" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Belli olmazki o. Benim adetin 12. günü catladigida oldu 20. günü catladigida.
Sen kackez yaptin hep aynimiydi?
ama buayda 1farklılık vardı 16.gunde 1kac kez akıntıyla bırlıkte kan pıhtısı gordum ertesı gun ilişki oldu sonrasında ıdrar zorlugu cektım takı 21.gune kadar rahatsızdım ogunde oldu korumasız sonrasında sol kasıgım sancılandı ve pırt pırt attı sankı orda bışeyler oldu ve ben supeye dustum adette olmayınca 4gunu test yaptım cok hafıf belırdı ıkıncı cızgı gıtgıde koyulastı 5gundede kan testınde 94 cıkmıştı

Selam kızlar nasılsınız bebisler cocuklar nasıl Hayatimsiniz121385 kızın nasıl oldu kolu düzeldimi canım
Aleykümselam canım allah razı olsun sorduğun için valla ben hamileyken kızım sol kolunu dirsekten kırmıştı geçen ay da ana okulunda bilekten kırdı valla ameliyat oldu geçen hafta platini çıkardılar şimdi kolu iyi ama pazar gününden beri grip olmuş pazartesi doktora götürdük çünkü çok kötü kaç gündür 40 derece ateşi doktor çarşambaya kadar iyileşmez se antibiyotik ver dedi bugün antibiyotike başladık inşallah iyileşir bir türlü kendine gelemedi yavrum ya. Sen nasılsın canım bebiş nasıl iyidir inşallah bizim ki de sesler çıkarmaya başladı bile bir kendi sütümü birde biberon veriyorum yetmediği için

Kızlar bu yumurtlama testini hangi marka aldınız, nasıl kullanıyorsunuz. Bana da yardım eder misiniz lütfen
Valla canim ben internet üzerinden sipariş etmiştim çok uygun öyle çünkü. Adetten sonra reglin 9 uncu gününden itibaren her sabah ama ikinci idrar ile yapıyordum ben taki çizgiler aynı oluncaya kadar ondan sonra her 3-4 saatte bir yapıyordum testleri ve test çizgisi kontrol çizgisinden koyulaşip geri aynı koyuluga gelene kadar ondan sonra ilişki için en uygun zaman oluyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…