- 2 Aralık 2011
- 1.171
- 3.373
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.701
Oh şükür çok sevindim cnm hadi pazartesiyide güzel haberler ile bekliyoruz inşallahHepinizden Allah razı olsun, bugün kanama azalmış dedi doktorumuz çok şükür, pazartesi günü tekrar ultrason çekeceğim dedi, inşallah o zamana iyice azalmış olur, dualarınızı eksik etmediniz çok sağolun, kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış Allah bin kere razı olsun, oğlumun adı ediz kaan, en kısa sürede alırız yavrumu inşallah, hepimiz sağlıkla büyütelim evlatlarımızı
Merhaba nubu yatay gibi görünüyor, ben kıza benzettim cnm.Mrb arkadaşlar.. Hasta yavruya Rabbim sağlık sıhhat versin, doğumu bekleyenlerin de bebişleri sağlıkla gelsin..
12+4 ultrason görüntümü yorumlayabilir misiniz
Merhaba nubu yatay gibi görünüyor, ben kıza benzettim cnm.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canımS sahra_89201 canım tez zamanda kavuştu yavruna inşallah. Zor bir süreç. Allah kolaylık versin canım.
Biz de bugün ayrıntılı ultrasona girdik. Her şey iyi çok şükür. Yine erkek dedi. Artık değişmez herhalde.
@snfogretmeni haftaya doğuruyorsun. Ay çok heyecanlı. Darısı bana inşallah. Ben iki kizimda da genel anestezi oldum. Kardeşim epidural oldu. Onun rahatti. Benimki daha zordu. Ama bana sorsalar yine genel derim herhalde. Çünkü çok korkuyorum. Allah kolaylık versin canım. Öyle ya da böyle sağlıkla al kucağına inşallah
İnşallah allahin izniyle yavrunla evinize dönersiniz en kısa zamanda. Allahım şifa versin yavruna inşallahHepinizden Allah razı olsun, bugün kanama azalmış dedi doktorumuz çok şükür, pazartesi günü tekrar ultrason çekeceğim dedi, inşallah o zamana iyice azalmış olur, dualarınızı eksik etmediniz çok sağolun, kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış Allah bin kere razı olsun, oğlumun adı ediz kaan, en kısa sürede alırız yavrumu inşallah, hepimiz sağlıkla büyütelim evlatlarımızı
Cok geçmiş olsun canım Rabbim bir önce iyileştirsin paşanı inşallah. Bizde seni çok özledik canım benimSlm kizlar giremiyorum cunku bebegim de bademcik alondi onla ugrasiyoruz aklimda sizler varsiniz unutmadim ama giremiyorum pek bebekle ugrasmaktan alah yardim etsin korusun yavrimu en kisa zamanda donucem gene umarim.sizlerde iyisiniz cok ozledim.sizleri
Benim kilolarım yok çok şükür sadece karnım çıkmış oda normal zaten ama güzel durmuyor böyle olduğundaBu kilolarida dusundukce beynimden vurulmusa donuyorum dogum yaoanlar umarim sizler kilolarinizi tikir tikir vermisinizdir bu arada spral takmak istiyorum ama kac ay gecmesi lazim dogumdan
Rabbim safi ismi hurmetine şifalar versin cnm insAllah en kisa zamanda hayırlı bi sekilde sağlıcakla bebisine kavusursun
Cok geçmiş olsun canim rabbim tez zamanda kuzuna şifa versin inşallah en yakın zamanda beraber yuvanıza dönersiniz.
inşallah canım ediz kaanimiz atlatacaksaglikla evinize dönün tez zamanda inşallah
Rabbim sizlere bağışlasın dualarimiz seninle canim
selamun aleyküm kızlar. kuvezde olan bebeğimize acil şifalar diliyorum en kısa zamanda kucagınıza alırsınız inşallah. bende ekim gibi gebelik düşünüyorum iki kzım var. önerebileceginiz ovulasyon testi varmı birde babanın beslenmesiyle ilgili herhangi bir kısıtlama yada öneriniz herkese hayırlı günler.
Cnm şimdi gördüm, Allah acil şifalar versin inşallah. moralini yüksek tut bol bol dua et inşallah bir an önce kuzucuğunu kucaklayıp evine götürürsün.
