Günaydın Canlar,
Dün sabah ateşim 36.5 ti.Bu sabah ölçtüm 36.7 cıktı aksam yatmadan once 37.1 di.Samiram ne dersin cnm.Ama hiçbir kesin belirtim yok.Sadece normalde barsaklarım cok cok iyi calısır hatta fazla calısır.Ama bu konuda sıkıntı yasıyorum.kasıklarımda daha dogrusu ozellikle sag kasıgımda agrılar var.Midem sabahları biraz bulanıyo.Psikoljik olabilir belki.Dün polikliniğe gittim sordum kız daha erken dedi kan testi için dr um 9 gun sonra yap dedi yarın yaptırcam.Dua edin arkadaslar.Aksamları Salat-ı tefriciye okuyorum.Hepimiz için dua ediyorum.Kuranım basımdan hiç eksik olmaz benim her gece yatmadan dualar okurum ve huzurla uyurum.Rabbim utandırmasın bosa cıkarmasın hiçbirimizin emeklerini insallah.Erkek için uğrasıyorum ama öyle içimde kaldıki yeniden anne olma heyecanım.Hani derlerya burnumda sızlıyo kokusu aynen o durumdayım.Bir bebişim olsun koklayıp uyuyayım istiyorum.Samiram en kısa zamanda rabbim sanada nasip eder inşallah bu duyguyu cnm.Hamileyim diye yazdığın günü bayram ilan ederiz bu forumda.