- 31 Temmuz 2017
- 2.685
- 6.216
- 38
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.821
Hakkında hayırlısini en güzelini rabbim bilir . benim annem büyük ablamı doğurmuş kırkı çıkınca birliktelik olmuş 2.ablama hamile kalmışAmin canımm inşallah,yaa birde korkum varki sormayın, bu gün 60 günlük olduk 45. Günde korunmadız bi ilişki oldu malesefama lohusalık kanamamda 42-43 günde bitti, acaba hamile kalırmıyım test yaptırmaya korkuyorum sağlık ocağı değilsindir hemen olmaz dedi ama karşı komşum 40. Günki ilişkisiyle hamile kaldı, geçen hafta 2 gün adet olur gibi sulu kan geldi adet oldum sandım ama gerisi gelmedi yani koyu renk akıntı şeklinde devam ediyor doktora gitmeye korkuyorum
İnşallah ben değilimdir ya, 3. Bebeği istiyorum ama henüz çok erkenHakkında hayırlısini en güzelini rabbim bilir . benim annem büyük ablamı doğurmuş kırkı çıkınca birliktelik olmuş 2.ablama hamile kalmış
66 kiloyla hamile kaldım. .sonrasında 64 kiloya düştüm. .şimdi 68 kiloyum. .bi ara açlık şekerim yüksek çıkmıştı. .şimdi de bebek 2 hafta ileride olunca cevredende duyumlarimla endişe ettim. .sen bence kilonu tekrar kontrol et..66 kilodan 68 olunmaz en az 5 kilo alman gerekir.. bebegin suyu plasentası ve bebekle minimum 5 kilo alman lazım...
ayrıca bebeğin gelişimi çok iyi hic bir sağlık sorunu yoktur..
Aynen öyle nerelerdesiniz bakıyımayyy nolmuş buralar pek sessiz kalmış doğuran çekildi köşesine valla :))
Canım test yaptın mı ne olduİnşallah ben değilimdir ya, 3. Bebeği istiyorum ama henüz çok erkenrabbim bilir tabi hakkımızda hayırlısı
nolsun şekercim, benim ikizler okula ben minnakla takılmaca her gün :)) alıyorum yanıma gezmelere gidiyoruz bazen alışveriş bazen evde yayılıyoruz, bazen bana bi geliyolar sağdan sağdan çoğunlukla ikizler dellendiriyo (çok dağınıklar, ödevler bir dert, ergenimsi haller falan) minnakın bir zoru yok bana şükürki.. öyle işteAynen öyle nerelerdesiniz bakıyım
Bendede durumlar aynen dedigin gibi buyuk 8yasinda ergen hateketler okuldan geldigi anda ev darma duman heryer heryerde ödev yaptirana kadar canim cikiyor basima agrilar giriyor sabahci oldu bide hicbirsey yapamiyorum hep evdeyim haftasonlari gezmeye gidiyoruz kucuk daha uysal allahtan ondada meme reddi basladi üzüyor beni uykuya gecislerde bas bas bagiriyor az kilo almis bu ay saglik ocagi gunde 2kez mama ver dedi haftaya kendi doktorumuza randevumuz var bakalim o nediyecek 4aylik oldu sende boyle bir problemle karsilastinmi sadece uykudan uyaninca emiyor seninki kac aylik suannolsun şekercim, benim ikizler okula ben minnakla takılmaca her gün :)) alıyorum yanıma gezmelere gidiyoruz bazen alışveriş bazen evde yayılıyoruz, bazen bana bi geliyolar sağdan sağdan çoğunlukla ikizler dellendiriyo (çok dağınıklar, ödevler bir dert, ergenimsi haller falan) minnakın bir zoru yok bana şükürki.. öyle iştesen nasılsın??