Oh şükür çok sevindim cnm hadi pazartesiyide güzel haberler ile bekliyoruz inşallah
Allah hepinizden razı olsun, oğlumuz süpriz yaptı bize, dün çıkardık hastaneden, kafasındaki kanamayı takip edecekler, dualarla o da kaybolup gidecek inşallah, kızlar pişik için ne kullanıyorsunuz? Belanthol aldık her bez değişimine sürüyorum ama sanki faydası yok gibi? Birde göbek bakımını nasıl yapıyorsunuz? Beze spreyi sıkıp mı yapmalıyım? Mandalın altını fazla silemiyorum acır diye, silmelimiyim acabaİnşallah allahin izniyle yavrunla evinize dönersiniz en kısa zamanda. Allahım şifa versin yavruna inşallah
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallahSlm kizlar giremiyorum cunku bebegim de bademcik alondi onla ugrasiyoruz aklimda sizler varsiniz unutmadim ama giremiyorum pek bebekle ugrasmaktan alah yardim etsin korusun yavrimu en kisa zamanda donucem gene umarim.sizlerde iyisiniz cok ozledim.sizleri
Ayy çok sevindim canım. Çok şükür kavustun bebegine. Rabbim bir daha yasatmasin. Ben pisik için tirosid kullaniyordum ama senin bebis daha çok küçük ağır gelebilir. Göbek temizliğini de nasıl yaptığımı hiç hatırlamıyorum valla. Unutmuşum her şeyi.Allah hepinizden razı olsun, oğlumuz süpriz yaptı bize, dün çıkardık hastaneden, kafasındaki kanamayı takip edecekler, dualarla o da kaybolup gidecek inşallah, kızlar pişik için ne kullanıyorsunuz? Belanthol aldık her bez değişimine sürüyorum ama sanki faydası yok gibi? Birde göbek bakımını nasıl yapıyorsunuz? Beze spreyi sıkıp mı yapmalıyım? Mandalın altını fazla silemiyorum acır diye, silmelimiyim acaba
Bebeğin hayırlı olsunAllah hepinizden razı olsun, oğlumuz süpriz yaptı bize, dün çıkardık hastaneden, kafasındaki kanamayı takip edecekler, dualarla o da kaybolup gidecek inşallah, kızlar pişik için ne kullanıyorsunuz? Belanthol aldık her bez değişimine sürüyorum ama sanki faydası yok gibi? Birde göbek bakımını nasıl yapıyorsunuz? Beze spreyi sıkıp mı yapmalıyım? Mandalın altını fazla silemiyorum acır diye, silmelimiyim acaba
Normal doğumsa 40 gün sonra takıyolar sezeryanı bilemiyorum ama oda sanırım böyledirBu kilolarida dusundukce beynimden vurulmusa donuyorum dogum yaoanlar umarim sizler kilolarinizi tikir tikir vermisinizdir bu arada spral takmak istiyorum ama kac ay gecmesi lazim dogumdan
Sagol canım.agrılarm kesildi ama durmadan akıntılar geliyor su deil koyu kıvamda olam akıntıve adet samcısı gbi kısa sancılar 3 gün oldu tık yokCanim Allah bi avazda kurtarsin inşallah. Benim nisan geldikten bi kaç saat sonra doğmuştu. Doktorunu aradin mi yada gittin mi ? Açılma kaç cm ona göre evde beklemek en iyisi
Ayy çok sevindim canım. Çok şükür kavustun bebegine. Rabbim bir daha yasatmasin. Ben pisik için tirosid kullaniyordum ama senin bebis daha çok küçük ağır gelebilir. Göbek temizliğini de nasıl yaptığımı hiç hatırlamıyorum valla. Unutmuşum her şeyi.
Çok sağolun kızlar, o zaman ben zeytinyağı ile temizleyeyim şimdilik, henüz 7 günlüğüz, sonrada olursa sarı kantaronu denerim, göbek bağı için sprey vermişde doktor onunla siliyorum gğnde 2-3 kere, yarın başka bi doktora götüreceğiz galiba içimiz rahat etsin diye başka bi şehire, onada sorarım, gözünün beyaz yeri sarı şu anda, sarılık olabilir diye bi götürmek istiyorum bakalımBebeğin hayırlı olsun
Pişik için sarı kantaron yağı tavsiye ederim ama henüz çok minik sadece zeytinyağıyla başla ve bezini değiştirdikten sonra mutlaka kurula öyle yeni bezi bağla poposu nemli kalmasın. Bebeğime bir sürü merhem krem denedim ama sadece sari kantaron iyi geldi.
Göbeğine hiçbişey yapmamamı söylemişti doktoru zaten 6 günde düşmüştü bi sorun olmadan.
Tabi ki kontrol ettirÇok sağolun kızlar, o zaman ben zeytinyağı ile temizleyeyim şimdilik, henüz 7 günlüğüz, sonrada olursa sarı kantaronu denerim, göbek bağı için sprey vermişde doktor onunla siliyorum gğnde 2-3 kere, yarın başka bi doktora götüreceğiz galiba içimiz rahat etsin diye başka bi şehire, onada sorarım, gözünün beyaz yeri sarı şu anda, sarılık olabilir diye bi götürmek istiyorum bakalım
Canim kız çocuğu ağrısı birkaç gün sürer derlerSagol canım.agrılarm kesildi ama durmadan akıntılar geliyor su deil koyu kıvamda olam akıntıve adet samcısı gbi kısa sancılar 3 gün oldu tık yok
Hadi gözünüz aydın annesi.oglun çok güçlü maşallah. En kısa zamanda o kanamada yok olur gider inşallah.Allah hepinizden razı olsun, oğlumuz süpriz yaptı bize, dün çıkardık hastaneden, kafasındaki kanamayı takip edecekler, dualarla o da kaybolup gidecek inşallah, kızlar pişik için ne kullanıyorsunuz? Belanthol aldık her bez değişimine sürüyorum ama sanki faydası yok gibi? Birde göbek bakımını nasıl yapıyorsunuz? Beze spreyi sıkıp mı yapmalıyım? Mandalın altını fazla silemiyorum acır diye, silmelimiyim acaba
Sprali kirkin çıkar çıkmaz yada son günleri takiyorlar.hic ilişki olmadan canım. Doktorum öyle SöylediBu kilolarida dusundukce beynimden vurulmusa donuyorum dogum yaoanlar umarim sizler kilolarinizi tikir tikir vermisinizdir bu arada spral takmak istiyorum ama kac ay gecmesi lazim dogumdan