Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar az once idrar testi yaptim sonuc pozitif yarinki kan testini bekleyemedim adet gunume daha 3 gun var
cnm mimozam birde su linke bak
http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html
selam canim benim 2 kizim var Allaha cok sükür kiz ben fazla bilgili degilim canim bende hep soruyorum canim diger arkadaslar daha bilgililer...selam ezgin bana yardımcı olurmusun.senin bebiş varmı
insAlah canim benim senin icin tüm hamisler icin cok sevindim ve Allah kucaniza almaya nasip edsin canim evet zor olu gece falan ben halen uyaniyorum 2-3 kere ama olsun ya onlar bizim canlarimiz ilerde zaten o problem kalkiyor canim listeyi sen mi yapacaksin??sen yaparsin becerikli arkadasimezgincim sagol canim seneyede senin haberlerini duyariz insallah kizin biraz daha buyur oglusunda olursa beraber buyurler cokta ara vermek anne icin zor ya bana suan bir bebek bakmak geceleri uyanmak o kadar zor geliyorki sanki bu benim ilk hamileliligim gibi digerlerini unuttum nasildi kizimi kucagima aldigimda 17 yasindaydim digerinin uzerinden 12 yil gecti cok zor bu kadar ara verme
merhaba hosgeldin canim sen hamismisin??ne kadarlik??cnm bütün takvimlere baktım hep kız çıkıyo bunada baktım ayyy bundada kız çıkıyo bi kızım var zati 2.sinde bi değişiklik olsun istiyom ama inşallah takvimler yanılıyodur yawwkafamçokkarıştı
pst. -9, yst falan bunlar ne? 2. tarihe ilişki tarihinimi yazcaz?cnm mimozam birde su linke bak
http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html
pst. -9, yst falan bunlar ne? 2. tarihe ilişki tarihinimi yazcaz?
canim sagol insallah hepimizin gonlundeki olur ama pek sevinemiyorum misvomanla yaklasik ayni donemde dusuk yapmistim simdi yine ayni belirtiler var karnimda sanki kucuk birsey kayip duruyor dusukte sol yandi bu seferde sag tarafimda daha belirgin hissediyorum yine dusuk olucak diye korkuyorum:çok üzgünüm:
evet canim benimde takvimleydi denk getirmek icin o kadar ugrastim insallah birsey olmaz aslinda dedigin gibi dinlensem iyi olucak ama yatamiyorumki tez canliyim ben butun gun taxi soforu gibi saga sola gidip geliyorum hop oturup hop kalkiyorum haftaya bir dr kontrolunden gecerim insallah bu defa hersey yolundadir
ben takvimi 6 aylik aldim subat ayindan basliyor temmuzda biticek takvime gore bu ilk denememdi mart ayinda adetimi geciktirdim nisanda 9 gunum vardi yumurtlamayi da denk getirdim 6 aylik takvime 200 euro odedim ama bu takvimi daha once baska yerde siparis verdim meger dolandirildim 150 euroda ona odedim neyse insallah saglikli bir ogluusum olursa gulerek hatirlarim
ben takvimi 6 aylik aldim subat ayindan basliyor temmuzda biticek takvime gore bu ilk denememdi mart ayinda adetimi geciktirdim nisanda 9 gunum vardi yumurtlamayi da denk getirdim 6 aylik takvime 200 euro odedim ama bu takvimi daha once baska yerde siparis verdim meger dolandirildim 150 euroda ona odedim neyse insallah saglikli bir ogluusum olursa gulerek hatirlarim
yaa sanirim bu yuzdelerde cogunlukta olan bir teori ama istisnalar da var tabii. sag yumurtaligi olmadigi halde oglu olan cok insan var.