Canım eğer düzenli adetlerin daha başlamamış ise bişey olmaz çünkü doğum kanaması az da olsa varsa bişey olmaz diye düşünüyorum. Ben geçen ay oldum doktor da spiral taktırmak istedim ama doktor rahim ağzı yıllık kontrolü yaptı sonucu gelmeden takamam dedi sonuç gelmiştin bir dahaki adetin de gel yaparım dedi bende kararsızım şuan hap con kilo aldırır spiral ı de taksam belim ağrısından zaten duramıyorum mahvolur um. Ama en güveniliride spiral canımAmin canımm inşallah,yaa birde korkum varki sormayın, bu gün 60 günlük olduk 45. Günde korunmadız bi ilişki oldu malesefama lohusalık kanamamda 42-43 günde bitti, acaba hamile kalırmıyım test yaptırmaya korkuyorum sağlık ocağı değilsindir hemen olmaz dedi ama karşı komşum 40. Günki ilişkisiyle hamile kaldı, geçen hafta 2 gün adet olur gibi sulu kan geldi adet oldum sandım ama gerisi gelmedi yani koyu renk akıntı şeklinde devam ediyor doktora gitmeye korkuyorum
Ohh canım ya tadını çıkarın ben de zaman bulamıyorum belim de çok agriyor kızlar sizde de doğumdan sonra bel ağrıları çok olmusmuydu ben resmen geceleri mirildiyorum. Senin prenses büyümüş tür de şimdi bizde 3 aylık olduk çok şükür canımnolsun şekercim, benim ikizler okula ben minnakla takılmaca her gün :)) alıyorum yanıma gezmelere gidiyoruz bazen alışveriş bazen evde yayılıyoruz, bazen bana bi geliyolar sağdan sağdan çoğunlukla ikizler dellendiriyo (çok dağınıklar, ödevler bir dert, ergenimsi haller falan) minnakın bir zoru yok bana şükürki.. öyle iştesen nasılsın??
Benim sütüm de yetmiyor canım günde iki üç kere emziriyorum iki üç kere de mama veriyorum mecbur 5 ayını doldursaydi yavaş yavaş yemeklere başlardım o zaman mama vermezdim sadece anne sütü ve yemek yeterdi senin sütün yetmiyor sa mama ver çocuk aç kalmasın ben bir ay oldu mama ya başladım anne sütünün yanındaBendede durumlar aynen dedigin gibi buyuk 8yasinda ergen hateketler okuldan geldigi anda ev darma duman heryer heryerde ödev yaptirana kadar canim cikiyor basima agrilar giriyor sabahci oldu bide hicbirsey yapamiyorum hep evdeyim haftasonlari gezmeye gidiyoruz kucuk daha uysal allahtan ondada meme reddi basladi üzüyor beni uykuya gecislerde bas bas bagiriyor az kilo almis bu ay saglik ocagi gunde 2kez mama ver dedi haftaya kendi doktorumuza randevumuz var bakalim o nediyecek 4aylik oldu sende boyle bir problemle karsilastinmi sadece uykudan uyaninca emiyor seninki kac aylik suan
cnm o bahsettiğin meme reddi değildir de doymuyor olabilir yada biberon kullandıysan onun gibi yoğun gelsin istediğinden bunu yapabilir. bende yaşadım aynısını benim minnak 12 mayıs doğumlu 5. ay bitti 6 ya girdik ilk 2 ay sırf meme verdim dr. günde 2 mama ver dedi zaten anlıyordum doymuyordu, 3. aydan sonra memeyi dahada azalttı çünki zaten çok yoğun sütüm yoktu büyüdükçe daha çabuk memeyi boşaltmaya ve doymamaya başladı o sebeple mama takviyesi ile gittik. Dediğim gibi seninki de doymuyor olabilir cnm ağlaması da ondandır.. mama verdiğin zaman kaç cc veriyorsun?Bendede durumlar aynen dedigin gibi buyuk 8yasinda ergen hateketler okuldan geldigi anda ev darma duman heryer heryerde ödev yaptirana kadar canim cikiyor basima agrilar giriyor sabahci oldu bide hicbirsey yapamiyorum hep evdeyim haftasonlari gezmeye gidiyoruz kucuk daha uysal allahtan ondada meme reddi basladi üzüyor beni uykuya gecislerde bas bas bagiriyor az kilo almis bu ay saglik ocagi gunde 2kez mama ver dedi haftaya kendi doktorumuza randevumuz var bakalim o nediyecek 4aylik oldu sende boyle bir problemle karsilastinmi sadece uykudan uyaninca emiyor seninki kac aylik suan
slm cnm yok bende hiç olmadı bel ağrısı.. Büyüdü cnm 5. ayımız bitti şükürOhh canım ya tadını çıkarın ben de zaman bulamıyorum belim de çok agriyor kızlar sizde de doğumdan sonra bel ağrıları çok olmusmuydu ben resmen geceleri mirildiyorum. Senin prenses büyümüş tür de şimdi bizde 3 aylık olduk çok şükür canım
Maşallah kuzuya desene o zaman gülücükler atıyordur bizim ki de başladı tam tanımaya. Bizde bebek anneyi tanımaya başladığın da annenin saçı dökülmeye başlar derler dökülyorsa da daha çok dökülür derler bende her ikisinde de olmuştu benim saçım çok az dökülür ama bizim kuzu tanımaya başladı ya bir aydır saçlarım yavaş yavaş dökülmeye başladı vallaslm cnm yok bende hiç olmadı bel ağrısı.. Büyüdü cnm 5. ayımız bitti şükürmaşallah hepimizin kuzularına..
