canım ben de yapışkan sıvı hep yanılttı beni, ben mukus inceleme yöntemini beceremedim yani, ay da iki defa o sıvıyı gördüğüm zamanlar oldu, bence yumurta takibi için bir kaç yöntem bir arada dene, ateş ölçmeyle beraber mukuzs takibi yaparsan büyük ihtimal yumurtlama gününü bulursun...aregon canım benimde kızımda hamilelik belirtileri erken olmuştu mide bulantısı uyku pembe lekelenme.bir anne kız ve oğlan hamileliğinde farklı yaşıyormuş belirtileri.bu arada benimde bugün o yapışkan sıvı geldi yumurtlama yarın herhalde.yarında 19.günüm olurmu acaba ya.o çıkan çizgi beni çok düşündürdü 15.gün mü 19.günmü şaşırdım bakalım bu akşam bi test daha yapıcam ne çıkacak.umarım bu kadar geç yumurtlamıyorumdur.
sağol canım darısı başınıza... ya benim bildiğim adetinin 1. günü başlarsan korunursun güzelim hamile kalmazsınki adet değilken kullanip erteleyebilirsin. ama adetin 1. günü kullanmak bir yanlışlık olmasın ya ilk evlendiğimde doktora gittim korunmak için adetin 1. günü ilaca başlatmıştı çok şaşırdım şimdi bunu duyunca. Kendi döngünü beklemende yalnış olur çünkü denk gelmeyebilir ve denk gelsede hemen hamile kalmayabilirsin. Babychoicin sitesindede doğuran bir kadın yazmış geciktirmelerle yumurtalığını tarihlerine uydurmuş hamile kalmış istediği cinsiyet olmuş. Yani ona uyarlattır bencede adetin 1. günü olayına dikkat et arkadaşım:uhm: bide korunacan ondan sonra da hemen kalınmıyo falan merak ettim bizide bilgilendiraregon ve misswoman tebrikler allah tamamına erdirsin dilerim. darısı başımıza....serdalcığım gibi bende tarih tuturamadığım için beklemedeyim.saolsun nuray temmuzuda verdi de 1 ay daha şansım oldu.ona hergün dua ediyorum...bugün doktor adet geciktirmek için yasmin adlı ilacı önerdi. duphaston ve prımolid ağırmış doğum kontrol hap daha doğal olur dedi.yalnız adetin 1.günü başla dedi. doğum kontrol hapı kullanıp bu seferde hamil kalamazsam diye korkuyorum.bir başka doktorda hiçbir ilaç kullanma kendi sirkulasyonunun uymasını bekle dedi.kafam karıştı bu ilaçları kullanmaman doğacak bebişe zararı olurmu diye.....aylardır başladığım yerdeyim
canım günaydıncanım ben de yapışkan sıvı hep yanılttı beni, ben mukus inceleme yöntemini beceremedim yani, ay da iki defa o sıvıyı gördüğüm zamanlar oldu, bence yumurta takibi için bir kaç yöntem bir arada dene, ateş ölçmeyle beraber mukuzs takibi yaparsan büyük ihtimal yumurtlama gününü bulursun...
sağol canım darısı başınıza... ya benim bildiğim adetinin 1. günü başlarsan korunursun güzelim hamile kalmazsınki adet değilken kullanip erteleyebilirsin. ama adetin 1. günü kullanmak bir yanlışlık olmasın ya ilk evlendiğimde doktora gittim korunmak için adetin 1. günü ilaca başlatmıştı çok şaşırdım şimdi bunu duyunca. Kendi döngünü beklemende yalnış olur çünkü denk gelmeyebilir ve denk gelsede hemen hamile kalmayabilirsin. Babychoicin sitesindede doğuran bir kadın yazmış geciktirmelerle yumurtalığını tarihlerine uydurmuş hamile kalmış istediği cinsiyet olmuş. Yani ona uyarlattır bencede adetin 1. günü olayına dikkat et arkadaşım:uhm: bide korunacan ondan sonra da hemen kalınmıyo falan merak ettim bizide bilgilendir
merhaba arkadaşlar.bugün hamile kalmadan 3-4 gün önceki idrar tahlili sonuçlarımı buldum.pH o zamanda 5 miş.ama ben erkek bebek doğurdum.pH IN 7 NİN ÜSTÜNDE OLMASI HALİNDE ERKEK OLMUYORMUYDU.YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM.demek ki pH İLE CİNSİYETİN İLGİSİ YOKMUŞ.
