• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerim boş yere mi?..

Daha önce vukuatı yoksa içerken çocuk ve kadın istemiyor olabilir yanında bilerek açmamıştır.. Ayrıca sürekli içen biri bir kaç birayla sızmaz hatta birayla sızmak ney kasa kasa içsen sızma etkisi ancak yaratır .

Daha önce vukuatı yoksa içerken çocuk ve kadın istemiyor olabilir yanında bilerek açmamıştır.. Ayrıca sürekli içen biri bir kaç birayla sızmaz hatta birayla sızmak ney kasa kasa içsen sızma etkisi ancak yaratır .
Zaten 1,5 litrelik rakı içtiğinde bile duymuştu kapıyı daha önce.

Merhaba hanımlar,
Anlatacaklarımı lütfen bir cinayeti çözer gibi sabırla dinleyin parçaları birleştirin. Zira ben düşünmekten bitap düştüm :KK43:

İçimi kemiren bir şüpheden bahsetmek istiyorum. Evimle annemlerin evinin arası arabayla 5 dakika sürüyor. Eşim uzun zaman önce anahtarını kaybettiği için evin anahtarını birimiz bir yere gidecek olduğunda eve kim erken gelecekse anahtarı o alıyor. Ben de bugün annemlere gelmiştim. Akşam üstü eşimle telefonla konuştuğumuzda istersen iftarı da orada yap dedi. Eşim ailemle görüşmüyor bu arada. Bir gün önce de annemlerle iftar yapmıştım, onların arkadaşlarıyla program yaptıklarını ve iftara dışarıda olacaklarını söyledim. Eşim de tamam masraf yapmasınlar vs deyince istersem katılabilirim onlara masrafımı seve seve üstlenirler dedim. Araları bozuk olduğu için eşim genelde lafla sataşır aileme ben de cevabını veririm. Sonra da hadi git güzelce yemeğini ye ailenle, bu kıyağımı da unutma diye şakayla karışık takıldı. Bu detayı anlatacaklarım için yazıyorum. Bu arada bugün evin anahtarını yaptıracağımı söylemiştim eşime; akşam üstü anahtarı alıp eve geçmek için aradığında anahtarı yaptırıp yaptırmadığımı sordu ben de yaptıramadım beklemek istemedim dedim. Eşim akşam iş çıkışında geldi ve anahtarı aldı. İftar için de kardeşimle ben annemlerin arkadaşlarıyla gittiği yere gitmek yerine daha güzel bir yerde yapalım diye kararlaştırdık. Evin önünde araba duruyordu. Annemleri arkadaşları aldı gittiler biz de oyalandığımız için iftarı evde yaptık kardeşimle. Araba da dolayısıyla kapının önünde. Bu da ayrı bir detay. İftar yaparken daha çorba içerken eşim aradı. Neredesin gittiniz mi diye sordu. Ben de geciktiğimiz için gidemediğimizi söyledim. Telefonu normal bir şekilde kapattık. Saat gece 12 oldu. 1,5 yaşında bebeğim var. Eve babam bıraktı bizi. Eve daha girmeden dışarıdan kimse yok sanırım diye konuştuk babamla. Çünkü pencereye yansıyan ne tv ışığı ne bir ses hiçbir şey yoktu. Kapıya vurdum baya bir, açan olmadı. Eşimi arıyorum çalıyor açmıyor. Çaresiz bebekte olduğu için annemlere döndük. Babamda evimin anahtarı vardı onu aldık ama bebeğimin çok uykusu geldiği için onu uyutup öyle çıkmak zorunda kaldım. Şimdi keşke hemen dönseydim anahtarı alıp diyorum ama oldu bir kere artık geri dönüşü yok :/ Bebeğim uyuyana kadar 1 saat geçti. 1 saat sonra eve gitttiğimde pencereye televizyonun ışığı yansıyordu. Kapıya gittim vurdum yine açan yok. Eşimi aradım bu kez telefonun sesi dış kapıdan duyuluyordu. Anahtarla açmayı denedim arkasında anahtar olduğu için açılmıyordu. Neyse ki eşim açtı daha sonra gözler kırmızı ( içiyor birkaç bira içmiş) uyuyakalmışım dedi. Evde ses yoktu telefonun çalıyordu sesi yoktu diye sorduğumda sen sinirden duymamışsındır salonda duruyordu hiç oynamadım sesiyle yatak odasında uyuyordum dedi. Büyük yeminler ediyor vs ama aklım da almıyor. İlk gittiğimde ne tv nun sesi ışığı ne de telefonunun sesi gelmedi. İkincisinde ise ikisi de açıktı. Sorduğumda uyuduğunu hiçbir şeye dokunmadığını falan söyledi ama o zaman dış kapıdan ilk gittiğimde duymadığım telefonun zil sesi ikincide nasıl duyuluyordu? Siz olsanız ne düşünürsünüz? Yeminler ediyor ben uyuyordum telefona dokunmadım diye. Tv için de aynısını söyledi bir şey yapmadım açıktı dedi. Ama içime sinmiyor ve yalan söylediğini düşünüyorum. Lütfen siz de fikir yürütün ne yapabilirim? Binanın kamera kayıtları vardır girişte ama nasıl islerim onu da bilmiyorum. Kocaman site sonuçta yönetim vs zor bir şey. Her izlemek isteyene görüntüleri de izleteceklerini sanmıyorum. Ne yapmalıyım sizce? :KK43:
Evinizden eşya kaybolduğunu hırsızın, bir yakınınız olduğunu düşündüğünüzü ve o yüzden polise gidemeyeceğinizi söyleyip, rica edin belki izletirler.

