" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Hasta olanlara geçmiş olsun.Allah iyilik versin.ben kalp atimindan cinsiyet tahminini hic duymamaistim.erkek olursa kaç oluyormus
Sagol canım allah razı olsun. Kalp atımı 6 inci 7 inci haftalarda 140 altı olursa erkek 140 üstü olursa kız diyorlar bende öyle duydum canlm doğruluk payı ne kadar bilmiyorum valla canım

O zaman canım ultrason 3 hafta sonra ise kalp atımı yanlış tutmama şansı var çünkü en doğru zaman 6 inci 7 inci haftalarda diyorlar

Ayy gecmiş olsun Can'ım bende hep bogazım agırıyo hapşirıyom arada oksuruyom hamıleyız ya olanda içemiyoz etkı edıyo galıba agırlaştırıyo
Sagol canım allah razı olsun Sanada çok geçmiş olsun öyle valla hemen kapıyoruz. Rabbim bize kolaylık versin inşallah canım

Acaba niyeki tmm canim haberini bekleriz arkadaşın mı yoksa tanıdık mı. Belki yumurtlama önce vajen alkolik oluyor ya yum catladıgi zaman biraz zaman sonra vajende asidiklesiyor diye okumuştum belki ondandır canim
takip ettiğim başka bi grup cnm arkadaş değil yani dediğine göre ovilasyon kullanmamış doktor kontrolunde yum takibi catladığını hissettim diye yazmış

benim kızda zeki maşallah ilerdede böyle kalırlar inşallah burctanmı diyorsun

Kizlar iliskiden bi hafta gecti adetime de tam bi hafta var.dayanamadim bugun gebelik testi yaptim ama oglen.negatifti.sizce erkenmi yoksa yokmu bisey
Canım daha çok erken ben adetim den 4 gün önce test yaptım çıkmadı gerçi benim testler erken testler de değildi ama adetine 2 gün kala yada adet günü en doğru sonucu alırsın daha çok erken canım

kız bitki cayı demiyorum cnm meyve cayı derken ben evde ne varsa mesela elma portakal mandalin limon ayva kabuklarını soyup dilimleyip caydanlığa koyarım su ekler kaynatırım kaynadığı gibi alırım ocaktan sıcak sıcak içeriz tadıda güzel oluyor

tmm canim cok sağol denerim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…