Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 günde bir adet oluyorsan tam ortalarına denk gelir.ama daha uzunsa periyotların denk gelmez adetini birkaç gün öne çekersen evet olma şansı var.merhaba aregon ve misswomen.ben şunu merak ediyorum.diyeimki ayın 10 unda adet oldunuz o ayda takvim 20 -25 arası ogünlerde ilişki denk geliyor mu yoksa ortasında mı?denk geliyor.
merhaba elif naz.dün internete giremediğim için yazını şimdi okudum.evet 2.oğlum daha üç buçuk aylık.şu anda düşünmüyorum zaten 3. çocuğu.gerçi şunu söylüyorum eğer 2 çocuğa bakmakta zorlanırsam düşünmüyorum .nuray ahmetten 2009 için takvim almıştım.2009 martta hamile kalırsam 2.oğlum 1 yaş 4 aylık olucak. belki düşünürüm .ama illaki ilerde niye kızım olmadı diye üzüleceksem inan ki istiyorum.
ay inş. tutar cümlemizinki ne deyim okadarda odaklandıkki Allah hayırlara çıkarsın :)
merhaba aregon ve misswomen.ben şunu merak ediyorum.diyeimki ayın 10 unda adet oldunuz o ayda takvim 20 -25 arası ogünlerde ilişki denk geliyor mu yoksa ortasında mı?denk geliyor.
merhaba arkadaşlar...biraz önce yine konuştum kocamla. Valla o uyudu ben hemen girdim size söylemek için. Bu kadar çok istediğimi görünce 1 aylığına anlaştık. aybaşında bende alıcam 1 aylık takvim. Allah'ım büyük, bu kadar zahmetlerle ele geçirince belki kismet olurda günlerimde denk gelir. yaşasın yaaa...ne kadar sevinçliyim anlatamam. ay vallahi çok sevindim yaa, inanın icim kıpır kıpır oldu...hadi hepinize iyi uykular, güzel rüyalar...
sonucu aldım doktor hamilesin dedi ama değerim çok çok düşük bhcg değerim 46 ymış. Yuh yani şimdilerde 1000 falan olması lazımdı. okudumda dış gebelikte git gide değerler düşebiliyomuş vucut kendine doğal kürtaj uygulayabiliyormuş benimkide öyle oluyor herhalde cuma tekrar gel dedi.dış gebelikse değerler sıfırlanırsa müdaheleye gerek kalmıyormuş yoksa mudahale kotu ya... Bir ihtimalde Belki geç tutan bir gebeliktir çok ufaktır ondan gozukmuyodur dedi ama ben yumurtlama günümü bile biliyodum arkadaşlar nasıl olur. varya kafam birden çorba gibi oldu nerden çıktı bunlar ya
Canım takvimi alırken en az iki ay sonrasına bir ayı seç, çünkü ayarlamalarını ancak yaparsın, bir de mümkünse şöyle günlerinin fazla olduğu bir ayın takvimini gönderseler iyi olur...
sonucu aldım doktor hamilesin dedi ama değerim çok çok düşük bhcg değerim 46 ymış. Yuh yani şimdilerde 1000 falan olması lazımdı. okudumda dış gebelikte git gide değerler düşebiliyomuş vucut kendine doğal kürtaj uygulayabiliyormuş benimkide öyle oluyor herhalde cuma tekrar gel dedi.dış gebelikse değerler sıfırlanırsa müdaheleye gerek kalmıyormuş yoksa mudahale kotu ya... Bir ihtimalde Belki geç tutan bir gebeliktir çok ufaktır ondan gozukmuyodur dedi ama ben yumurtlama günümü bile biliyodum arkadaşlar nasıl olur. varya kafam birden çorba gibi oldu nerden çıktı bunlar ya
canım geçmiş olsun atlatmışsın şükür.bhcg de 46 çıkmış ama duymuşsundur belki 50 nin altında çıktığı zaman bebek erkek olur diyorlar.kendine dikkat et iyi şeyler düşün sanıyorum geç döllenme oldu.sonucu aldım doktor hamilesin dedi ama değerim çok çok düşük bhcg değerim 46 ymış. Yuh yani şimdilerde 1000 falan olması lazımdı. okudumda dış gebelikte git gide değerler düşebiliyomuş vucut kendine doğal kürtaj uygulayabiliyormuş benimkide öyle oluyor herhalde cuma tekrar gel dedi.dış gebelikse değerler sıfırlanırsa müdaheleye gerek kalmıyormuş yoksa mudahale kotu ya... Bir ihtimalde Belki geç tutan bir gebeliktir çok ufaktır ondan gozukmuyodur dedi ama ben yumurtlama günümü bile biliyodum arkadaşlar nasıl olur. varya kafam birden çorba gibi oldu nerden çıktı bunlar ya