Haklısınız. Aslında yaşadıklarımız ciddi ders oldu diye düşündüm. Güvensizlik de duymuyordum. Ama böyle bir şeyle karşılaşınca insanın aklına her şey geliyor. Şiddet sorunu bitmişti çünkü polisi çağıracağımı biliyor eğer bir şey yaparsa. Buna rağmen dün gece sen niye 12’de geliyorsun diye konuyu çarpıtmaya kalktı. Bana tam bir suçlu savunması gibi geldi bilmiyorum...

Sadece polis korkusu nedeniyle size şiddet uygulamıyorsa şiddet bitmiştir denemez. Şiddetin kaynağı eşiniz çünkü. Sadece şiddet meyili uykuya dalmış bir süre. Güvensizlikte duymuyordum diyorsunuz ancak bu anlattığınız olay sıradan aileleri tedirgin edecek bir durum değildir. Eşinize güvenmediğiniz için şüpheleniyorsunuz. Ve evet sizi suçlayarak tam bir suçlu savunması yapmış.

Eşinizin başka kadınlarla flörtleşmeleri vardı, şiddet vardı ve alkol hala var. Bunlar eşinizin negatif yönleri. Eşinizin, tüm bunların üstesinden gelebilmenizi sağlayan, pozitif yönleri nelerdir acaba?

Tüm konuda benim de bu dikkatimi çekti

Babada anahtar varsa neden siz tek anahtara mahkum modundasınız

Bir de 1,5 yaşında çocuk ile annenlerin arkadaşları ile iftara gitme fikri bana çokkk uzak geldi

O çocuğun gece 12 ye kadar oturması da sonra uykusu geldi vs modu da

Babam kapıda beni bırakır gider anahtarı alır gelirdi
Beni neden götürsün ki in bin zaten yol 5 dakika imiş
Bebek yanımda olduğu ve uykusu geldiği için annemlere geçip çocuğu yatırdım. Normalde 9 da en geç uyur ama akşam iftara gideceğimiz için akşam üzeri uyutmuştum ondan gece 12 de uykusu geldi. Evde olmamıza rağmen uyumadı. Anahtar meselesine gelince, babamdaki anahtardan eşimin haberi yoktu yanımıza almayı unutmuştuk. Keşke bebeği anneme verip geri dönseydim diyorum şimdi ama bebeğimin uyuması gerektiği için 1 saat süreceğini kestiremediğim için eve dönmekte geç kaldım :/

