Saç Bakım Ürünleri Süper bir yağ

Arkadaşlar saçımın uzaması için badem yağı kullanmak istiyorum,kullananlar sonucunu yazabilir mi ? Gerçekten zaman kaybetmek istemiyorum kesin çözüm bulabilceğim ürünü kullanmak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.

**** ben de hintyağıve badem yağını eşit şekilde karıştırıp saçıma sürüyorum akşamda sabaha kadar kalıyor yeni başladım faydasını görürsem yazarım .

sadece sac dökülmelerine karsı mı bu ? benim sacların ince telli ve az gürlesmesini istiyorum gürlestirir mi acaba

Bende sipariş verdim kargo yola çıkmış gelir heralde bir kaç güne. Nasıl uyguluyorsun saçına anlatabilir misin biraz acaba?

özel bi yöntemim yok bir gün kalıyo ertesi gün yıkıyorum eşimde kullanıyo dökülme için onda etki etti dökülmesini durdurdu ben sağlık için kullanıyorumm

bu ürünü ben de aldım bu son katalogtan 6 tl indirimli .kaç gün oldu bilmiyorum ama saçımın 1,5 santim uzadığını görüyorum ama bu aylık olağan uzama mı yoksa ürün mü etkiledi bilmiyorum .

geçen ay 2sinde sipariş vermişim.4-5günde geldi siparişim.yaklaşık 1 ayda 2 cm.bugün ölçtüm..yok bu cidden güzel bi ürün.benim gibi ince telli saçı uzamayan biri için şahane bi etki ama şimdilik.

bahsedilen ürün orflimein saç kremi mi acaba ben anlayamadım ? yoksa ayrıca bir bakım yağı mı var?

gerçekten 4cmlik bir uzama gördünmü?
saç uçlarındaki kırıklara iyi geldi mi?
ben şimdi sinameki kürü(uzatmak için) kullanıyorumda ikisi aynı anda çok yorar mı acaba saçımı?
ve kokusu kalıcı mı?

çok soru sordum affola :)

bahsedilen ürün orflimein saç kremi mi acaba ben anlayamadım ? yoksa ayrıca bir bakım yağı mı var?

bahsedılen urun bır sac bakım yagı hanımefendı, aynı badem yagı gıbı dusunun... saca surup 4-5 saat sonra yıkıyorsunuz.

ürünü son bır yıldır ara ara kullanıyorum, ıhtıyac hıssettıkce...
uzama gerceklesıyor evet,
sinamekı yaptıgımda dıbe sınamekı uclara ve boylara bunu suruyorum,
bır tane kırıgım yok, ınce tellı ve sık duzlestırıcı kullanan bır ınsanım.
kokusu bıldıgınız hındıstan cvızı, ıkı uc gun gıdıyor kokusu , o sırada tekrar yıkamanız gerekıyor zaten, sacın normal yaglanma suresı bu :)
bır de katalogda bulursanız stok yapmalısınız kolay kolay gırmıyor kataloga..

son katalogda göremedim ben ama

kasım katalogunda vardı, bırde ocak katalogunda var fıyatını sımdı hatırlayamadım ama %40 ındırımlı oldugu kalmıs aklımda..

umarım yardımcı olabılmısımdır
ve evet bu urun sadece orıflame de var
muadıllerı vardır kesın ama ben baska urun denemedım hıc.

not: orıflame temsılcısıyım ama baskasına satıs yapmıyorum, o yuzden sıparıs verır mısın mesajları gelmesın lutfen.

cevabınız için teşekkür ederim :) şuan 8 haftalık sinameki sonucu 2 haftalık dinlenme süresindeyim, bu 2 hafta bunu uygulayacağım diplere..
peki diplere sürmezsek yinede aynı etkiyi gösterir mi? temsilci diplere sürülmesi gerektiğini önermişti de.. hani dipten uzuyor ya saç..
son soruu.. tüm saça uygularsak bu çok çabuk bitmez mi? bayağı küçük çünküü..

Son düzenleme:
dün akşam uyguladım uyumadan..
annem uyuyor diye diplerime süremedim (beceremem çünkü)
boydan uca doğru sürdüm çünkü asıl sorunum uçlarla benim..
dibe sürmesek aynı faydayı görür müyüz? siz nasıl kullanıyorsunuz?

Ben 1 sene önce saçımı kestirmiştim pişman olmuştum sonra internette hc hair care bakım yağlarını gördüm satın aldım 40 tl ya 2 kez kullandım güzeldi ama şimdi üşeniyorum sizce kullanayım mı şu an saçlarımdan bi sıkıntım yok...

Bir de bu tür yağlar saçta bitlenmeye sebep olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…