- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.881
Rüyan hayirlara ciksin canim İnşallah Rabbim hayırlısıyla gönlündekini sana nasip etsin. Ama test yapmadan bişey diyemeyiz çünkü akıntı bazen yanıltabilyor test en garantilisi yine de inşallah gönlündeki tutar hayırlısıylaBıde ruya gordum gobeyımde bır tane sıslık vardı sonra osıslık memeye donustu ruya tabırlerıne baktım kız evlat sahıbı olacaksınız denıyordu allahta yukarda bılıyo oncelıkle saglıklı olsun ama gonlumde erkekten yana onada bıraz sartlandırdım kendımı oyle dıyorsa oyledır dıye
Hayırlısıyla inşallah yavrunu kucağına almak nasip olur canım. Peki test yaptığın günler de yumurtlaman aşağı yukarı reglin kaçıncı günlerinde gerçekleşiyordubayadır yumurta takıbı yaptım son ıkı ayda test almadım nasıl olsa olmaz dıye sadece yumurtlamaya yakın ıslaklıgı hısetmıstım bu ay yanı 2sefer ılışkı oldu 17 gun ıle 21.gun .tam olarak sıvı tarzında gekdıkten sonra kı gun oldu.kesın ozaman tutmustur cunku bugun kan testı yaptım 94 cıktı cok yenı dedı doktor pazaryesı tekrarlarız dıye
allah razı olsun canım 21.gunde yumurtam catlıyordu ortalamaHayırlısıyla inşallah yavrunu kucağına almak nasip olur canım. Peki test yaptığın günler de yumurtlaman aşağı yukarı reglin kaçıncı günlerinde gerçekleşiyordu
toplamda 2sefer ilişki oldu adetın17sinde ve 21.gumlerınde canımHayırlısıyla inşallah yavrunu kucağına almak nasip olur canım. Peki test yaptığın günler de yumurtlaman aşağı yukarı reglin kaçıncı günlerinde gerçekleşiyordu
toplamda 2sefer ilişki oldu adetın17sinde ve 21.gumlerınde canımHayırlısıyla inşallah yavrunu kucağına almak nasip olur canım. Peki test yaptığın günler de yumurtlaman aşağı yukarı reglin kaçıncı günlerinde gerçekleşiyordu
ama testlerle takıp ettıgımde 20. Gunlerınde resmen sıvı seklinde ıslaklık hıssettıkten 1gun sonra catlama oluyordu bu seferde aynısı oldu benım once yumurta akı gıbı akışkan sıvıdan sonra su gıbı bir sıvı gelıyo ondan sonra pik oluyordu test takıbındeHayırlısıyla inşallah yavrunu kucağına almak nasip olur canım. Peki test yaptığın günler de yumurtlaman aşağı yukarı reglin kaçıncı günlerinde gerçekleşiyordu
bişey daha dıycem kan testı yaptım yumurtlama gununden hesap ettım yanı 21.gunden degerlerım 94 cıkmiştı bu tam 3.haftayı gosterıyordu ama adet gunumden hesaplarsam su anda 5hafta 2gunluk degerın cok yuksek olması gerekıyorduHayırlısıyla inşallah yavrunu kucağına almak nasip olur canım. Peki test yaptığın günler de yumurtlaman aşağı yukarı reglin kaçıncı günlerinde gerçekleşiyordu
demek 17.gun degılde 21.gun tutmus ayaklarım buz gıbı hıc ısınmıyo goguslerımde fazla hasasıyet yok idrar rengımde cok acıkbişey daha dıycem kan testı yaptım yumurtlama gununden hesap ettım yanı 21.gunden degerlerım 94 cıkmiştı bu tam 3.haftayı gosterıyordu ama adet gunumden hesaplarsam su anda 5hafta 2gunluk degerın cok yuksek olması gerekıyordu
En az 5 en fazla 7 olmali cnm.Kızlar erkek bebeği olanlar kaç gün cinsel perhiz yaptınız rica etsem yazabilirmisiniz
Eğer adetin 17 sinde korunmasız ilişki ise kız olma şansı daha da yüksek canım inşallah Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsintoplamda 2sefer ilişki oldu adetın17sinde ve 21.gumlerınde canım
Testsiz çok riskli oluyor o akıntı bazen yanıltıyor canım yine de inşallah Rabbim gönlündekini sana nasip etsin canımama testlerle takıp ettıgımde 20. Gunlerınde resmen sıvı seklinde ıslaklık hıssettıkten 1gun sonra catlama oluyordu bu seferde aynısı oldu benım once yumurta akı gıbı akışkan sıvıdan sonra su gıbı bir sıvı gelıyo ondan sonra pik oluyordu test takıbınde
En az 2 en fazla bir hafta canımKızlar erkek bebeği olanlar kaç gün cinsel perhiz yaptınız rica etsem yazabilirmisiniz
Yok canım o değerler hep değişiyor doktor bişey dememişse normaldirbişey daha dıycem kan testı yaptım yumurtlama gununden hesap ettım yanı 21.gunden degerlerım 94 cıkmiştı bu tam 3.haftayı gosterıyordu ama adet gunumden hesaplarsam su anda 5hafta 2gunluk degerın cok yuksek olması gerekıyordu
Onu bilemeyiz canım tam olarak ne zaman tuttuğunu ama bana göre eğer 17 inci günde oldu ise kız olma şansı daha yüksek geliyor bana çünkü krozomlarin ömrü 5 güne kadar sürüyordemek 17.gun degılde 21.gun tutmus ayaklarım buz gıbı hıc ısınmıyo goguslerımde fazla hasasıyet yok idrar rengımde cok acık
hayırlısı olur ınşallahOnu bilemeyiz canım tam olarak ne zaman tuttuğunu ama bana göre eğer 17 inci günde oldu ise kız olma şansı daha yüksek geliyor bana çünkü krozomlarin ömrü 5 güne kadar sürüyor
amin canım allah razı olsunTestsiz çok riskli oluyor o akıntı bazen yanıltıyor canım yine de inşallah Rabbim gönlündekini sana nasip etsin canım
amin canım allah razı olsunTestsiz çok riskli oluyor o akıntı bazen yanıltıyor canım yine de inşallah Rabbim gönlündekini sana nasip etsin canım
17.gun korumasız olduOnu bilemeyiz canım tam olarak ne zaman tuttuğunu ama bana göre eğer 17 inci günde oldu ise kız olma şansı daha yüksek geliyor bana çünkü krozomlarin ömrü 5 güne kadar sürüyor