- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.741
Canım benim. Almışsındır kuzunu kucağına. Rabbim sağlıkla büyütmeyi naşıp etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz canım.gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.
Kızlar bende yarın 7.30 da hastanede olucam.Rabbimin izniyle bebeğimizi kucağımıza alıcaz inşallah.Dualarınızı bekliyorum.
Hayırlı cumalar kızlar S snfogretmeni canım dogum yapmıssındır sanırım insallah pasamız iyidir hayırlı haberlerini bekliyorum canım
sağolun kızlar Allaha şükür aldık bebeğimizi kucağımıza ikimizde iyiyiz benim de aşırı ağrım yok yatıyoruz henüz ayağa kalkmadımCanım benim. Almışsındır kuzunu kucağına. Rabbim sağlıkla büyütmeyi naşıp etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz canım.
Maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallahsağolun kızlar Allaha şükür aldık bebeğimizi kucağımıza ikimizde iyiyiz benim de aşırı ağrım yok yatıyoruz henüz ayağa kalkmadım
gözün aydın canım Allah anali babali büyütsün inşallahsağolun kızlar Allaha şükür aldık bebeğimizi kucağımıza ikimizde iyiyiz benim de aşırı ağrım yok yatıyoruz henüz ayağa kalkmadım
Gözün aydin canım cok sevindim rabbim uzun ömür versin hayirli evlat etsin insallah. Adını ne koydunuz pasaninsağolun kızlar Allaha şükür aldık bebeğimizi kucağımıza ikimizde iyiyiz benim de aşırı ağrım yok yatıyoruz henüz ayağa kalkmadım
Gözünüz aydın cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıkla mutlulukla büyütün cnmsağolun kızlar Allaha şükür aldık bebeğimizi kucağımıza ikimizde iyiyiz benim de aşırı ağrım yok yatıyoruz henüz ayağa kalkmadım
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün insallahsağolun kızlar Allaha şükür aldık bebeğimizi kucağımıza ikimizde iyiyiz benim de aşırı ağrım yok yatıyoruz henüz ayağa kalkmadım
sağol canım adını Emre koydukGözün aydin canım cok sevindim rabbim uzun ömür versin hayirli evlat etsin insallah. Adını ne koydunuz pasanin
Gözünaydın canım hayırlı evlat olsun insallahsağolun kızlar Allaha şükür aldık bebeğimizi kucağımıza ikimizde iyiyiz benim de aşırı ağrım yok yatıyoruz henüz ayağa kalkmadım
Gözün aydin çok şükür sağlıklı hayırlı büyüt ins darısı diğer hamile arkadaşların basinagözün aydın Allah analı babalı büyütsün.
Kızlar bende yarın 7.30 da hastanede olucam.Rabbimin izniyle bebeğimizi kucağımıza alıcaz inşallah.Dualarınızı bekliyorum.
Seninde gözün aydin olsun ins hayırlı büyüt yavrunukizlar bende pazartesi gunu dogum yaptim.muhtesem bir duygu allah her isteyene yasatsin..dogumumda cok rahatti ikinciler ilke gore daha rahatt..simdilkk hersey cok guzel....darisi kalan gebelere
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallahkizlar bende pazartesi gunu dogum yaptim.muhtesem bir duygu allah her isteyene yasatsin..dogumumda cok rahatti ikinciler ilke gore daha rahatt..simdilkk hersey cok guzel....darisi kalan gebelere
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahsağolun kızlar Allaha şükür aldık bebeğimizi kucağımıza ikimizde iyiyiz benim de aşırı ağrım yok yatıyoruz henüz ayağa kalkmadım
sağol canm Allah razı olsunGözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hayırlı haftalar canımGünaydın kızlar. Hayırlı haftalar herkese
Hayırlı olsun kaç haftalıksınız bende soldan yumurtlamışımKızlar aranızda sol yumurtaliktan hamile kalıp oglu olan var mi
Ben. hamile değilim canım bu ay soldan yumurtlamam ol ucak ona göre deniyelim dedim.Hayırlı olsun kaç haftalıksınız bende soldan yumurtlamışım
Hayırlı olsun kaç haftalıksınız bende soldan yumurtlamışım