" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Hasta olanlara geçmiş olsun.Allah iyilik versin.ben kalp atimindan cinsiyet tahminini hic duymamaistim.erkek olursa kaç oluyormus
cnm yüzde yüz değil tabiki araştırıyoruz bakalım zamanla doğruluk payını görücez 14o ın altında ise erkek üstünde ise kız deniliyor tabiki bu kalp atışı 6 veya 7 ci haftalardaki kalp atışı için gecerli

kalp atışı için getmedin değilmi canım

Kizlar iliskiden bi hafta gecti adetime de tam bi hafta var.dayanamadim bugun gebelik testi yaptim ama oglen.negatifti.sizce erkenmi yoksa yokmu bisey
cnm ilişkiden 1 hafta gecmiş varsa kanda bile cıkmaz dahaki sen idrar testi yapmışsın cnm biliyorum zor ama dayan cnm son ilişkinde yum günü olduysa tam 12 gün sonra idrarda cıkar cnm

Iyiyim cnm sagol hersey yolunda haftaya gidicem dra inşallah cinsiyetide öğrenirim
aman da aman zaman geldi çattı ha hafta ya hangi gün ve saat doktordan çıkar çıkmaz kocandan önce bize haber et sen kocan bekleyebilir sonuçta biz bekleyemeyizay şaka kız istediğin olsun da varsın geç öğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…