bunu ilk defa duydum canım sen nerden duydun böyleyse benim için iyi ama geçen ay 14.günümde oldu salgı.o günden önce yumurtlama olmuş olması imkansız.32 günde bir adet görüyorum.arkadaşlar mukoz salgısı yumurtlama olduktan sonra oluyor bildiğim siz geç kalıyorsunuz ,
salgı olduğunu farkettiğniz anda olmalı ilişki,çünkü salgı yumurtlamanın ardından oluyor..yasakkelime
madem böyle bişey yapacaksın yumurtalık testini aldığın gün de geç olur kız bebek için çünkü daha erkek spermleri ölmemiş olur onlar tutabilir. ilişkiye Daha da önce gir ve hergün ilişkiye gir. ama dediğin gibi yumurtlama gününde de korun! sat günün ve yaklaşık yumurtlama tarihin ne?
bunu ilk defa duydum canım sen nerden duydun böyleyse benim için iyi ama geçen ay 14.günümde oldu salgı.o günden önce yumurtlama olmuş olması imkansız.32 günde bir adet görüyorum.
arkadaşlar ben yumurtlama dönemlerimde hamile kaldım.ikiside oğlan.nuray ahmet yavrularımın takvimini yapmıştı.gerçekten de o günlerde hamile kaldım.ve sonuç erkek çocuklarım oldu.ben % 100 inanıyorum.çünkü diğer yöntemlere göre kızda onun söylediği tarihler neden erkek olsun.sizde güvenin.
canım evet bende böyle biliyorum ama şu da var ben 14.gün test yaptım çift çizgi çıktı kontrol çizgisi kadar koyu değildi fakat çok yakındı ondan sonrakilerde o kadar koyu olmadı silik çıktı.hatta mukus salgısının olduğu günün akşamında tekrar yaptım varla yok arası bir çizgi çıktı.bişey anlayamadım bu ay.vücut ters sinyal verdi herhalde.yumurta aki gibi olan, saydam ve uzayan mukoz salgisi yumurtlama olacaginin habercisi. yumurtlamadan sonra degil. dongu soyle:
adetten temizlendikten heme sonra yapiskan salgi: dogurgan degil
yapiskan salgidan sonra krem kivaminda salgi: dogurgan degil
daha sonra su kivaminda salgi: yumurtlama yakin
en son olarak da yumurta aki kivaminda salgi: yumurtlama cok yakin
Allah bagislasin canim ne güzel denk getirebilmissin zor muydu???yemene dikkat edinmi??ve yumurtatakibini nasil yapdin???benim 2 tatli kizim var Allah hepimizi Annali babali büyütmemize nasip edsin 5 yas ve 10 aylik.seninkiler ne kadar???2 ciyi kiz takvime göre yapamazmiydin canim ben 2 kizimdan sonra öyrendim takvimden??öptümarkadaşlar ben yumurtlama dönemlerimde hamile kaldım.ikiside oğlan.nuray ahmet yavrularımın takvimini yapmıştı.gerçekten de o günlerde hamile kaldım.ve sonuç erkek çocuklarım oldu.ben % 100 inanıyorum.çünkü diğer yöntemlere göre kızda onun söylediği tarihler neden erkek olsun.sizde güvenin.
merhaba canim özlembay insAllah seninde tutar canim bak arkadas hülya... ne yazmis takvimi denemis 2 oglu olmus innanin diyiyor insAllah hayirlisiyla tutar.ben cok düsünceliyim yapsam mi yapmasam mi seneye??bakalim sizde ne olacak insAllah olur cok sevinirim öpt.Günaydın Kızlar,
Nasılsınız?
Ben bildiğiniz gibi 22-29 nisan arası tarihlerimi bekliyorum.Insallah yumurtlamamda denk gelicek 12-13 nisan gibi adet olucam ve dr serhat beye gidicem o gunlerde.Sizede hemen yazarım soylediklerini.Adetimi dogum kontrol hapıyla geciktirdiğim için tam ne zaman olurum bilemiyorum.İnsallah 11 nisanda olurum diye umit ediyorum.
Super hamisler nasıl gidiyor hamileliğiniz.Cok mutluyum sizin için bence kesin tuttu.Tabi insallah diyelim ama 2 yontemide denediniz ve ikiside basarı oranı cok yuksek yontemler.
Hakkınızda hayırlısı canlar.Ben calinor efervesan tablet aldım 3 gundur içiyorum.Haftasonu idrar tahlili yaptırıcam bakalım ph kac olmus en son 6.5 ti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?