" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
cnm yakın cekim oldugu için tahmin ettim yolk kese konumuna göre baktim Rabbim hayırla sağlıkla gonlundekini nasip etsin inşallah arkadaşa

cnm yakın cekim oldugu için tahmin ettim yolk kese konumuna göre baktim Rabbim hayırla sağlıkla gonlundekini nasip etsin inşallah arkadaşa
Aminnn canım inşallah çok sağol gülüm allah razı olsun sizden. Gelecek aya doktora giderse nub için resim gönderirse atarım canım çok çok sağolun iyiki varsınız canlarım

Aminnn canım inşallah çok sağol gülüm allah razı olsun sizden. Gelecek aya doktora giderse nub için resim gönderirse atarım canım çok çok sağolun iyiki varsınız canlarım
tmm cnm bakarım inşallah. sende iyiki varsın canım
besirsu da pek zaman bulup yazamiyor sanırım inşallah iyidir o da .
Rabbim hayrla saglikla büyütmeyi nasip etsin yavrularimizi inşallah

tmm cnm bakarım inşallah. sende iyiki varsın canım
besirsu da pek zaman bulup yazamiyor sanırım inşallah iyidir o da .
Rabbim hayrla saglikla büyütmeyi nasip etsin yavrularimizi inşallah
Aminnn canım inşallah. Aynen canım bende çok merak ediyorum inşallah iyilerdir çoktandır girmedi oda inşallah arkadaşlar iyidir. Doğum yapacak olan kaç arkadaş kaldı acaba

Adet oldum canım çok şükür, ben spiral yada ilaç falan kullanmak istemiyorum ya bi daha orama burama dokunsunda istemiyorum doktorun, doğumu utana sıkıla zor yaptım şimdilik eşim korunuyo bakalım ilerde ne yaparım

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bizde öyle korunuyoruz emzirmeyi bıraktığım vakit korunma bantları kullanıcam çok iyi onlar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım

cnm gec olsunda güç olmasın bi daha yaşatmasın aynı şeyi kanamayı bilmiyorumda bendede gecen haftaya kadar yumurtladığım taraf ağrı yapıyordu
meraba uzun sureden berı sızı takıp edıyorum herkese cok yardımcı oldunuz allah sızdende razı olsun sız hangı taraftan yumurtladınız bende sımdı yenı test yaptım 94 cıktı kanda son adet tarıhım 26eylul sagda veya solda yumurtlama cınsıyetle mi allakalı banada yardımcı olsanız cok sevınırım

Kızlar midemin kaynamasi neredeyse 24 saat sürüyor. .uykuda bile yanma hissediyorum. .lütfen fikir verin
Ay canım ya çok kötü o mide yanması bende de reflü olduğu için hamileliğim çok kötü geçti ben şurup almıştım çok iyi gelmişti bir kaşık aliyordum her yanmada serinletiyordu şurubun ismi gaviscon canım hamileler için zaten inşallah iyi gelir sana birde salatalık ye bol bol oda çok iyi geliyor

meraba sızı bayadır takıp edıyorum sag ve sol kasıgın agrıması cınsıyetle bır alakası varmı sagdan yumurtlasan erkek soldan yumurtlssan kız diyorlar sızce dogruluk payı nedır
Yok canım hiç alakası da yok bir ara burda da konu olmuştu ama inan ki hiç alakası yok cinsiyetle. Yani şöyle ki bir tek yumurtası olan kadınlar da bile erkek ve kız çocukları oluyor. Aydan aya hep bir yumurta tüplere bırakılıyor ve en hızlı olan sperm yani yetişen krozom yumurtayi deliyor sağ solun hiç cinsellinke alakası yok. Ben de bir ara baya taktım Google üstü okudum ama tek yumurta ile erkeğe de kız çocuğuna da hamile olanlar var bu demek oluyor ki alakası yok canım

meraba sızı bayadır takıp edıyorum sag ve sol kasıgın agrıması cınsıyetle bır alakası varmı sagdan yumurtlasan erkek soldan yumurtlssan kız diyorlar sızce dogruluk payı nedır
Birde yumurta her büyüdükçe çatlama ya yakın kasiklarda ağrı yapabiliyor canım ve bazen sağ yumurta catlicaksa ağrısı sola da vurabiliyor yani o taraf agridi diye orada yumurta çatlıyor anlamına gelmiyor. Bu kasik ağrılarını fark etmeyen hanımlar da var fark eden hanımlar da var

cok tesekur edrım canım cevabın ıcın

bayadır yumurta takıbı yaptım son ıkı ayda test almadım nasıl olsa olmaz dıye sadece yumurtlamaya yakın ıslaklıgı hısetmıstım bu ay yanı 2sefer ılışkı oldu 17 gun ıle 21.gun .tam olarak sıvı tarzında gekdıkten sonra kı gun oldu.kesın ozaman tutmustur cunku bugun kan testı yaptım 94 cıktı cok yenı dedı doktor pazaryesı tekrarlarız dıye

Bıde ruya gordum gobeyımde bır tane sıslık vardı sonra osıslık memeye donustu ruya tabırlerıne baktım kız evlat sahıbı olacaksınız denıyordu allahta yukarda bılıyo oncelıkle saglıklı olsun ama gonlumde erkekten yana onada bıraz sartlandırdım kendımı oyle dıyorsa oyledır dıye

Iliski öncesi akintin yumurta beyazi gibi uzatan kivamdayken catlama oluyo.
Islaklikda catlamaya yaklasiyo demektir.
12-13 haftalik erkekse ozeldeki dr lar soyluyo cnm.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Ilk cocuk mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…