Eşim normalde bana karşı çok ilgili alakalıdır diyemeyeceğim. En çok kendini sever. Kendinden sonra bebeğimiz ben falan gelirim. Aşırı beğenilmekte hoşlanır. Dikkat çekmek ister girdiği ortamda kadın ya da erkek fark etmeksizin. Telefonu sürekli 7/24 elindedir. Tuvalete bile telefonla gider. Ama bakıp incelediğimde hiçbir şey bulamam. Çok iyidir saklama konusunda. Geceleri uyumaz geç yatar. Böyle işte...
Ortak şeyler olsaymus dısarı cıktıgında sızıde gotursun. Ruvalete telefonla gırınce yok artık tuvalette telefonla ne ısın varki diye sorun. Benm esım bı defa dusa telefonla gırdı ama youtubedan muzık aCıpta gırdı muzıgın sesı gelıyor dus sesı de gelıyor bişey yaomadıgını bildigm halde masus hayırdır teelfonla dusamı girilir bişeylerni izliyosun dedim ne izleyebilrm muzık actm dedı ki boyle seylerı takabılcegmı dusundugu ıcın bidaha telsfınu ne banyo tuvalet.sokmadı. Neyse. Su içmesi konusunda mesela zamanunda evı bırakıp bosanma yoluna kadr gidebilmilssiniz içki konusundada cıddı bıseyler bi kriz yapsanız bıdaha ıcmese cunku içen erkekler gebellikle hiçbirseyi umursamıyor hıcbırseyın sonuclarına katlanıp ugrasmıyor rahat takılıyorlar. Bu ıckı yuzunden olabılırmı sıze tavırları vs bıgun karsınıza alın öyle agız ucuyla uyarmak yerube. Cıddı cıddı otuurp konusun su ıckıyı bırakması ıcın. Alkolun oldugu hıcbır evde malesef huzur yok ne esım ne kendı aılem ne esımın aılesı zerre alkolu agızlarına surmezler esım üniversşteye gidecekken kazanamamıs amcası ve kuzenlerıde evde mangak gibi biley yapıp kafa dagıtsub dıye içirmişler bi bardak ama sonradan unı kazanınca kıtapları cok sevıyor esım kıtap okudukca hayatını sorgulamaya baslamıs sonra namaza baslamıs o ıctıgı bır bardak ıcın bıle hala tovbe edıyor ılk ve son kez gencken ıcmıs yanı. Inan hıcbır kavgamız yok cok sukur bazen kıtap okuma saatı yapar evdebazen film gecesı hazırlar evde bazen senı bıkac gundur dısarı cıkarmıyorum sıklmıssıbdır dıyo dısarı cıkarıyor ama evım okadr hzuurku kı hıc dısarı cıkmak ıstemıyorm. Ya bılmıykrum evımı ovmek ıxın degıl tabı ben de daha 7 aylık evlıyum ılerde ne olur ne gosterır allah bılemem ama alkol yok huzur var. İnşallah esıne bıraktırrsun ve yuvanı saglamlastırsın ama esıne soyle yuvan dagılaın ıstemıyoraan su illeti bırak sen evlı barklı cocukl uadamsın su laylaylom gibi dısarı gecmezlerınu bırak vs cıddı ıddı konus sennde ıcın rahata kavussun dusundugun gıbı yanlıs bısey varsa allah evladının hatrına karsına cıkarır bırsekılde belkı adamda artk senun dedektıfcılıgını bıldıgı ıcın yapsa bıle iz bırakmaz. Sen herseyden once alkol ısıbı hallat