cnm benim saçlarım doğumdan itibaren çok fazla döküldü yeni yeni durulmaya başladı ve ben şu yaşıma kadar böyle saç dökülmesi yaşamamıştım.. ama bu dökülmenin tanımakla değilde calsiyum eksikliği ile alakalı olduğunu düşünüyorum emzirmenin ilk zamanları normal derler..Maşallah kuzuya desene o zaman gülücükler atıyordur bizim ki de başladı tam tanımaya. Bizde bebek anneyi tanımaya başladığın da annenin saçı dökülmeye başlar derler dökülyorsa da daha çok dökülür derler bende her ikisinde de olmuştu benim saçım çok az dökülür ama bizim kuzu tanımaya başladı ya bir aydır saçlarım yavaş yavaş dökülmeye başladı valla
Olabilir canım valla bizde öyle derler ama senin dediğin mantıklı geliyor banacnm benim saçlarım doğumdan itibaren çok fazla döküldü yeni yeni durulmaya başladı ve ben şu yaşıma kadar böyle saç dökülmesi yaşamamıştım.. ama bu dökülmenin tanımakla değilde calsiyum eksikliği ile alakalı olduğunu düşünüyorum emzirmenin ilk zamanları normal derler..
Ben zaten geceleri hep veriyordum ilk 1ay her emzirmeden sonra mama takviye etmistik kilo kaybi cok olmustu 1aylik olduguda doktor mamayi kesti ama ben yine gecelrri 1kez veriyordum bu ay kilosunun az oldugunu anliyordum oyuzden bazi gunler 2kere verdim saglik ocagida oyle diyince hep 2veriyorum haftaya dokyorumuza randevumuz var bakalim o ne diycek birde 3gundur kizimin 2gogsunde kucuk beze olusmus onemlimi eskiler sut birikir derdi ovala derlerdi ama nette sakin ovalamayin diyor senin bilgin varmi canimBenim sütüm de yetmiyor canım günde iki üç kere emziriyorum iki üç kere de mama veriyorum mecbur 5 ayını doldursaydi yavaş yavaş yemeklere başlardım o zaman mama vermezdim sadece anne sütü ve yemek yeterdi senin sütün yetmiyor sa mama ver çocuk aç kalmasın ben bir ay oldu mama ya başladım anne sütünün yanında
Ay benim saclarim 2haftadir felaket dokuluyor oglumda hic dokulmemisti:) ben emzirmeye bagli oldugunu okudum 3.aydan sonra oluyormus cogu kisideMaşallah kuzuya desene o zaman gülücükler atıyordur bizim ki de başladı tam tanımaya. Bizde bebek anneyi tanımaya başladığın da annenin saçı dökülmeye başlar derler dökülyorsa da daha çok dökülür derler bende her ikisinde de olmuştu benim saçım çok az dökülür ama bizim kuzu tanımaya başladı ya bir aydır saçlarım yavaş yavaş dökülmeye başladı valla