cevabınız için teşekkür ederim :) şuan 8 haftalık sinameki sonucu 2 haftalık dinlenme süresindeyim, bu 2 hafta bunu uygulayacağım diplere..
peki diplere sürmezsek yinede aynı etkiyi gösterir mi? temsilci diplere sürülmesi gerektiğini önermişti de.. hani dipten uzuyor ya saç..
son soruu.. tüm saça uygularsak bu çok çabuk bitmez mi? bayağı küçük çünküü..
dün akşam uyguladım uyumadan..
annem uyuyor diye diplerime süremedim (beceremem çünkü)
boydan uca doğru sürdüm çünkü asıl sorunum uçlarla benim..
dibe sürmesek aynı faydayı görür müyüz? siz nasıl kullanıyorsunuz?
Ben 1 sene önce saçımı kestirmiştim pişman olmuştum sonra internette hc hair care bakım yağlarını gördüm satın aldım 40 tl ya 2 kez kullandım güzeldi ama şimdi üşeniyorum sizce kullanayım mı şu an saçlarımdan bi sıkıntım yok...
Bir de bu tür yağlar saçta bitlenmeye sebep olur mu?
5-6 ay önce aldım da kenarda duruyor kullanmayı unutmuşum iyi ki gördüm,hem saçları da uzatıyormuş. hemen süreyimm
cidden işe yarıyor mu acabaa ?
bu arada konu sahıbesının de yorumlarını duysam bana da ıyı gelecek
bitlenmeye sebep olmaz bence kullan çünkü saça bakımda yapıyosun yağlarlaBen 1 sene önce saçımı kestirmiştim pişman olmuştum sonra internette hc hair care bakım yağlarını gördüm satın aldım 40 tl ya 2 kez kullandım güzeldi ama şimdi üşeniyorum sizce kullanayım mı şu an saçlarımdan bi sıkıntım yok...
Bir de bu tür yağlar saçta bitlenmeye sebep olur mu?
diplerine tabiki sürmelisim diden başla saç uzamasııdün akşam uyguladım uyumadan..
annem uyuyor diye diplerime süremedim (beceremem çünkü)
boydan uca doğru sürdüm çünkü asıl sorunum uçlarla benim..
dibe sürmesek aynı faydayı görür müyüz? siz nasıl kullanıyorsunuz?
gerçekten 4cmlik bir uzama gördünmü?
saç uçlarındaki kırıklara iyi geldi mi?
ben şimdi sinameki kürü(uzatmak için) kullanıyorumda ikisi aynı anda çok yorar mı acaba saçımı?
ve kokusu kalıcı mı?
çok soru sordum affola :)
cnm ben tavsiye ettim deneyip görmeleri lazım kullanmak için mesela benim açımı sakinleştirmedi sadece uzattı ve parlaklaştırdı herkesde etkisi farklı ama koku müthiş yaa
cıdden mı, bende cok sasırmıstım sakınlestırınce? Pekı kırık olustu mu sızde?
Kokuya yorum yok, eşim bıle cooook sevıyor
yok kırık oluşmado hiççç evet kokusu bitiriyo eşlerii
yok kırık oluşmado hiççç evet kokusu bitiriyo eşlerii
o zaman kesin almalıyım :) son oriflame kataloğunda var mı yada nasıl temin edicemm
bu katalogda yok ama ocak katalogunda var
oriflame ürünü satan birini nerden bulcam ki
Kirik ve yipranmis saclarada iyi geliyor mu?