Bebek yanımda olduğu ve uykusu geldiği için annemlere geçip çocuğu yatırdım. Normalde 9 da en geç uyur ama akşam iftara gideceğimiz için akşam üzeri uyutmuştum ondan gece 12 de uykusu geldi. Evde olmamıza rağmen uyumadı. Anahtar meselesine gelince, babamdaki anahtardan eşimin haberi yoktu yanımıza almayı unutmuştuk. Keşke bebeği anneme verip geri dönseydim diyorum şimdi ama bebeğimin uyuması gerektiği için 1 saat süreceğini kestiremediğim için eve dönmekte geç kaldım :/

Kameraya baksana buraya yazacagına...temizlikçinin giriş cıkısına bakıcam iyi fikirdi

Bnce çok düşünmeyin..Şüphe şüpheyi doğurur. Düşündükçe artar.. Birşey yapamazsınız , söyleyemezsiniz. ki bence böyle durumlarda emin olunmadıkça sessizlikten yanayım ben belli etmeyin şüphelendiğinizi ki düşündüğünz gibi bişy var ise dikkatli olmak zorunda kalmasın. Ama ben sanmıyorum yani böyle oldugunu. Ben uykuyu severim yada mesela uyku sersemliği ile çoğu şeyi yapıp hatırlamam.. hem anahtar yedeğini de çıkarın bence madem içiniz rahat değil anahtar yedeği çıkardgnızı söylemeyin.. O sizde yok sansın..

Sadece polis korkusu nedeniyle size şiddet uygulamıyorsa şiddet bitmiştir denemez. Şiddetin kaynağı eşiniz çünkü. Sadece şiddet meyili uykuya dalmış bir süre. Güvensizlikte duymuyordum diyorsunuz ancak bu anlattığınız olay sıradan aileleri tedirgin edecek bir durum değildir. Eşinize güvenmediğiniz için şüpheleniyorsunuz. Ve evet sizi suçlayarak tam bir suçlu savunması yapmış.

Eşinizin başka kadınlarla flörtleşmeleri vardı, şiddet vardı ve alkol hala var. Bunlar eşinizin negatif yönleri. Eşinizin, tüm bunların üstesinden gelebilmenizi sağlayan, pozitif yönleri nelerdir acaba?
Alkol problemi son 2 yıldır ortaya çıktı. Şiddet dediğiniz gibi pasifize olsa da pişmanlık duyduğunu sanmıyorum. Farkındalık hep kendi bakış açısıyla çünkü.

bebeği uyuttuğunuzu anladım da ben neden evin önünde beklemediğinizi anlamadım

yani inmişsiniz kapıyı çalmışsınız telefon ile aramışsınız

bunlar olurken babanız çok rahat araba ile gider gelirdi

yani bebek ile birlikte tekrar annelere gitmeye eve çıkmaya vs gerek yok

ya da siz fazla mı onlarla bir arada yaşıyorsunuz

cidden kapıda kalsam kucağımda bebekle araba ile babam anahtarı alıp gelecekse beklerim orada kucağımda bebek arabaya tekrar inip tekrar binmek çok daha zor

konu eşinizden çok, öncelik değerlendirmelerindeki gariplikte

yani eşinizin akşam sen de annenlerin arkadaşları ile git dediğinde benim ne işim var demek yerine garip tavırlara girmenizde

dün de onlarda olmanıza rağmen bugün de yine onlarda olmanızda yani çocuğunuz olmasa anlarım da 1,5 yaşında bebekle her gün annenizde neden iftara yemeğe vs kalıyorsunuz ki

kardeşimle iftara gidecektik demişsiniz gitmemişsiniz eşiniz de bunu biliyor zaten neden evinize gitmediniz araba da varmış kapı önünde neden gece 12 ye kadar oturdunuz

yani bence kopuk olan başka şeyler var aranızda

şahsen ben de içerdim 3-5 bira, eşim bebeğimizi alıp her gece annesinde takılsa, evimizde benimle zaman geçirmek yerine kardeşi ile annesinin evinde oturmayı yeğlese

Merhaba hanımlar,
Anlatacaklarımı lütfen bir cinayeti çözer gibi sabırla dinleyin parçaları birleştirin. Zira ben düşünmekten bitap düştüm :KK43:

