evet lizacığım bende iki kızdan sonra farklı olması için üçüncüye uğraşanlardanım canım inşallah :))
NurErencim merhaba sendemi 3. bebiş için uğraşıyorsun yanlış anlamadıysam , bende 3. bebiş için uğraşıyorum da.Allah gönlüne göre versin canım.
elifcim selam canım nasılsın.hoşgeldin.teyzesi bugün kızımın odasını boyattım.bitane sindili halı aldım.takımıda bidaki ay inşallah alırız.duvarlarada süs falan alcam.çok heycanlıyım ya..ilk bebek farklı olur derler ya.herkese anlatasım var:sm_cool:
ah yerim ben onu yaaa. bide odasi olcak zillinin. tatlim bunun ilki sonu yok butun bebekler heyecan veriyor insana.
ben bugun ne yaptim biliyormusun? gittim bir tane pembe, uzeri kirmizi kalpli sapkali hirka aldim mustakbel kizima :dance:. astim elbise dolabima. gidip-gelip seviyorum. gormemisin oglu olmus derler ya bende o hesap...
a.s.ay canım ya inşallah allah dualarını kabul ederde bitanede tontiş bi kızın olur:1hug:
nurcum gerçekten eczacımısın...
sen biliyosundur bu potasyum sodyum olaylarını:uhm:
mıllet ıyı sızı yakaladım yumurtlama sonrası ya 11 ya 12.gundeyım daha adetıme 2-3 gun var ve kasık agrım vardı suphelendim test yaptım 5 dk da cıkan sonuc bu
ne dersiniz hamile miyim fisfisfis
iyiyim canim umarim sende iyisin kizina elbise almissin hayirli olsun guldum valla kasik agrilarim bi var bi yok bi sag bi sol devam ediyor bende anlamadim napalim bizim burda malesef boyle canim hemen rv vermiyorlar helede kadin dr lari randevu almak uzun suruyor ilk rv um 9 mayista bakalim insallah hersey yolundadir
mıllet ıyı sızı yakaladım yumurtlama sonrası ya 11 ya 12.gundeyım daha adetıme 2-3 gun var ve kasık agrım vardı suphelendim test yaptım 5 dk da cıkan sonuc bu
canim bu isin uzmani sensin ay insallah hamilesindir ama ikinci cizgi silik te olsa pozitif diyorlar insallah sevindim valla surpriz oldu
selam nuraycım pek anlamam bu testlerden ama inşallah hamilesindir canımcım allah her şeyim en iyisini en hayırlısını nasip eder inşallah çok çok öpüyorum tebrikler :))
COK TESEKKUR EDERIM KIZLARR
sabah ilk idrarla yapmadım 2.ile yaptım oylesine.umutsuz yani.camasır makinesinin uzerine koydum içeri gitttim 5 dk sonra filan baktım karsıdan belliydi daha inanamadım:1shok: hala da inanamıyorum.
yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacagm yine cıkarsa kesin vardır.
notr gunume geldi kızlar
ama sunu soyleyeyim benim yumurtlama tahmini 24 veya 25.gun oldu ama benim son ilişki 21.gece olmustu.bizim spermler mubarek süperman miş o zaman:1shok:
24.gun tukuruk testim de fulldu.sanırım o gun oldu yumurtlama.ısıyı duzgun olcemedim.ama işte 11 veya 12.gun oluyor bugun.adetim daha gelmedi
KIZ MI DERSİNİZ ACEP
ama inanın hic onemi yok insallah hamileyimdir de kız erkek aramıyorum:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?