Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani ne deyim elifnaz valla icimi okudun herhalde aynen oyle dusunuyordum tam ustune bastin kan testinide artik haftaya giderim herhalde zaten dr un gondermesi gerekiyor insallah butun bebek isteyen arkadaslarin da bebek haberlerini duyariz burdan tam sevinemedim bilemiyorum orkidemin korkulari ban gecti herhalde
canim okadar cok muz yedimki bir daha hayatim boyunca muz gormek istemiyorumkafamçokkarıştıbenimde senin gibi hem sah hem sol kasik agriyor surekli degisiyor yoksa bizimkiler cogul gebelik olmasinsırnaşık şeysırnaşık
ya agriyla alakasi yok kizlar. insan hamile kalinca her yani agriyor. bu bambaska bisey. simdi daha cok ufaklar 10 11 haftalik olunca iliskiye girdiginizde tutturur da orgazm olursanir bu sipalar olduklari yerde yumru gibi kivriliyolar korkuyolar kasilmadan herhalde. ne tarafinizdaysa o taraf boyle top gibi sivrilio. gerci sizin oglanlar o zmana kadar kendilerini gosterirle rultrasonda. ya da doktora sorun. bana ne tarafimda bebek gosterirmisiniz vucudumda diye ? o soyler size.
su sagdan yumrutlama soldan yumurtlama ne yahu ? o nasil is? nasil bilecez? doktora gidince yumurtayi gorunce ne yandan yumurtladigimizi anliyo muymus doktior da o istatigi yapmis ? o zman git doktora sor ne yandan pirtlamis yumurta ona gore yap bebeyi oh !
ya agriyla alakasi yok kizlar. insan hamile kalinca her yani agriyor. bu bambaska bisey. simdi daha cok ufaklar 10 11 haftalik olunca iliskiye girdiginizde tutturur da orgazm olursanir bu sipalar olduklari yerde yumru gibi kivriliyolar korkuyolar kasilmadan herhalde. ne tarafinizdaysa o taraf boyle top gibi sivrilio. gerci sizin oglanlar o zmana kadar kendilerini gosterirle rultrasonda. ya da doktora sorun. bana ne tarafimda bebek gosterirmisiniz vucudumda diye ? o soyler size.
su sagdan yumrutlama soldan yumurtlama ne yahu ? o nasil is? nasil bilecez? doktora gidince yumurtayi gorunce ne yandan yumurtladigimizi anliyo muymus doktior da o istatigi yapmis ? o zman git doktora sor ne yandan pirtlamis yumurta ona gore yap bebeyi oh !
ben biliyorum ya , sagdaki erkek soldaki kiz, bak ben kiz istiyodum daha hamile bile kalmadan , annem erkek istiyodu , sonra bana sordu ne tarfta bebek dedi ben solda dedim , aa kiz o zaman dedi bana, gerci hala inanmiyor yemin ederim gecen gun kizimin orasinin icinde pipi var mi diye bakiyodu benim ki biraz fiskiye gibi attirarak isiyor da tipo de ayni erkek )
neyse , valal kizlar, o zman yapilacak islem su , nasil olacak yani . doktora gidilecek , yumurtam ne yandan geliyo ogrenmek istiyorum denilecek, o da su gun gel diyip bakicak anlayacak mi ? eger oyle oluyosa doktor soldan dediginde kiz icin ilikiye girilecek sagdan deiginde erkek icin.
muz ne ise yariyo? ben muza bayilirim. yerim bi suru
bi de karbonatli dus nasil yapiliyo? bu erkek icin mi ?
hayatim bende onu cok yedim daha cok erkek bebek icin. kizlar icin yeni okudum bal yenmeliymis tuzsuz kuru yemis badem findik ye nisa yi kucagina almayi nasip allah nasip eder insallah kizina nisa ismi istiyorum diye yazmistin benim kizimda nisa