günaydim canim benim naber??valla ben hatirini sorayim dedim islerim duriuyor canim hemen is basina öptüüüüüüüüümozlemcim uzuntu sadece sana zarar verir umidini kaybetme yine denersin dun sana yazarken moralini bozmamak icin yazmamistim canim
ben subatta dusuk yapmistim o hamileligimde ilk hcg degerini 9 cu gun olctum dr negatif dedi sonra idrarla cikmisti ama yinede hamilelik 3 hafta sonra bitti buna galiba kimyasal gebelik diyorlar yinede sanslisin dusuk olmadi oyle daha kotu oluyorsun ben daha bu hamileligimde kan testi yaptirmadim bile sadece idrar testi yaptim daha ne olucagim belli degil yani bu her kadinin basina gelir moralini yuksek tut ki cabuk hamile kalirsin insallah
Özlemcim, şimdiden tebrikler canım inşallah hamişsindir. Düşük çıkması erkek olduğundandır canım
morelini bozma bütün dileklerimiz gerçekleşecek inşallah.öptüm canım.
Ya canlarım,
Moralim bozuldu biraz değerlerim daha yüksek olmalıydı sanki.Rapoda 3 ten kucuk gebe değil yazıyor ama catlatma iğnesinin etkisi hala devam ediyor olabilir.İğneyi olalı tam 10 gun ve 12 saat gecmişti kan verdiğimde.5.69 bilmiyorum.Klinikteki hemşire biz 5 ustu pozitif diyoruz dedi
ezgin saol canm ama kesin degil daha adetime var ama idrar testi boyle siliki cıktı işte.kesin varmış gibi kız erkek hesabı yapıyoruz:roflol:
kendimi kaptrmayayım arkadaslar yarın ola hayrola.optum hepinizi cok tesekkurler yoksa bile varmıs gibi sevinc yasamıs oldum sayenizde.hepinize tesekkurlerŞeniza.s.
ezgin saol canm ama kesin degil daha adetime var ama idrar testi boyle siliki cıktı işte.kesin varmış gibi kız erkek hesabı yapıyoruz:roflol:
kendimi kaptrmayayım arkadaslar yarın ola hayrola.optum hepinizi cok tesekkurler yoksa bile varmıs gibi sevinc yasamıs oldum sayenizde.hepinize tesekkurlerŞeniza.s.
Kızlar,
Ne yaptım inanmazsınız.İşten izin aldım yarım saat ve hastaneye gittim yeniden test yaptırdım.Eger gebelik varsa yukselmiştir yoksa dusmeye baslamıstır diye.Allah ım nolur dualarımı geri çevirme bana ve ümitlerle dolu kızıma bu duyguyu yeniden yasattır.
İyi yaptın canım , belirsizlik daha kötü, sonuç kaçta çıkacakmış :uhm:
En geç dörtte alıcam sonucu.Aregeon umitsizim arkadasım ya bugun bir hastaneyi aradım dr değerlerin gebe olmadığını gosteriyor dedi.Galiba 10 uzeri olunca gebelik var diyorlar.Tek ümidim bu hormon yukselirse benimki gec tutunmustur ve hormonlar gec salgılanmıstır diyebilirim.
İyi de arkadaşım o kadar okudum baktım ilişkiden sekiz gün sonra yapılan test erken canım yaa, hep 12. gün deniyor ,bu kadar erken yaptığını da söyledin mi :uhm:
Söyledim canım söylemezmiyim.Belirgin bir deger değilmiş.
Kızlar,
Cok üzgünüm yeni tahlilim 4.68 cıktı yani düşüyor.
Kızlar,
Cok üzgünüm yeni tahlilim 4.68 cıktı yani düşüyor.
Canım benim ben de şubat ayında bütün ayarlamalarımı yapmama rağmen hamile kalamamıştım , kısmet mart takvimi hayırlı geldi, senin bebişin de hayırlı ayını bekliyor güzelim , ne olur üzülme, çalışmalara devam, gönlüne göre olsun da geç olsun , kendimizi toparlıyoruz ve tekrar takvimlerimize uyuyoruz...
Canım benim ben de şubat ayında bütün ayarlamalarımı yapmama rağmen hamile kalamamıştım , kısmet mart takvimi hayırlı geldi, senin bebişin de hayırlı ayını bekliyor güzelim , ne olur üzülme, çalışmalara devam, gönlüne göre olsun da geç olsun , kendimizi toparlıyoruz ve tekrar takvimlerimize uyuyoruz...
Saol cnm,
Valla aglıycamda işyerimdeyim kendimi tutuyorum.Birdahaki ay takvim tutuyor ama ben sagdan yumurtlamam heralde genelde 1 sag 1 sol olurmus.Takvim mayısta uyuyor ama ondan sonra hiç uymuyor.Napıcam bilmiyorum.Allahtan bir mucize olurda yinede hamiş olabilirmiyim acaba?
ya herkes gibi bende uzulme diycem sana canim ama elden baska birsey gelmiyor. vakti varmis daha, hem onumuzdeki ayda takvimin denk geliyormus bak. bukadar cok dertt etme kendine. Hem oyle bir ay sag, bir ay sol isi dogru degilmis. cok okudum bu konuda. yani kandinin vucudunda hersey duzenliyse senede 6 ay sagdan 6 ay soldan yumurtlarmis ama bu bir ay sag bir ay sol gibi sirayla gitmek zorunda degilmis. nasil olsa doktor kontrolundesin, bu ayda tayin edebilirsin ne taraftan yumurtlayacagini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?