İçimi kemiren bir şüpheden bahsetmek istiyorum. Evimle annemlerin evinin arası arabayla 5 dakika sürüyor. Eşim uzun zaman önce anahtarını kaybettiği için evin anahtarını birimiz bir yere gidecek olduğunda eve kim erken gelecekse anahtarı o alıyor. Ben de bugün annemlere gelmiştim. Akşam üstü eşimle telefonla konuştuğumuzda istersen iftarı da orada yap dedi. Eşim ailemle görüşmüyor bu arada. Bir gün önce de annemlerle iftar yapmıştım, onların arkadaşlarıyla program yaptıklarını ve iftara dışarıda olacaklarını söyledim. Eşim de tamam masraf yapmasınlar vs deyince istersem katılabilirim onlara masrafımı seve seve üstlenirler dedim. Araları bozuk olduğu için eşim genelde lafla sataşır aileme ben de cevabını veririm. Sonra da hadi git güzelce yemeğini ye ailenle, bu kıyağımı da unutma diye şakayla karışık takıldı. Bu detayı anlatacaklarım için yazıyorum. Bu arada bugün evin anahtarını yaptıracağımı söylemiştim eşime; akşam üstü anahtarı alıp eve geçmek için aradığında anahtarı yaptırıp yaptırmadığımı sordu ben de yaptıramadım beklemek istemedim dedim. Eşim akşam iş çıkışında geldi ve anahtarı aldı. İftar için de kardeşimle ben annemlerin arkadaşlarıyla gittiği yere gitmek yerine daha güzel bir yerde yapalım diye kararlaştırdık. Evin önünde araba duruyordu. Annemleri arkadaşları aldı gittiler biz de oyalandığımız için iftarı evde yaptık kardeşimle. Araba da dolayısıyla kapının önünde. Bu da ayrı bir detay. İftar yaparken daha çorba içerken eşim aradı. Neredesin gittiniz mi diye sordu. Ben de geciktiğimiz için gidemediğimizi söyledim. Telefonu normal bir şekilde kapattık. Saat gece 12 oldu. 1,5 yaşında bebeğim var. Eve babam bıraktı bizi. Eve daha girmeden dışarıdan kimse yok sanırım diye konuştuk babamla. Çünkü pencereye yansıyan ne tv ışığı ne bir ses hiçbir şey yoktu. Kapıya vurdum baya bir, açan olmadı. Eşimi arıyorum çalıyor açmıyor. Çaresiz bebekte olduğu için annemlere döndük. Babamda evimin anahtarı vardı onu aldık ama bebeğimin çok uykusu geldiği için onu uyutup öyle çıkmak zorunda kaldım. Şimdi keşke hemen dönseydim anahtarı alıp diyorum ama oldu bir kere artık geri dönüşü yok :/ Bebeğim uyuyana kadar 1 saat geçti. 1 saat sonra eve gitttiğimde pencereye televizyonun ışığı yansıyordu. Kapıya gittim vurdum yine açan yok. Eşimi aradım bu kez telefonun sesi dış kapıdan duyuluyordu. Anahtarla açmayı denedim arkasında anahtar olduğu için açılmıyordu. Neyse ki eşim açtı daha sonra gözler kırmızı ( içiyor birkaç bira içmiş) uyuyakalmışım dedi. Evde ses yoktu telefonun çalıyordu sesi yoktu diye sorduğumda sen sinirden duymamışsındır salonda duruyordu hiç oynamadım sesiyle yatak odasında uyuyordum dedi. Büyük yeminler ediyor vs ama aklım da almıyor. İlk gittiğimde ne tv nun sesi ışığı ne de telefonunun sesi gelmedi. İkincisinde ise ikisi de açıktı. Sorduğumda uyuduğunu hiçbir şeye dokunmadığını falan söyledi ama o zaman dış kapıdan ilk gittiğimde duymadığım telefonun zil sesi ikincide nasıl duyuluyordu? Siz olsanız ne düşünürsünüz? Yeminler ediyor ben uyuyordum telefona dokunmadım diye. Tv için de aynısını söyledi bir şey yapmadım açıktı dedi. Ama içime sinmiyor ve yalan söylediğini düşünüyorum. Lütfen siz de fikir yürütün ne yapabilirim? Binanın kamera kayıtları vardır girişte ama nasıl islerim onu da bilmiyorum. Kocaman site sonuçta yönetim vs zor bir şey. Her izlemek isteyene görüntüleri de izleteceklerini sanmıyorum. Ne yapmalıyım sizce? :KK43:
Sizin bu adamla hala neden evli olduğunuzu merak ediyorum ben de.

