var mı? Bu mümkün mü

hepımızın super guclerı var 2 sanıye gozumle okutucam hemen sonucu soylıcem
28 yasını doldurunca sende bu super guclere sahıp olcaksın
şaka gıbısınız vallahı ya :KK70:
banyo terlıgıyle vurasım gelıyor :KK70:

hepımızın super guclerı var 2 sanıye gozumle okutucam hemen sonucu soylıcem
28 yasını doldurunca sende bu super guclere sahıp olcaksın
şaka gıbısınız vallahı ya :KK70:
banyo terlıgıyle vurasım gelıyor :KK70:
Ne diyosun pardon? Saçmaladın da baya. Biz doktor muyuz özel güçlerimiz mi var diyecekseniz bu forum neden var? İnsanlar neden soru soruyor?

Ne diyosun pardon? Saçmaladın da baya. Biz doktor muyuz özel güçlerimiz mi var diyecekseniz bu forum neden var? İnsanlar neden soru soruyor?
:KK70: :KK70: D ben mı sacmaladım :KK70:

pekı mutlu edıcek seyler soylıyım
kayınvalıdem ılk 6 ay normal adet olmus karnı buyuyunce hamıle oldugunu anlamıs 3 hamılelıgındede hep aynısı olmus

hadı bakalım

:KK70: :KK70: D ben mı sacmaladım :KK70:

pekı mutlu edıcek seyler soylıyım
kayınvalıdem ılk 6 ay normal adet olmus karnı buyuyunce hamıle oldugunu anlamıs 3 hamılelıgındede hep aynısı olmus

hadı bakalım
Hayır diğer sayfalarda hamileyken gerçekten adet gördüğünü ve şans eseri 5. ayda öğrendiğini iddia eden yazılar gördüm de. O yüzden sordum

Merhaba. . 13 ağustosta adet olmuştum erkek arkadaşımla 3 eylülde sürtünme tarzı bişey yaşadık. Üetümde günlük ped ve kilot onun üstünde de kilot vardı. Onun kilodu biraz ıslaktı zevk suyu olabileceğinden korkup 1 dk sonra durdurduk. Korktuk ama 10 eylülde adet oldum. Ama beklediğimden 2 gün önce oldu. Adetim normal adet gibiydi sadece 3. gün yoğun kanamam olurken 3. gün sakin geçti o kanama 4. gün oldu. Bir de 17 eylülde bişeyler oldu. Size komik gelebilir ama elimi kilodunun üstünden penisine dokundurdum. Ama o yine korktu. Sonra elimi çekti. Anında ıslak mendille sildirdi ve eve gidince bol sabun ile yıkadım. Ama şuan adet olmam gerekirken olmuyorum. Bugün 33. gün oldu. Geçen hafta ağır bir stres yaşadım, sürekli kavga ediyoruz ve mevsim değişikliğinden şüpheleniyorum ama korkmuyor da değilim. Sizce hamile miyimdir? Yoksa bu adet gecikmesinin sebebi nedir?
Senin ve onun üzerinde iç çamaşırı var diyorsun 1 kerede adet gördüm diyorsun bu durumda hamile olmazsinki canım konuyu yanlış anlamadım değil mi? Bu arada insanların yasantilari kendilerini ilgilendirir yargılamak kimseye düşmez. Adet gecikmesinin birçok sebebi olabilir. Stres ilac kullanimi gibi yinede içim rahat etmez diyorsan gebelik testi alıp yapabilirsin ama inan bana bu kadar basit olmuyor hamile kalmak

Senin ve onun üzerinde iç çamaşırı var diyorsun 1 kerede adet gördüm diyorsun bu durumda hamile olmazsinki canım konuyu yanlış anlamadım değil mi? Bu arada insanların yasantilari kendilerini ilgilendirir yargılamak kimseye düşmez. Adet gecikmesinin birçok sebebi olabilir. Stres ilac kullanimi gibi yinede içim rahat etmez diyorsan gebelik testi alıp yapabilirsin ama inan bana bu kadar basit olmuyor hamile kalmak
2. adetimi de gördüm. Sadece bazıları 5 ay normal adet görüp şans eseri öğrendiğini söyleyenler var ve korkuyprum

2. adetimi de gördüm. Sadece bazıları 5 ay normal adet görüp şans eseri öğrendiğini söyleyenler var ve korkuyprum
Korkma canım rahat ol. Zaten Sen yazmissin 2 mizdede ic çamaşırı var diye gerçekten de bu kadar basit değil emin ol bundan

Peki başka bir olay olsa atıyorum yani. 2 kere adet gördün normal. Bitti denir mi? 5 ay normal adet görüp hamile olduğunu 5 ay sonra fark eden biri var. Sizce doğru olabili rmi mümkün mü?

Kaç yasindasin canım? O söylemiş olduğun gebeliklerde muhakkak kadinlarda başka bir problem vardir. Ya bir miyom ya bir kist tarzı birseyler . mesela ben yaklaşık 6 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum olmuyor

25 yaşındayım. Çocuk olmasından korkuyorum. Adet öncesi Her gün normal akıntım oldu. Mayısta şüpheli bir ilişki daha yaşamıştım yine temas olmadı onda parmağında falan kalmıştı sperm onu içeri soktu boşaldıktan 10 dk sonra. Ama ondan sonra hep normal adet oldum. Normal adet olursam yani mesele biter dimi. Mayıstan beri 5 son korktuğum olaydan sonra da 2 kere adet oldum.

lmnlmn .!.:
25 yaşındayım. Çocuk olmasından korkuyorum. Adet öncesi Her gün normal akıntım oldu. Mayısta şüpheli bir ilişki daha yaşamıştım yine temas olmadı onda parmağında falan kalmıştı sperm onu içeri soktu boşaldıktan 10 dk sonra. Ama ondan sonra hep normal adet oldum. Normal adet olursam yani mesele biter dimi. Mayıstan beri 5 son korktuğum olaydan sonra da 2 kere adet oldum.
Birşey çıkacağını sanmıyorum lütfen biraz rahatla.

X