Saç Bakım Ürünleri Süper bir yağ

YusNes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.704
8
sadece 3. kullanuşım ama parlaklık müthiş dökülme yarı yarıya kesildii uzama ise 4 santimm ben çok memenun kaldım ssizlerle paylaşmak istedim bu ürünüü
Eki Görüntüle 507350
işte benim küçük mucizemm

şişenin üzeinde gördügüm kadarıyla hindistancevizi içerikli sanırım acaba içerigini tam olarak ögrenebilirmiyim:26:

kızlar haftada 1 gün yapıyorumm bu 3. haftam ama değişim gözle görülür şekilde evet %100 hindistan cevizi yağıı sıkıyosunuz benbeyaz ve muhteşem bir koku bir gün bekliyo saçta ertesi gün yıka süperr

Hafta sonları evden çıkmadığımız günlerde denemek lazım :)

ben öyle yapıyorum cumartesi akşam sürüyorum yatana kadar iyice çekiyoo pazarda yıkıyorum illede çıkacaksam topluyorumm

az önce bir yazı okudum burdaa ünlülerin saçını yapan özdemir bey de sadece hindistan ceviizi yağını kullanmalarını öneriyor çün kü en ince ayğ buymuş diğer yağların ise saçın nefes almasını engellediğini söylüyoo bilinçsizce aldım ama iyikide almışım dedim bir kez daha

İlla bu olması gerekmez diymi başka bir markanın da olur?
Denemeye çalışıcam ama bilmiyorum bıktım bu yağ işlerinden iyice

Saf hidistan cevizi yağı katı kıvamlıdır yalnız.
Şu an bahar aylarındayız, belki dışarıda sıvılaşabilir, lakin hindistan cevizi yağı 20 derecenin altında donar..

Gördüğüm kadarıyla sıkmalı şişede..Kışın donmuş yağ sıkılamayacağı için, %100 hindistan cevizi yağı olması olanaksız.

Hindistan cevizi yağının da bulunduğu karışım bir yağdır.

Son düzenleyen: Moderatör:

dediğin gibiyse %100dür çünkü sıkılmıyoo malesef baya bir çaba sarfediyorumm sıktıktan sonra elimde yavaş yavaş çözünmeye başlıyoo

İlla bu olması gerekmez diymi başka bir markanın da olur?
Denemeye çalışıcam ama bilmiyorum bıktım bu yağ işlerinden iyice

bilmiyorum başkasında etki görürümüsün ama sana garnti veriyorum uzamansıında olmasa bile sağlıklı bir saçın etkisini fark edeceksin

dediğin gibiyse %100dür çünkü sıkılmıyoo malesef baya bir çaba sarfediyorumm sıktıktan sonra elimde yavaş yavaş çözünmeye başlıyoo

Evet canım, elinde çözülmesi lazım..
O halde saf hindistan cevizi yağı..
Fiyatı nedir bunun?

ben kampanyadan 6 tlye aldım normalde 11 tl ama müthiş bi koku yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…