Elifcim ağzından bal damlıyor canım ama maalesef dün adet oldum gözüm şişti ağlamaktan ...Kaç aydır tutmadı nedir sorun anlamadım bu araştırma süreci de çok uzun zaman alır çok yoruldum çok üzgünüm......
aman beeeee
biriside yanilsin ne varr
olsun cnm hayirlisi artik zaten herseyden umudumu kestimmm
goguslerde buyudu diyon bak oda kiza isarett bi aci cok yiyom tursu oda kiz de bakalimm:roflol:
sag tarafta kiz pek duymamistim ben ya :1shok: gogus buyumesi ik baslarda bende de olmustu, o kan yenilenme zimbirtisi bende tutmadi ben 29.09.1978 esim 10 subat 1967 bebisi 27 mart gecesi yaptik sengözlerimebaksanab yildonumu hediyesi olarakyeni yikanmistimm
su yuzuk olayi derim ben ! ileri geri saga sola erkek daire cizerse kizzzz
tekrar ediyorum. kiz bebegi olmayanlar , ay kadin kizsiz olur mu ayol ? benim esim mesela bi bebegimiz olursa onu erkek tercih eder sanirim ama bence bi kiz yeter artar bile . onun icin erkek yapmak isterim ama ne bileyim garibime gidiyor dusunurken ?
ah bi dogsunnn, 10. kiziniz olsa , ya da 10. oglunuz , yine onun ayak parmagi icin olesiniz gelecek her baktiginizda evlat bambaska bisey
ay ne güzel canim yeni okudum cok sevindim valla hadi hayirlisi canim benimarkadaslar az once idrar testi yaptim sonuc pozitif yarinki kan testini bekleyemedim adet gunume daha 3 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?