- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.921
Merhaba canım aynen bizde hiç bir haber alamadıkMrb kızlar uzun zamandır yazamadim ama arada girip bakıyorummeleklerim benim2 hiç görünmüyor doğurmuştur haberi olan var mı cinsiyeti muallakti
Hayirli günler canım aynen bizde öyle valla sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır canımGünaydınÖzlemişim bu topiği
Aynen canım bizde öyle valla sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır canım
Aminnn inşallah canım cümlemizinkileri Rabbim bütün kötülüklerden korusun inşallah allah razı olsun canım. En riskli dönemi atlatmışsın çok şükür inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın dualarımız sizinle canımİyiyim çok şükür canım. Bebek de iyi. Diğer hamileliklerime göre daha zor geçiyor ama idare ediyoruz işte. Az kaldı. Sağlıkla gelsin inşallah. Sana da çok geçmiş olsun canım ya. Senin kız çok hasta oluyor. Oku ufle her gün çocuğu sen. Rabbim korusun nazardan. Allah şifa versin çabucak iyileşsin inşallah kuzucuk
Canım bence erkek gibi .sağlıkla kucağına alsın ınş oda yumurtlama günü denedimiSelam hanımlar bugün yengem doktora gitti çok merak ediyor geçen kese için atmıştım hani fotosunu inşallah bu sefer nub a da yorum yaparsınız şimdiden cok teşekkür ederimANGIE79 the craysy ve diğer arkadaşlar yorumlarınızı merakla bekliyoruz. Bebiş tam 12+4 haftalık bu fotoda
Eki Görüntüle 2065044 Eki Görüntüle 2065045 Eki Görüntüle 2065047 Eki Görüntüle 2065048
Yok canım yumurtlama günü denemedi zaten kisti var kaç zamandır korunmuyordu bir erkek oğlu da var allah kısmet ederse ikincisi olacakCanım bence erkek gibi .sağlıkla kucağına alsın ınş oda yumurtlama günü denedimi
Hayatimsiniz121385 kese konumunda nasıldı canım kağıdın sagindamiydi sana zahmet birahane atarmisin
Tam ortada bu ama baya kafa vücut oluşmuş gibi maşallah öyle olunca da erkek diyorlar genelde.sağlıkla gelsin insEki Görüntüle 2065059
Buda kese için olan resimdi canım alttan çekilmiş ultrason la
Tam ortada bu ama baya kafa vücut oluşmuş gibi maşallah öyle olunca da erkek diyorlar genelde.sağlıkla gelsin insEki Görüntüle 2065059
Buda kese için olan resimdi canım alttan çekilmiş ultrason la
Kese için olan canım 8 yada 9 haftalık sanrım ondan öyle gelişmiş görünüyor canım bilemiyorum ben hiç anlamıyorum kese konumundanTam ortada bu ama baya kafa vücut oluşmuş gibi maşallah öyle olunca da erkek diyorlar genelde.sağlıkla gelsin ins
Kese için 7 haftayı geçmemesi lazım çünkü 8 haftalık olduktan sonra rahim içinde hareket edebiliyor bebek yer degistirebiliyorKese için olan canım 8 yada 9 haftalık sanrım ondan öyle gelişmiş görünüyor canım bilemiyorum ben hiç anlamıyorum kese konumundan
Selam hanımlar bugün yengem doktora gitti çok merak ediyor geçen kese için atmıştım hani fotosunu inşallah bu sefer nub a da yorum yaparsınız şimdiden cok teşekkür ederimANGIE79 the craysy ve diğer arkadaşlar yorumlarınızı merakla bekliyoruz. Bebiş tam 12+4 haftalık bu fotoda
Eki Görüntüle 2065044 Eki Görüntüle 2065045 Eki Görüntüle 2065047 Eki Görüntüle 2065048
1 yada 2 haftaya erkekse ve Türkiye deyse dr soyler cnm.Kese için olan canım 8 yada 9 haftalık sanrım ondan öyle gelişmiş görünüyor canım bilemiyorum ben hiç anlamıyorum kese konumundan
selam cnm bu bebiş kız nub bariz paralel
Ama canım nub yeri daha aşağısı degilmiydi benim kinde aşağıda diye belirtmiştin Aslında bende kıza benzettim ama fazla anlamıyorum
Yok canım almanyada burda kanun var 15 inci haftaya girmeden belli olsa dahi söylemiyorlar yasak çünkü birde yengemin doktoru çok pis kadın Ocak ta cinsiyet için randevu vermiş 20 haftalık olucak o zaman düşün artık kadın diyor hastaneye giderim ama hastahanelerde ciddi bişey varmı yok mu bakıyorlar cinsiyete bakmıyorlar kolay kolay1 yada 2 haftaya erkekse ve Türkiye deyse dr soyler cnm.
Erkegi daha erken anliyolar.
Amin canım. SağolasınAminnn inşallah canım cümlemizinkileri Rabbim bütün kötülüklerden korusun inşallah allah razı olsun canım. En riskli dönemi atlatmışsın çok şükür inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın dualarımız sizinle canımmeleklerim benim2 de bir yazsaydı onunda iyi olduğunu duysaydik allahin izniyle inşallah canım o zaman bir oh çekerdik inşallah ikinizin de sağlıcakla paşalarınızı kucağınıza aldığınız haberini duymak nasip olur bize hayırlısıyla inşallah
Sagol gülüm allah razı olsun o da kız istiyor vefat eden kız kardeşinin ismini vermek istiyor hayırlısıyla inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn. Yorumun için çok teşekkür ederim canım benim iyiki varsınız allahım hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin inşallahEki Görüntüle 2065099
cnm bak zaten burda da paralel diğer resim daha net diye onu işaretledim. pozisyona göre yukarıda yada aşığıda görünebilir. ben tahminimi kızdan yana kullanıyorum sağlıklı olsun önemli olan o tabii. Ama okudum bir oğlu varmış inşallah bu kızdır yada gönlündeki neyse o olsun diyim :)