" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
En fazla ictigi 90 canim usunu hic icmiyor boberona alismasin diye kasik ve siringa denedim icmedi sutum cok yok zaten farkindayim

En fazla ictigi 90 canim usunu hic icmiyor boberona alismasin diye kasik ve siringa denedim icmedi sutum cok yok zaten farkindayim
cnm kasma kendini öyle biberona alışmasın falan diye bırak alışsın nolcakki benimki biberondanda içiyor mememide alıyor sadece meme hemen boşalıyor diye sinirleniyor yoksa memede süt olsa onuda çekecek..

Arkadaşlar hayırlı günler hepinize bişey sorayım emziren annesiniz çoğunuz nasıl korunuyorsunuz ? Eşim korunuyordu hap içmeye karar verdim emziren anneler olan için olanı aldım ama nasıl kullanmam gerekir hiç hap kullanmadım ilk hafta ek koruma diyor görüşlerinizi paylasirmisiniz

Ben de daha düşünme fasindayim canım ya 3 ay oldu doğum yaptım hem emziriyorum hemde mama veriyorum yetmediği için. Bende geçen doktora gittiğim de spiral istedim doğumdan ilk defa o gün adet olmuştum bir dahaki adetin de takarım istersen dedi. Daha karar veremedim reçete de yazdı hap için aynı senin dediğin o haplardan emziren anneler için sırf dozu az o haplardan günde bir tane alınıyor. Ama ben reçeteyi öyle bıraktım hapları hiç almadık bile. Daha git gellerdeyim belim çok ağrıyor spiraldede adetler çok şiddetli oluyor yani sıra bel ağrıları da yapıyor korkuyorum ondan işte yoksa spiral isterdim. En çok sevdiğim ise korunma bantları aynı yara bantları gibi haftada bir kere değiştiriliyor kolun karin omuz popo üstüne takalabiliyor adet olunan haftada da takılmıyor yani ayda 3 tane gidiyor ama emzirenler onu kullanamıyor malesef. Biraz uzun oldu ama benim de kafam çok karışık canım valla ya

Spiral bel ağrısı yapıyor canım arkadaşım takmış diğer ay çıkarmış yine saskinim napsam

Spiral bel ağrısı yapıyor canım arkadaşım takmış diğer ay çıkarmış yine saskinim napsam
Biliyorum canım ikinci çocuğumdan sonra taktirmistim bende 2 buçuk sene boyunca cok kanama yapıyordu ondan dolayı kansızlık çıktı bende bir sene boyunca demir hapları almak zorunda kaldım ama en garantilisi de odur ama çok yan etkisi var. Bölüm ağrısı kansızlık düzensiz adet lere sebep oluyor. Haplar da şişiriyor bende bilemiyorum. Şimdilik prezervatif ile korunuruz taki çocuğumu sütten kesene kadar ondan sonra dediğim o korunma için olan hormon bantları kullanırım onlar çok iyi çünkü başka çarem yok çünkü

Kızlar yokmu keseye göre yorum yapan ANGIE79 the craysy ve diğer anlayan arkadaşlar bir yorum yapabilirmisiniz rica etsem şimdiden çok teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2056391
8 haftalık
slm cnm ben pek girmeye firsat bulamiyorum artik benim kiz okula basladi bebekle kosturuyorum :)) inşallah hepiniz iyisinizdir.
kese sagda bebek solda buna göre erkek cnm inşallah gönlündeki olur Rabbim sağlıkla nasip etsin

Merhaba hanımlar ben birşey sormak istiyorum buyün adetimin 9.günü test yaptım ovülasyon ikinci çizgi silik çıktı yani yumurtlamama daha var acaba bu akşam ilişki olsa kız olma olasılığı olabilir mi eşimde yarın akşamdan sonra il dışına çıkacak

bence bu akşamda yarın akşam gitmeden öncede değerlendirme yapın.. Hayırlısı olsun.

slm cnm ben pek girmeye firsat bulamiyorum artik benim kiz okula basladi bebekle kosturuyorum :)) inşallah hepiniz iyisinizdir.
kese sagda bebek solda buna göre erkek cnm inşallah gönlündeki olur Rabbim sağlıkla nasip etsin
Allah yardımcın olsun canım bizde aynıyız koşturmaca full devam ediyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. İyi olmanıza çok sevindim canım hep böyle iyi olun inşallah

the craysy gülüm ben unuttum demeyi yorum karından mi vajenden mi hangisi içindi? Çünkü vajenden olan sanırım tersi oluyor sağ ken sol, sol ken sağ oluyor Bu resim sanırım vajenden yapılmış yine sorarım da peki değişiyor mu cinsiyeti yoksa ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…