sağol canım dr göre adetten hemen sonra hamile kalmışım yani gebelik son adet tarihimle çok uyumlua.s.Şenizdogum tarıhın gerekıyor ama profılınden baktım eger gec yumurtlamıorsan(17. gunden sonra) yanı gec dollenme olmadıysa yuzde 90 erkek canım hayırlısı olsun.:teytey:
hayırlısı olsun zaten ikisini de istiyoruz sağol canımadetten hemen sonra olması da erken yumurtlama oluor oyleyse tahmınm tutmayabılır daha acık soyleyım o zaman ayın 18i ve sonrası yumurtlama olduysa erkek canım ondan oncesı de cıdden cok erken bı yumurtlama oluo zaten. buyuk ıhtımal erkek dıorum ben bakalım hayırlısı
aramıza hoşgeldiniz emin olun bu siteden ayrılamıyacaksınız
sevgiler :1hug:
MEMNUN KALMANIZA COK SEVINDIM.ORAYA 400DOLAR/EURO(ULKEYE GORE DEGISIO) KAPTIRANLARA UZULUYORUM ACIKCASI.BENIM ISTEDIGIM SADECE EMEGIME SAYGIYDI VE BUNU ALDIM TESEKKURLERa.s.INSALLAH HERKES YARARLANIR.BU TARIHLERIN ADET TARIHINIZLE ILGISI YOK ONU SADECE HAMILE KALANLARA CINSIYET TAHMININDE BULUNMAK VE DE KALMAYA CALISANLAR ICIN YAKIN TARIHLERINI INCELEMEK ICIN(HAMILE KALABILIRLIK ACISINDAN) SORUORUM.YOKSA O TARIHLER DEGISTIRILEMEZ.KLOMEN YUMURTA GELISTIRICI BIR HAP.YUMURTLAMA SORUNU OLANLARA VERILIYOR DAHA COK AMA SORUNU OLMAYANLARA DA VERILDIGINI DUYDUM HIZLANDIRMAK ACISINDAN.BOL SANSLAR DILERIM ALLAH GONLUNUZE GORE VERSINa.s.
MEMNUN KALMANIZA COK SEVINDIM.ORAYA 400DOLAR/EURO(ULKEYE GORE DEGISIO) KAPTIRANLARA UZULUYORUM ACIKCASI.BENIM ISTEDIGIM SADECE EMEGIME SAYGIYDI VE BUNU ALDIM TESEKKURLERa.s.INSALLAH HERKES YARARLANIR.BU TARIHLERIN ADET TARIHINIZLE ILGISI YOK ONU SADECE HAMILE KALANLARA CINSIYET TAHMININDE BULUNMAK VE DE KALMAYA CALISANLAR ICIN YAKIN TARIHLERINI INCELEMEK ICIN(HAMILE KALABILIRLIK ACISINDAN) SORUORUM.YOKSA O TARIHLER DEGISTIRILEMEZ.KLOMEN YUMURTA GELISTIRICI BIR HAP.YUMURTLAMA SORUNU OLANLARA VERILIYOR DAHA COK AMA SORUNU OLMAYANLARA DA VERILDIGINI DUYDUM HIZLANDIRMAK ACISINDAN.BOL SANSLAR DILERIM ALLAH GONLUNUZE GORE VERSINa.s.
senın tarıhlere tekrar baktım cıdden cok sanslısın dedıgın tarıhler tam muhtemel yumurtlama ve erkek gunlerıne denk gelıyor ama aralık bugun bitiyor ve umarım sımdıye kadar yumurtlamıssındır bunu dısındakı gunlerde korunmasız ılıskıye gırersen kıza hamıle kalırsan karısmam valla:Roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?