Merhaba, aradan olumsuz yorumlarimi cimbizlayan arkadaslar ve gelecekte ameliyat olacaklar icin, durumu tekrar ozetlemek istiyorum.
1.Lipodem cerrahi tedavisi icin(zaten suan baska tedavisi mevcut degil) Ahmet karacalari ve superdry teknigini tek gecerim. Sonuctan son derece memnunum.
2.ameliyatin kendisi hicbir agri aci yaratmiyor. Evet sonraki gunler yuksek basincli corap caninizi yakiyor. Tabii ki bu herkesin kisisel agri esigi ile ilgili. 2.gunumde "bilseydim bu kadar zor oldugunu ameliyati olmazdim" diye yazmisim bundan cok etkilenen olmus. Arkadaslar, o an corabin acisiyla ilk hafta boyu boyle dusundum evet.
**Bu benim kisisel can acisi dayanikliligimla da ilgili, benim acim size sinek isirigi gelebilir.**
Sonraki onlarca olumlu cumlem, ayni gunlerde
"Doktorumu cok seviyorum, sadece onu gormek bile moralimi duzeltti" yazmisim.
"Tek sikinti corap" yazmisim. "Goruntuden cok memnunum" deyip olculerimi vermisim.
Acaba buralardan neleri cimbizlayip hocaya kadar yansittiniz? Aynaya bakin ve ne kadar sacma bisey yaptiginizi bir dusunun. Bir kere buradan okudugunu hocayla paylasmak nedir. Bu bir KISISEL fikir ve agri esigi,psikoloji,yani kisinin kendisine cok OZNEL yaptigi yorumlar. Sizin kisisel karariniz bir yorumdan bu derece etkilenmemeli.
3. Bir hekim olarak da sunu vurguluyorum. superdry lipodem tedavisi icin en guvenli,en hizli iyilestiren ve goruntu olarak da en guzel sonucu veren yontem. Makalelere bakabilirsiniz. ve bu yontemin sahibi ve duayeni de benim doktorum.
Ayrica gelecekte cok kereler daha baska
estetik cerrahi ameliyatlarinda yine tercih edecegim tek hekim.
Kisaca, sonuctan inanilmaz mutluyum. Bacaklarim tam istedigim gibi oldu,selulit goruntusu dahi cozuldu. Hayata dondum,spor ve saglikli beslenmeye motivasyonum artik bitmiyor.
Ilk gunler canimi yakan coraplara gelince, ihtiyacim olmadigi halde onlari atmadim, cunku onlara minnettarim. O zaman bile belirtmistim, bu coraplar odemin cabuk gidip bacaginizin guzel sekillenmesi icin cok ONEMLI. Surecin bir parcasi.
LUTFEN 7.AYIMDA YAZDIGIM BU GUNCEL YORUMLARI DIKKATE ALIN. Ameliyati ve superdry i lipodem hastasi olan herkese sonuna kadar tavsiye ediyorum. Artik bana bu konuda birsey sormayin.
Son olarak guncel olculerim: bilek 20.5 cm alt baldir: 33.5 cm ust bacak cevresi(hemen kalcanin 4 parmak altindan) 51 cm. Durumum sporu gecici sure biraktigim ve bir suru cikolata yedigim halde de korunuyor.
Hosca kalin.