cidden kapıda kalsam kucağımda bebekle araba ile babam anahtarı alıp gelecekse beklerim orada kucağımda bebek arabaya tekrar inip tekrar binmek çok daha zor

yani eşinizin akşam sen de annenlerin arkadaşları ile git dediğinde benim ne işim var demek yerine garip tavırlara girmenizde

dün de onlarda olmanıza rağmen bugün de yine onlarda olmanızda yani çocuğunuz olmasa anlarım da 1,5 yaşında bebekle her gün annenizde neden iftara yemeğe vs kalıyorsunuz ki

kardeşimle iftara gidecektik demişsiniz gitmemişsiniz eşiniz de bunu biliyor zaten neden evinize gitmediniz araba da varmış kapı önünde neden gece 12 ye kadar oturdunuz

şahsen ben de içerdim 3-5 bira, eşim bebeğimizi alıp her gece annesinde takılsa, evimizde benimle zaman geçirmek yerine kardeşi ile annesinin evinde oturmayı yeğlese

Kimse bir ailenin içini bilmeden böyle yorumlar yapmamalı bence. Ailemle her gece iftar yapmıyorum. İftar ve sahurda yalnızım evde olduğum zamanlarda. Eşim oruç tutmadığı için arada iftarda birlikteyiz çünkü ya yemiyor ya da oturuyor sahurda ama masaya gelip yemiyor. Evde olduğu zamanlarda daha çok telefonuyla ilgilenir. Geceleri arkadaşlarıyla konuşur vs. Ben ailemle sürekli bir arada değilim. Haftanın her günü birlikte değilim dediğiniz gibi. Normalde eve geçecektim eşim iftarı ailenle yap dediği için kaldım. Dışarı çıkacaklar eve gelirim dediğimde masraf olmasın ailene tabi dedi. Kinayeli bir şekilde. Ailem her şeye yardım ettiği halde eşim eleştirmek için yer arar. Ben de masrafımı üstlenmek istemeyeceklerini düşünmesin diye kabul ettim teklifini. Kardeşimle iftar yapma fikri sonradan ortaya çıktı. Şöyle düşünün; bebek var eve gidip oruç bir halde yemek hazırlamak yerine kardeşimle dışarıda iftar yapıp sonra eve geçerim diye düşündüm. Gece 12’ye kadar kalma sebebim kardeşime sürpriz doğum günü hazırladığımız içindi. Yani öncesinde kutlamıştık ama komşularla sürpriz yaptık. Bunları anlatırsam çok uzar diye anlatmamıştım.
Anahtar meselesinde ise; evet babam anahtarı alıp gelebilirdi ben de beklerdim ama bebekle beraber kapıda daha fazla beklemek istemedim gidip hemen yatırıp geri gelirim diye düşündüm. Uyumasının uzun süreceğini düşünemedim.

Bu arada şahsen ben de içerdim eşim sürekli ailesiyle olsa demişsiniz. Dediğim gibi ailenin içini bilmeden tahmini olarak yorum yapıyorsunuz. Ben haftanın her günü evde olduğumda da eşim geceleri içiyor. Aldatsa aldatan erkeklerin savunması gibi sen de evinin başında olsaydın diyecek zihniyetle aldatılan kadını suçlayacak gibisiniz...

Back