- 3 Ekim 2007
- 154
- 0
sağol canım darısı başınıza... ya benim bildiğim adetinin 1. günü başlarsan korunursun güzelim hamile kalmazsınki adet değilken kullanip erteleyebilirsin. ama adetin 1. günü kullanmak bir yanlışlık olmasın ya ilk evlendiğimde doktora gittim korunmak için adetin 1. günü ilaca başlatmıştı çok şaşırdım şimdi bunu duyunca. Kendi döngünü beklemende yalnış olur çünkü denk gelmeyebilir ve denk gelsede hemen hamile kalmayabilirsin. Babychoicin sitesindede doğuran bir kadın yazmış geciktirmelerle yumurtalığını tarihlerine uydurmuş hamile kalmış istediği cinsiyet olmuş. Yani ona uyarlattır bencede adetin 1. günü olayına dikkat et arkadaşım:uhm: bide korunacan ondan sonra da hemen kalınmıyo falan merak ettim bizide bilgilendir
banada saçma geldi ama daha önce doğum kontrol hapı kullanmadığım için o an doktora sormak aklıma gelmedi.sonra nettede araştırdım gerçekten 1. günü başlanırsa korunmak amaçlı oluyor....ya arkadaşlar her doktorada ben babychoıce aldım denmiyor bu doktor yardımcı olacağını söyledi ama yöntemi akla yatmıyor.pekidoğum kontrol hapını kaçıncı gün kullanmak gerek bilen varmı kızlar ?......