merhaba ElifNaz.evet yumurtlama günlerimi biliyorum.1.oğlumda son adet tarihim 28 mayıstı .nuray ahmede soru cevap şeklinde sorduğumda bana 4-8 haziran arası erkek demişti .gerçekten de bizim ilişki tarihi 8 haziran.2.oğlumda son adet tarihim 21 mart .4-9 nisan arası erkek demişti bizim ilişki tarihimiz 4 nisan .buda tutuyor.unutmadan bunlar yıllar önceki dönemler.o zaman elimde bu takvim olsaydı ona göre yapardım.biz nyray ahmetle geçmişi karşılaştırmıştık.iyi akş.
calinor felaket artırdı benim ph ımı içindede yazıyor zaten. Hamilelik hiç belirti olmadan gidiyor fıldır fıldır geziyoruz valla sırnaşık şey böyle deneyerek falan oldu ya cinsiyeti çok merak ediyorum eşime dedim: senin kalbin temizdir gece yatınca Allahım rüyamda göster de sana malum olur dedim :) "oda olurmu öyle ya dedi" yaaaa hadi hadi hadi dedim neyse oda Allahım oğlum olacaksa rüyamda havuz, deniz göster demiş... kız olursa yeşillik göster demiş hep havuz falan görmüş rüyasında sırnaşık şey. Bide benim rüyamı anlatayımda gülün Bende Allahım rüyamda göster dedim yattım Rüyamda elimde bir rapor vardı tahliller falanmış orda x,y yle döllenmiş zigot yazıyordu aa erkek falan diyordum. Uyanınca çok güldüm bunlarla uğraşa uğraşa benim rüyam bile bilimsel oldu arkadaşlar :roflol: varya bence ikimizde bilinçaltımızın istediği rüyayı gördük, gerçekleri değil :sm_confused:özlembay isimli üyeden alıntı
Nasılsınız? Ben bildiğiniz gibi 22-29 nisan arası tarihlerimi bekliyorum.Insallah yumurtlamamda denk gelicek 12-13 nisan gibi adet olucam ve dr serhat beye gidicem o gunlerde.Sizede hemen yazarım soylediklerini.Adetimi dogum kontrol hapıyla geciktirdiğim için tam ne zaman olurum bilemiyorum.İnsallah 11 nisanda olurum diye umit ediyorum. Super hamisler nasıl gidiyor hamileliğiniz.Cok mutluyum sizin için bence kesin tuttu.Tabi insallah diyelim ama 2 yontemide denediniz ve ikiside basarı oranı cok yuksek yontemler. Hakkınızda hayırlısı canlar.Ben calinor efervesan tablet aldım 3 gundur içiyorum.Haftasonu idrar tahlili yaptırıcam bakalım ph kac olmus en son 6.5 ti.
canım öyle diyorsun ama benim kitte çıkmadı 17.gün yaptığımda yani 18.günde olmadı ovülasyon.doktorarda sorduğumda 32 günde bir adet gördüğümüde söyledim.12.ve 16.günler arasında olur ovülasyon 18.günde olmaz dedi.geçtiğimiz iki ay boyunca mukus takibi yaptım o da şubat ayının 3 ünde adet gördüm salgı 17.sinde oldu salgıdan 1 yada 2 gün sonra yumurtlama olur dedi onuda hesaplayınca 16.gün oluyor.bence bu ovülasyon iki adetin tam ortasında oluyor.Ya arkadaşım 32.günde adet olduysan 32-14=18 . gün doğrudur.Bu dönem herkeste farklı kimisi 28 günde bir olur kimisi 32,33 günde vs. Neden öyle demiş doktor anlamadım.Bir kere öyleyse neden 12-16 gün diyor da net olarak 14. gün ovülasyon olur demiyor. Çünki siklüse göre ovülasyon günü değişir.Kafan Karışmasın şayet her seferinde 32 günde oluyorsan 18. gün yumurtlarsın.Ama her ay değişikse süresi o da değişir.oVÜLASYON kiti yardımcı olabilir sana.
günaydın Elif Naz. senin kaç çocuğun var ?cinsiyetleri nedir?benim pH ozaman 5 di bence bu değere göre uygulama.öyle olsaydı benimde kızım olurdu.bence şu kağan kocatepe denilen dr.var ya onun sitesindeki tutuyor gibi. ben zaten onun çin takvimine göre yapmadım.yumurtlamanın başında ilişki olursa erkek gibi geliyor bana.nuray ahmet sana bir takvim verir belki.herkese çok yardımcı oldu.merak ediyorum kendinin bebeği var mı?hoşçakal
of öyle deme üzülüyom valla zaten hamilelikte daha duygusal oluyosun ya! okuyosa verir sana bence a.s doğum tarihini ve son adet tarihini yazsana burayacanım senin ve Aregon'unki kesin tuttu bence. Allah saglikla, hayırlısıyla kucagınıza almak nasib eder insallah oğluşlarınızı. Bana gelince imkanim olsa hakikatten hiç lafini bile etmicem. Kimsenin vaktini almak, canını sıkmak istemiyorum buradan. Ama yeminle yok işte ne yapayim. Hakklısın bir suru olaylar olmuş burada, maalesef ben onlardan sonra keşfettim siteyi. Acaba görmuyormu Nuray benim yazdıklarımı dersininiz? Yani gördüğüm kadariyla böyle gönülden isteyenleri geri çevirmedi hiç ama...öff ya valla aglamak üzereyim...
of öyle deme üzülüyom valla zaten hamilelikte daha duygusal oluyosun ya! okuyosa verir sana bence a.s doğum tarihini ve son adet tarihini yazsana buraya
ezgin
misswoman aregon arkadaslar nasilsiniz ?nasil hamisiniz?insAllah iyi gecer?nuray valla yok ortaliklarda bakiyorum girmiyor hic?özledik valla özlembay sen nasilsin???
fazla yorma kendini canim dikkatli ol bosver temizlik falan 3-4 ay cok önemli canim bilirsin dikkatli olun misswomen de canim sende dikkatli ol.senin 2 ci bebis dimi canim??Merhaba canım, teşekkür ederim iyiyim , sessiz sedasız geçiyor günler, etrafta eşimden başka kimse hamişliğimi bilmediği için ben de halen kendimi hamiş gibi hissedemiyorum, üç ay bitene kadar kimseye söylemeyi de düşünmüyorum, ama rahatsız edecek kadar belirgin bulantım falan olursa o zaman mecburen söyleyebilirim, işten geldim şimdi, temizlik yapacağım biraz ,hafta sonu bol bol tembellik yapmayı düşünüyorum çünkü, yeni süper hamişler duysak da sayfamız şenlense...
fazla yorma kendini canim dikkatli ol bosver temizlik falan 3-4 ay cok önemli canim bilirsin dikkatli olun misswomen de canim sende dikkatli ol.senin 2 ci bebis dimi canim??
hayirlar olsun canim Allah sanada gönlünr göre versinKızlar, cok harika bir rüya gordüm yaa. Rüyamda iki yaslarında bir kızım var. Sarı küt saclı. üzerinde kot pantalonla beyaz ve yakasında küçük çiçekleri olan bir t-shirt var. büyük oluk gibi bir yerden ellerini hic kullanmadan su içiyordu. Yanıma geldi sonra, sarıldım ona, saçlarini düzelttim falan. Ayy harika bir rüyaydı yaa.
hayirlar olsun canim Allah sanada gönlünr göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?