- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.981
cnm yüzde yüz değil tabiki araştırıyoruz bakalım zamanla doğruluk payını görücez 14o ın altında ise erkek üstünde ise kız deniliyor tabiki bu kalp atışı 6 veya 7 ci haftalardaki kalp atışı için gecerliHasta olanlara geçmiş olsun.Allah iyilik versin.ben kalp atimindan cinsiyet tahminini hic duymamaistim.erkek olursa kaç oluyormus
cnm sen sormamıştın değilmi kalp atışını ne zaman gideceksin bir daha doktora140 altı oluyormus canım
kalp atışı için getmedin değilmi canımÜç hafta var utrasyona ayın 12 sınde randevu var Can'ım benımde aynen senın gıbı bulantı var ama kusma yok Bıde hep hastayım ya Boğaz doluyo grıp oluyom uşuyom basım agırıyo oyle hep benımde kusasım gelıyo kusamıyom
Iyiyim cnm sagol hersey yolunda haftaya gidicem dra inşallah cinsiyetide öğrenirimSagol canım allah razı olsun sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bir dahaki randevun ne zaman
cnm ilişkiden 1 hafta gecmiş varsa kanda bile cıkmaz dahaki sen idrar testi yapmışsın cnm biliyorum zor ama dayan cnm son ilişkinde yum günü olduysa tam 12 gün sonra idrarda cıkar cnmKizlar iliskiden bi hafta gecti adetime de tam bi hafta var.dayanamadim bugun gebelik testi yaptim ama oglen.negatifti.sizce erkenmi yoksa yokmu bisey
normaldede olurmuydu cnm göğüs ağrısıEvet canim gogusleri m aciyo
vallahi cnm belirtileri kız doktorda kız demiş bakalım rabbim bilir tabikiHmm inşallah istediğine gebe kalmıştır canım
aminnn cnm aminnnn inşallah ben cok ümitliyim ya bu ayÖYLE canım teker teker hepimiz den haberler gelir allahin izniyle inşallah sizde katılırsin iz en yakın zamanda inşallah
Sordum canım demistim unutmussun 160 180 arası atıyor dedi 6.haftadacnm sen sormamıştın değilmi kalp atışını ne zaman gideceksin bir daha doktora
sen ne yapıyon cnm gittimi kardeşinIyiyim cnm sagol hersey yolunda haftaya gidicem dra inşallah cinsiyetide öğrenirim
ayyy doğru doğru tmm hatırladım cnm ya kusura bakma aklımdan gitmişSordum canım demistim unutmussun 160 180 arası atıyor dedi 6.haftada
Senin deneme ne zaman aralikta deniycen dimi kac gun var canımayyy doğru doğru tmm hatırladım cnm ya kusura bakma aklımdan gitmiş
aralıkta denicem cnm adeti bekliyorum ayın 28 i bu ay ama ağrım başladı bugün yarın olurum heraldeSenin deneme ne zaman aralikta deniycen dimi kac gun var canım
Hadi bakalım insallah sendende güzel haberler alırız canımaralıkta denicem cnm adeti bekliyorum ayın 28 i bu ay ama ağrım başladı bugün yarın olurum heralde
Iyiyim cnm sagol hersey yolunda haftaya gidicem dra inşallah cinsiyetide öğrenirim
Belirtileri hangileri canım bu idrar kafama çok takıldı kızın idrarı nasıl peki baştan berivallahi cnm belirtileri kız doktorda kız demiş bakalım rabbim bilir tabiki
İnşallah olucak canım bende ümitliyim sizdenaminnn cnm aminnnn inşallah ben cok ümitliyim ya bu ay
Evet cnm bugun sabah gittisen ne yapıyon cnm gittimi kardeşin